Skip to main content

PAKAR BLOG SAYA MEMERLUKAN BANTUAN ANDA


PAKAR BLOG SAYA MEMERLUKAN BANTUAN ANDA | Assalamualaikum semua. Posting ini lebih kepada nak dapatkan bantuan sebenarnya. Cerita nya lebih kurang macam ni lah. Sebelum ni untuk blog aku ada pakai domain sendiri. Siapa yang kenal aku, before this aku pakai www.atikahnorbaki.com . So now aku rasa macam tak nak pakai domain, jadinya aku tukar pada domain blogspot www.noratikahnorbaki.blogspot.com .

Mesti orang kata panjang kan? Compare dengan previous domain aku. Tapi aku masih lagi mengekalkan nama aku dalam url blog aku. So aku rasa orang masih boleh recognize aku lagi lah. Tapi untuk panggilan, aku suka introduce diri aku as Atikah Norbaki je.

Lagi satu, since aku tukar dari dot com kepada blogspot, aku tukar gak templet blog aku ni dengan template yang dah sedia ada dalam setting blogspot ni. Aku rasa templet view sekarang ni quit simple dan Not heavy dan rasa kemas dan bersih.

Tapi...

Ada beberapa kepastian yang aku nak mintak pendapat dan bantuan korang:

Kenapa bila aku masukkan tajuk entry dia keluar error tu?

Haaa ni yang aku dah kasi besar sikit. Takut korang tak nampak. heheheh

Tu apa makna problem nya ye? Error dari mana? adakah sebab dari domain yang aku tukar atau templet blog aku? Selalu bila jadi gitu aku just klik fix je. Tapi tu lah takut ada something error dalam coding html aku. Uishh aku nak layan html ni tak lah rajin sangat. Tapi takut gak benda tu effect blog aku.

Lagi satu...

Once aku dah tukar domain, dia akan effect PV kita ke? Huhuhuhu actually sampai sekarang aku tak tahu nak cek PV macam mana sebenarnya. Hahahah. Hadoiii stress betul la bila ada masalah teknikal ni. Orang buat blog kau nak berblog gak. Bila problem macam ni malas nak study bagai. 

Hehehehe alaaa.. biasa la tu.

So kawan-kawan yang lagi expert dari aku boleh bagi bantuan tak. Macam mana nak solve kan masalah error tu dan nak gain balik PV aku yang normal. Walaupun sebelum ni takdelah banyak pon PV naik, tapi macam kurenggg pulak jadinya. 

Kalau ada yang tahu please respon ye. =)


Comments

Popular posts from this blog

REVIEW: SEMINGGU MENGGUNAKAN PRODUK MEERACLE GEMSTONES BEAUTY

Assalamualaikum semua.
Lepas dah guna baru lah kita boleh share pada umum. Aku rasa umum dah tau kot tentang product Meeracle ni. Boleh search je kat dalam Intagram akan jumpa tentang product ni. Aku ni jenis yang susah nak guna product-product yang baru. Impact nya sebab takut muka naik jerawat atau naik benda-benda yang tak sedap dipandang. 

Kalau tengok kat gambar atas ni, gambar yang belah kanan adalah gambar muka aku yang baru lepas naik jerawat selepas stop guna product XXXX. Tak pernah-pernah muka naik jerawat tiba-tiba wujud pulak dia. Cun-cun pulak masa tu nak dekat raya. Dan kerana itulah aku susah nak pakai produk yang baru keluar dalam pasaran. Tapi dik sebabkan nak cantik cepat, so aku pon pakai la. Kesanya naik segala Ibu Bapa jerawat memenuhi wajahku. So Stresss!!!
Of course aku tak nak muka aku nampak tak cantik. jadi aku cuba gunakan Meeracle. Sebab kalau ikutkan kebaikan guna produk ni, ia mampu untuk mengecutkan dan menghilangkan pembentukkan jerawat. Jadi aku pon …

MOTHERHOOD.COM.MY

MOTHERHOOD.COM.MY | Assalamualaikum semua. Hari ni disebabkan aku rasa terlalu banyak masa free, so aku nak kongsi sesuatu yang mungkin berguna kepada anda semua. Terutama untuk ibu-ibu, bakal-bakal ibu, dan untuk mereka yang baru melangkah ke alam rumahtangga, mari sini aku nak share something.

Ada yang pernah dengar tak tentang MOTHERHOOD.COM.MY ? Pernah google website MOTHERHOOD.COM.MY? Pernah terjumpa dimana-mana media sosial tentang MOTHERHOOD.COM.MY?
Aku harap semua yang baca ni belum tahu lah ye tentang page tu. Kalau dah tau nanti aku tak boleh nak celoteh panjang-panjang untuk perkongsian ni. (hahahahahah) Haaa la dah kalau korang dah tau, apa yang aku boleh kongsikan. Ye dak? 
Heheheh ok! Saja melawak je. Takpelah yang mana dah tau tu anggap jelah sebagai bacaan ilmiah yang memberi manfaat kepada korang. 

PINTU HATI NEELOFA AKHIRNYA TELAH TERBUKA MENERIMA LAMARAN

Pintu Hati Neelofa Akhirnya Telah Terbuka Menerima Lamaran |  Siapa sahaja yang tidak kenal dengan empunya nama ini Noor Neelofa Mohd Nor atau Neelofa yang lebih mesra dipanggil 'Lofa' adalah merupakan Bekas Juara bagi pertandingan Dewi Remaja 2009/10 dan dari situ bermula lah karier beliau sebagai seorang anak seni yang telah menghiasi kaca TV anda dan kini dengan berani beliau telah mengorak langkahnya ke dalam dunia perniagaan dan berjaya menjadi usahawan yang disegani dan menjadi ikon kepada peniaga muda dan para wanita diluar sana. Beliau bukan sahaja menjadi ikutan dan panduan di dalam bidang perniagaan semata-mata, malah Neelofa juga sentiasa menjadi ikutan dari aspek berfesyen dan juga penjagaan kecantikkan. Lamaran apakah yang telah diterima Neelofa?


Oleh kerana kredibiliti yang kukuh diperolehi oleh aktres tersebut, CEO Syarikat Sun Fabulous Sdn Bhd  telah pun berhasrat untuk melamar beliau sebagai Duta Produk keluaran syarikat nya iaitu Chew n Glow. Siapakah geranga…