Skip to main content

PAKAI PHIRO BACK SUPPORT KURANG SIKIT SAKIT BELAKANG


PAKAI PHIRO BACK SUPPORT KURANG SIKIT SAKIT BELAKANG | Macam ni lah rutin kerja pejabat. Sampai ofis perkara pertama on PC lepas tu buka segala email bagai. (Yeke? bukan kau pergi minum dulu ke? Hahahaah!! ) Sssshhhh... Jangan kantoikan... Alaaa disamping minum dan makan kita buka sekali email dan apa yang perlu kita review dulu kat PC kita tu.

Tapi ada masa kadang-kadang tu masuk je ofis tak sempat nak makan ke minum ke terus je kita mengadap komputer sampai lunch hour. Lepas tu baru lah stop kejap. Jadi bila seharian duduk mengadap komputer. Tegang gak belakang badan kita tu. Sampai ada certain masa tu nak sandar pun tak selesa, tegak pon tak selesa.

Kadang-kadang tu sampai letak bantal la ceritanya sebab nak kurangkan rasa sakit belakang. Kalau tak selesa gak, aku apa lagi bangun jalan-jalan la. (Hahahaha tu alasan nak berjalan tu. Bukan sebab sakit belakang.) **gurau je...

Di sebabkan badan aku ni nak pakai lama, maklum lah nak berkhidmat untuk negara kan. So kesihatan kena lah selalu OK. Kalau belakang kita ni sakit, bukan setakat berdiri je tak mampu, duduk pun kadang-kadang tak mampu nak bertahan. So solution aku kena gak buat something. Pakai something supaya ada benda support belakang badan aku kalau lenguh-lenguh.

Phiro Back Support Jonlivia
Untuk kurangkan rasa sakit belakang tu aku pun cubalah pakai Phiro Back Support. Produk ni  keluaran dari Jonlivia Sdn Bhd. Firstime pakai ni dah rasa macam pakai tempat letak pistol polis tu. Hahahaha!! Tapi bila kena kan dekat badan memang sedap rasa. Padat. Yang dekat pinggang tu korang bole adjust nak ketat kan ke atau longgar kan. 


Mesti korang tertanya apa yang aku dok cakap "lekat dekat pinggang tu" kan. Tu haaa macam dalam pic laki tu. Yang dia pegang tu, haa tu la yang kita boleh adjust. Nak ketat ke, longgar ke. Gituuu..

Pandangan dari sisi tepi.


Pandangan dari sisi duduk.
Contoh macam dalam posisi aku duduk tu kan, kalau aku tak pakai Phiro Back Support Jonlivia ni aku akan rasa macam nak membongkok je. Tak pon aku kena tahan belakang badan aku supaya terus tegak je. Tapi bila dah pakai Phiro Back Support ni, lekatan yang dekat pinggang tu bila aku ketatkan sikit automatik dia tarik belakang badan aku untuk tegak. Jadi sedap dan selesa je rasa.  

Pandangan dari belakang. Makk aiii.. buruknya view belakang badan aku ni. Hahahah

Kelebihan Phiro Back Support Jonlivia ni:

  1. Betulkan posture badan kita
  2. Jadikan badan kita maintain elegant. Sebab badan takkan membongkok.
  3. Bila posture badan dah betul, nak jalan macam model pon boleh tau. hahahah
  4. Dapat kurangkan sakit belakang.
Kat mana nak dapat Phiro Back Support ni, korang boleh beli terus kat website Jonlivia Sdn Bhd:
PHIRO BACK SUPPORT dan nak tahu lebih info boleh visit JONLIVIA SDN BHD

Comments

Popular posts from this blog

REVIEW: SEMINGGU MENGGUNAKAN PRODUK MEERACLE GEMSTONES BEAUTY

Assalamualaikum semua.
Lepas dah guna baru lah kita boleh share pada umum. Aku rasa umum dah tau kot tentang product Meeracle ni. Boleh search je kat dalam Intagram akan jumpa tentang product ni. Aku ni jenis yang susah nak guna product-product yang baru. Impact nya sebab takut muka naik jerawat atau naik benda-benda yang tak sedap dipandang. 

Kalau tengok kat gambar atas ni, gambar yang belah kanan adalah gambar muka aku yang baru lepas naik jerawat selepas stop guna product XXXX. Tak pernah-pernah muka naik jerawat tiba-tiba wujud pulak dia. Cun-cun pulak masa tu nak dekat raya. Dan kerana itulah aku susah nak pakai produk yang baru keluar dalam pasaran. Tapi dik sebabkan nak cantik cepat, so aku pon pakai la. Kesanya naik segala Ibu Bapa jerawat memenuhi wajahku. So Stresss!!!
Of course aku tak nak muka aku nampak tak cantik. jadi aku cuba gunakan Meeracle. Sebab kalau ikutkan kebaikan guna produk ni, ia mampu untuk mengecutkan dan menghilangkan pembentukkan jerawat. Jadi aku pon …

MOTHERHOOD.COM.MY

MOTHERHOOD.COM.MY | Assalamualaikum semua. Hari ni disebabkan aku rasa terlalu banyak masa free, so aku nak kongsi sesuatu yang mungkin berguna kepada anda semua. Terutama untuk ibu-ibu, bakal-bakal ibu, dan untuk mereka yang baru melangkah ke alam rumahtangga, mari sini aku nak share something.

Ada yang pernah dengar tak tentang MOTHERHOOD.COM.MY ? Pernah google website MOTHERHOOD.COM.MY? Pernah terjumpa dimana-mana media sosial tentang MOTHERHOOD.COM.MY?
Aku harap semua yang baca ni belum tahu lah ye tentang page tu. Kalau dah tau nanti aku tak boleh nak celoteh panjang-panjang untuk perkongsian ni. (hahahahahah) Haaa la dah kalau korang dah tau, apa yang aku boleh kongsikan. Ye dak? 
Heheheh ok! Saja melawak je. Takpelah yang mana dah tau tu anggap jelah sebagai bacaan ilmiah yang memberi manfaat kepada korang. 

PINTU HATI NEELOFA AKHIRNYA TELAH TERBUKA MENERIMA LAMARAN

Pintu Hati Neelofa Akhirnya Telah Terbuka Menerima Lamaran |  Siapa sahaja yang tidak kenal dengan empunya nama ini Noor Neelofa Mohd Nor atau Neelofa yang lebih mesra dipanggil 'Lofa' adalah merupakan Bekas Juara bagi pertandingan Dewi Remaja 2009/10 dan dari situ bermula lah karier beliau sebagai seorang anak seni yang telah menghiasi kaca TV anda dan kini dengan berani beliau telah mengorak langkahnya ke dalam dunia perniagaan dan berjaya menjadi usahawan yang disegani dan menjadi ikon kepada peniaga muda dan para wanita diluar sana. Beliau bukan sahaja menjadi ikutan dan panduan di dalam bidang perniagaan semata-mata, malah Neelofa juga sentiasa menjadi ikutan dari aspek berfesyen dan juga penjagaan kecantikkan. Lamaran apakah yang telah diterima Neelofa?


Oleh kerana kredibiliti yang kukuh diperolehi oleh aktres tersebut, CEO Syarikat Sun Fabulous Sdn Bhd  telah pun berhasrat untuk melamar beliau sebagai Duta Produk keluaran syarikat nya iaitu Chew n Glow. Siapakah geranga…