Skip to main content

VIDEO: IMAAN JARDIN FOUNDATION KRIM TERBAIK PILIHAN WANITA BEKERJAYA DAN WANITA MASA KINI



VIDEO: IMAAN JARDIN FOUNDATION KRIM TERBAIK PILIHAN WANITA BEKERJAYA DAN WANITA MASA KINI | Perempuan ni kalau soal kecantikan dan penampilan memang tak dapat nak dipisahkan. Kalau boleh nak keluar pergi kedai pon nak cantik. Kira orang cakap biar elok sikit la nampak nya kan. 



Nak cantik?  Semua perempuan dalam dunia ni nak. Kalau lelaki 'hensem' mereka adalah di lihat pada part rambut. Perempuan pula, pertama adalah Tudung. Kedua adalah muka/wajah. Kalau pakaian dah cantik tapi serabai je muka memang tak cukup syarat la al-kisah nya. Kadang bukan tak nak make up. Cuma kadang tu rasa leceh. Sebab nak letak make up kat muka tu kena amik masa ber jam-jam. Sekarang ni masa bergerak terlalu cepat. Masa takde nak tunggu kita. Once kau dah lambat tetap lambat.  So dari aku wasting masa aku nak make up.....

At last nya no make up!
So keluar rumah muka dah pucat.
Tak berseri.
Spoil mood la jadinya.


Selepas aku apply Imaan Jardin Foundation baru-baru ni, aku tak perlu nak tepek bermacam jenis krim kat muka. Memadai dengan krim ini sahaja, 'masa' yang aku amik untuk bersiap dan bermake up dapat di pendekkan berbanding sebelum ini. Kalau kata aku terlewat bangun pagi nak pergi kerja, aku boleh make up kat office sebab tak perlu nak take time lama sangat.


Tak sempat melawa kat rumah, kat office pon boleh. Asalkan ada
Imaan Jardin Foundation




IMAAN JARDIN FOUNDATION:

JARDIN IMAAN Foundation with Argan Oil & Vitamin E (SPF 50 ++ )😍😍😍
🌷 feels light & blends well on skin

KEBAIKAN ARGAN OIL
👉🏻memutihkan wajah
👉🏻mencantikkan kulit
👉🏻melembabkan kulit yang kering
👉🏻mengatasi jerawat
👉🏻mengatasi sunburn
👉🏻mengatasi kulit kusam & gelap

KEBAIKAN VITAMIN E 
👉🏻kulit kelihatan lebih muda
👉🏻mencerahkan kulit
👉🏻memudar & menghilangkan jeragat
👉🏻mengurangkan kedut & garis halus penuaan
👉🏻membuatkan kulit kelihatan berseri

The best part yang ada pada krim ni adalah SPF 50.

Sedikit info pasal SPF ni:

SPF singkatan dari Sun Protection Factor merupakan sebuah produk yang dirancang untuk melindungi kulit dari sengatan sinar matahari. SPF memiliki tingkatan tertentu, mulai dari SPF 15, 20, 22, dan seterusnya. Semakin tinggi level SPF pada sebuah produk kecantikan (sunblock), semakin ampuh pula produk tersebut untuk melindungi kulit Anda.

Suatu produk kecantikan yang mengandung SPF 50+, ketahanannya akan lebih lama, yaitu lebih dari 5 jam. Penggunaan SPF 30 dan 50+ sangat bagus digunakan bagi korang yang ingin menghabiskan waktu di luar ruangan. Jika anda termasuk pekerja di lapangan/outsider, korang disarankan membeli produk yang memiliki SPF 50+ agar kulit tidak terbakar dan tetap terjaga kesihatannya.


Jadi korang yang selalu terdedah dengan cuaca luar yang mungkin agak panas, tak perlu risau tentang kulit akan terbakar atau tidak bila guna foundation ni. 

Untuk mereka yang nak tahu lebih tentang Imaan Jardin Foundation atau mana-mana produk keluaran Imaan Suci World boleh visit laman sosial mereka:

Comments

Popular posts from this blog

REVIEW: SEMINGGU MENGGUNAKAN PRODUK MEERACLE GEMSTONES BEAUTY

Assalamualaikum semua.
Lepas dah guna baru lah kita boleh share pada umum. Aku rasa umum dah tau kot tentang product Meeracle ni. Boleh search je kat dalam Intagram akan jumpa tentang product ni. Aku ni jenis yang susah nak guna product-product yang baru. Impact nya sebab takut muka naik jerawat atau naik benda-benda yang tak sedap dipandang. 

Kalau tengok kat gambar atas ni, gambar yang belah kanan adalah gambar muka aku yang baru lepas naik jerawat selepas stop guna product XXXX. Tak pernah-pernah muka naik jerawat tiba-tiba wujud pulak dia. Cun-cun pulak masa tu nak dekat raya. Dan kerana itulah aku susah nak pakai produk yang baru keluar dalam pasaran. Tapi dik sebabkan nak cantik cepat, so aku pon pakai la. Kesanya naik segala Ibu Bapa jerawat memenuhi wajahku. So Stresss!!!
Of course aku tak nak muka aku nampak tak cantik. jadi aku cuba gunakan Meeracle. Sebab kalau ikutkan kebaikan guna produk ni, ia mampu untuk mengecutkan dan menghilangkan pembentukkan jerawat. Jadi aku pon …

ORANG DIET PUN BOLEH MINUM DAIRY GO TEH TARIK

ORANG DIET PUN BOLEH MINUM DAIRY GO TEH TARIK  | Tiada Kolestrol. Tiada Bahan Pengawet. Tiada Pewarna.  Assalamualaikum semua. Sesejak aku mengamalkan tempoh berdiet since setahun yang lalu, until now sebenarnya aku berjaga-jaga nak  ambil sebarang makanan dan minuman. Mostly nya dari segi minuman lah. Makanan? Hahahah jangan tanya lah. But I'm still control ok. Hahahah...

Sebab kalau ikut pembacaan aku, pengambilan air manis yang terlalu banyak, lagi cepat menjadikan gula tersebut transform kepada lemak kalau tak dibakar. Dan aku pon takdelah hard sangat workout. Buat tu memang buat tapi takut tak cukup lagi effort. So sia-sia la usaha aku control segala nya kan. Jadi jalan yang terbaik tak payah amik lansung.
Teh Tarik. 

Ramai aku rasa yang minat teh tarik kan? Mostly rakyat Malaysia suka kan teh tarik. Siap order teh tarik kaww la! Teh tarik panjang-panjang la! Teh tarik buih lebih la! Macam-macam la version teh tarik. Lagi-lagi sekarang ni makin mencanak-canak naik market teh t…

VIDEO: WEFIE RAYA JUS HIDAYAH GOLD DAN MENANG RM10,000

WEFIE RAYA JUS HIDAYAH GOLD DAN MENANG RM10,000 | Jom korang!! yang mana suka bergambar reramai ni alang alang bergambar dapat menang duit. Tak nak ke?

Snappp!! snapp!! snapp!! ok send!
Untuk mereka yang tak tahu dan nak menang RM 10,000, sepanjang bulan Syawal ni Jus Hidayah Gold dari Syarikat Serai Mas Herb Sdn Bhd sedang mengadakan pertandingan Wefie Raya yang telah pon bermula pada 17/5/2018 dan akan berakhir pada jam 10.00 malam 1/7/2018.
Sesiapa saja boleh join contest wefie Jus Hidayah Gold tapi nak wefie nanti, korang kena lah wefie bersama-sama dengan produk Jus Hidayah Gold. Yang memang pelanggan tetap Jus Hidayah Gold ni memang orang kata chances korang lah untuk join. 
Tapi....pada yang takde lagi produk tersebut dan nak cuba korang boleh dapatkan produk tersebut di:
1. Toko-toko Jamu berhampiran
2. www.seraimas.my
3. Facebook Seraimas HQ.

Korang boleh hantar seberapa banyak gambar wefie yang korang nak. Unlimited. But! make sure kena bergambar bersama produk Jus Hidayah G…