Skip to main content

PELANCARAN FESTIVAL "PAW-SOME" DARI IJM LAND SEREMBAN 2 BERSAMA CELEBRITI ALL STAR ASTRO



Mr. Leong Fook Nyen (Negeri Sembilan Manager of China Press), Ms. Iris Yap (Brand, Communication & CSR Representative of IJM Land), Gan Jiang Han (Astro AEC’s host), Dato’ Hoo Kim See (Senior General Manager (Central Region), IJM Land Berhad), Ms. Christina Tan, (Head of Sales, Media Sales of Astro), Ms. Christine Wong (Senior Manager of Sales and Marketing of IJM Land Berhad), and Mr. Lee Yee Fo (Area Manager of Sin Chew Daily) with ASTRO’s artistes and celebrities at IJM Land’s press conference on the announcement of IJM Land’s Chap Goh Mei 2018 Celebration.
Pelancaran Festival “Paw-Some” Dari IJM Land Seremban 2 Bersama Selebriti All Star Astro | Pada 8 Februari 2018 (semalam) sempena sambutan Chap Goh Mei yang akan tiba tidak lama lagi ini, pihak IJM Land Berhad telah mengadakan satu pelancaran festival yang mana ianya merupakan acara terbesar yang telah mereka rancang khas untuk penduduk disekitar IJM Land tersebut dan juga khusus buat pembeli dan pelanggan istimewa mereka.

Festival yang bertemakan “Reunion in S2 with Joys Anew” dan bakal diadakan pada 3 Mac 2018 ini , pihak IJM Land turut memastikan sambutan tersebut akan mendapat respon yang baik dari penduduk disekitar kawasan tersebut.

Objektif utama festival tersebut adalah bertujuan sebagai memupuk hubungan yang bermakna dengan masyarakat sekeliling kata Dato 'Hoo semasa sidang akhbar baru-baru ini sewaktu merasmikan pelancaran acara itu.

Beliau juga menyatakan yang pihak IJM Land sentiasa teruja dengan peluang yang ada ini untuk membawa perayaan tersebut sehingga ke tahap yang lebih tinggi dan mereka tidak akan melepaskan peluang untuk membawa bersama-sama dan membentuk kenangan indah melalui festival itu.

Festival tersebut akan dimulakan dengan pertandingan kaligrafi Cina dari awal jam 7.00 pagi. Pertandingan Kaligrafi Cina Tahunan ini adalah kerjasama antara IJM Land dan Uni Art Fair Sdn Bhd dengan matlamat tunggal mempromosikan seni kaligrafi Cina di kalangan kanak-kanak dan masyarakat. Peserta pertandingan ini akan dapat menikmati aktiviti ini di kawasan taman santai di perbandaran dengan pemandangan latar belakang tasik yang tenang dan kehijauan di sekitarnya.


**Info:
Penggemar kraf ini boleh mendaftar di lokasi berikut:
IJM Land Berhad - Pejabat Seremban
PT 10786, Seremban 2, 70300 Seremban, Negeri Sembilan
Tel: 06-7613 888 Fax: 06-7618 122

Uni Art Fair Sdn Bhd
390, Jalan Haruan 4/1, Pusat Komersial Oakland, 70300 Seremban, Negeri Sembilan
Tel: 016-6659480 Fax: 06-6014 769

Pada sebelah petangnya, Taman Bandaraya Seremban 2 juga akan mengadakan satu acara animasi yang mana pelawat yang datang pada majlis tersebut akan dilayan dengan persembahan tarian singa akrobatik tinggi oleh Persatuan Kesenian Gui Qing; band Orchestra Cina 5-piece oleh Music Efficient dan juga prestasi oleh 24 Seasons Drum Sekolah Menengah Kebangsaan Chan Wa untuk menambah keseronokan acara masing-masing; bersama dengan aktiviti keseronokan lain seperti teka-teki Cina, bazaar makanan dan permainan yang menyeronokkan untuk dinikmati.

ASTRO’s artistes and celebrities giving a teaser to IJM Land’s Chap Goh Mei’s “Symphony of Love” concert.

Pengunjung juga akan gembira untuk mengetahui bahawa untuk kali kelima berturut-turut, Sambutan Chap Goh Mei IJM Land akan dianjurkan dengan Konsert Chap Goh Mei dengan tema "Symphony of Love" oleh pelakon bintang ASTRO artis dan selebriti termasuk Jiang Han, Yoke, Geraldine, Kelly, Chris, Chezi, dan banyak lagi tokoh terkenal dalam keluarga Astro.

Examples of Chinese traditional wear to inspire visitors for when they attend IJM Land’s 2018 Chap Goh Mei celebration.

Di samping itu, banyak hiasan riang dari pokok Cherry Blossom yang diterangi dengan lampu LED yang berwarna-warni disepanjang "Jambatan Lover". Selain itu, 800 orang  tetamu pertama juga akan menerima hadiah perayaan di kaunter penebusan mulai jam 7.00 malam dan acara tersebut akan berakhir dengan paparan bunga api yang mempesonakan pada kira-kira pukul 11:00 malam.


Comments

Popular posts from this blog

REVIEW: SEMINGGU MENGGUNAKAN PRODUK MEERACLE GEMSTONES BEAUTY

Assalamualaikum semua.
Lepas dah guna baru lah kita boleh share pada umum. Aku rasa umum dah tau kot tentang product Meeracle ni. Boleh search je kat dalam Intagram akan jumpa tentang product ni. Aku ni jenis yang susah nak guna product-product yang baru. Impact nya sebab takut muka naik jerawat atau naik benda-benda yang tak sedap dipandang. 

Kalau tengok kat gambar atas ni, gambar yang belah kanan adalah gambar muka aku yang baru lepas naik jerawat selepas stop guna product XXXX. Tak pernah-pernah muka naik jerawat tiba-tiba wujud pulak dia. Cun-cun pulak masa tu nak dekat raya. Dan kerana itulah aku susah nak pakai produk yang baru keluar dalam pasaran. Tapi dik sebabkan nak cantik cepat, so aku pon pakai la. Kesanya naik segala Ibu Bapa jerawat memenuhi wajahku. So Stresss!!!
Of course aku tak nak muka aku nampak tak cantik. jadi aku cuba gunakan Meeracle. Sebab kalau ikutkan kebaikan guna produk ni, ia mampu untuk mengecutkan dan menghilangkan pembentukkan jerawat. Jadi aku pon …

ORANG DIET PUN BOLEH MINUM DAIRY GO TEH TARIK

ORANG DIET PUN BOLEH MINUM DAIRY GO TEH TARIK  | Tiada Kolestrol. Tiada Bahan Pengawet. Tiada Pewarna.  Assalamualaikum semua. Sesejak aku mengamalkan tempoh berdiet since setahun yang lalu, until now sebenarnya aku berjaga-jaga nak  ambil sebarang makanan dan minuman. Mostly nya dari segi minuman lah. Makanan? Hahahah jangan tanya lah. But I'm still control ok. Hahahah...

Sebab kalau ikut pembacaan aku, pengambilan air manis yang terlalu banyak, lagi cepat menjadikan gula tersebut transform kepada lemak kalau tak dibakar. Dan aku pon takdelah hard sangat workout. Buat tu memang buat tapi takut tak cukup lagi effort. So sia-sia la usaha aku control segala nya kan. Jadi jalan yang terbaik tak payah amik lansung.
Teh Tarik. 

Ramai aku rasa yang minat teh tarik kan? Mostly rakyat Malaysia suka kan teh tarik. Siap order teh tarik kaww la! Teh tarik panjang-panjang la! Teh tarik buih lebih la! Macam-macam la version teh tarik. Lagi-lagi sekarang ni makin mencanak-canak naik market teh t…

PERANAN SEORANG KAKAK DAN ABANG

- Gambar adalah sumber Encik Google-
Masa time aku menepuh zaman Akil Baligh, yang menjadi peneman dan guru untuk menerangkan segala-gala yang aku perlu tahu ialah Ibu. Bila seorang anak remaja telah menempuh atau bakal menempuh zaman zaman tumbesaran ini, memang sewajarnya seorang yang rapat dengan kita (yang biasa nya Ibu) akan memberikan pendedahan awal yang harus mereka tahu.
Kebiasaan nya mungkin akan mengikut jantina la. Kalau perempuan, Ibu akan mainkan peranan. Kalau lelaki, ayah yang akan membimbing. Tapi adakah seorang kakak atau abang itu diam tanpa sebarang tangungjawab? 
Setahu aku, kita di lahirkan di bumi ini bukan sahaja untuk menikmati kehidupan dan merasai nikmat alam ALLAH s.w.t ni. Di samping menikmati, kita juga ada tanggungjawab untuk digalas. Tanpa tanggungjawab. manusia itu takkan ada nilaian di mata manusia lain. Kakak dan Abang itu di lahirkan untuk membantu Ibu dan Ayah untuk membimbing adik adik. 
Sebab sampai satu saat, tenaga minda dan daya kekuatan Ibu d…