Skip to main content

FEMINGRA MINUMAN KESIHATAN TERBAIK BAGI WANITA MASA KINI

Femingra Minuman Kesihatan Terbaik Bagi Wanita Masa Kini | Assalamualaikum. Hai korang. So so so sorry sebab aku lambat nak share dengan korang tentang 1 Produk minuman kesihatan bagi wanita terutama nya buat wanita yang dah menjangkau umur 30 an macam aku ni. 

Tapi lagi terbaik kalau korang yang berumur 20 an amalkan pengambilan supplement kesihatan. Bermula dari umur muda ini lagi elok sebenarnya. Lagi pulak zaman sekarang ni penyakit kesihatan ni dah tak kira umur. Kalau tak jaga betul-betul muda pun boleh banyak koleksi penyakit yang akan datang. Punca penyakit sekarang ni tentu-tentulah datangnya dari pemakanan yang kita ambil. Jadi cara nak cegah mestilah dengan sesuatu yang perlu masuk kedalam tubuh badan kita. Samada melalui supplement pemakanan atau minuman.





Untuk makluman korang semua, selain dari kebaikan dalam meningkatkan tenaga dan hormon kesihatan bagi wanita, femingra ini sangat baik dan berguna yang mana ianya telah dirumuskan khas untuk wanita yang telah berumahtangga. 

Wanita atau perempuan sekarang kita boleh tengok tak macam wanita zaman ibu dan nenek moyang kita. Wanita zaman sekarang ni kita boleh lihat dia lebih extravaganza dalam menggunakan tenaga dalam kehidupan seharian. Mana tidaknya, wanita dulu lebih terhad pendedahan mereka dalam membuat kerja-kerja rumah, menguruskan keluarga. Tapi bukan pada wanita zaman sekarang. 

Wanita sekarang lebih independent dalam terhadap pengurusan kehidupan mereka dan keluarga. Bila terlalu independent, adakala mereka akan cepat keletihan dan ada masanya sehingga memberi kesan terhadap layanan kepada pasangan mereka sendiri.


Apa itu minuman Femingra?

Femingra adalah minuman yang dirumuskan khusus daripada 100% sumber semulajadi yang organik dan terbukti membantu meningkatkan libido (ghairah seksual) dan tahap kesuburan wanita. Ia diperkayakan dengan agen peransang hormon terbaik iaitu Pine Pollen. Femingra bertindak balas pantas dan selamat digunakan bagi wanita pelbagai peringkat usia. Hormon yang seimbang mendatangkan banyak manfaat kesihatan dan ia boleh membantu mengelakkan kejadian pelbagai penyakit.

Kandungan Femingra dan Manfaat Kesihatannya:

Buah Markisa


Kaya dengan pelbagai nutrisi, mineral dan kandungan vitamin. Tambahan pula, buah marksa juga membantu sistem pencernaan, meransang dan memperkuatkan imun serta tulang.

Debunga Pain



Ianya boleh dimakan dalan kuantiti yang banyak untuk mendapatkan manfaatkan pelbagai jenis vitamin dan mineral yang terkandung didalamnya.

Horny Goat Weed


Telah digunakan secara tradisional untuk meningkatkan kejantanan mental dan fizikal. Ia adalah antioksidan dan anti penuaan herba yang berkesan digunakan untuk melindungi tubuh daripada kerosakan radikal bebas yang menyebabkan tanda-tanda penuaan.

Akar Maca


Mempunyai reputasi yang cukup lama kerana menjadi afrodisiak yang kuat. sarat dengan mineral dan seperti zink, iodin dan asid lemak baik dan maca boleh mengimbangi hormon seks dan juga boleh meingkatkan keinginan seksual dan ransangan.

Manjakani

Herba perubatan yang popular untuk mengetatkan tisu dalaman wanita. Ia mempunyai fungsi menegangkan kulit dan mengetatkan tisu dalaman faraj wanita.

Habbatus Sauda


Ia membantu mengawal kitaran haid untuk wanita, membantu mengawal pendarahan dan intensiti kitaran bulanan anda dan untuk masalah penghadaman semasa mengandung.

Tribulus Terrestris


Tribulus ini dengan pantas boleh meningkatkanprestasi seksual dan sensitiviti bagi kebanyakan wanita. Ia biasanya digunakan oleh ahli sukan untuk meningkatkan stamina dan daya tahan dan ianya juga boleh mengurangkan gejala menopause seperti panas badan, kemurungan dan ketidakstabilan emosi.

Pueraria Mirifica


Ia mengandungi sebatian dipanggil  miroestrol yang melegakan gejala menopause. Juga telah dibuktikan mampu meransang nafsu seks dan ianya juga boleh meningkatkan kelembapan faraj.

Cara pengambilan Femingra:

Masa dan waktu pengambilan minuman kesihatan Femingra ini sesuai sebaik-baiknya diambil pada waktu pagi dan diambil sebelum makan (sarapan pagi).

Cara Penggunaan:

Bancuh
Bancuh sepeket Femingra bersama 120ml air sejuk/suam.

Minum
Minum sehari sekali sebelum makan pada waktu pagi atau tengahari. Tidak digalakkan minum pada waktu malam.

Amalkan
Gunakan secara konsisten sekurang-kurangnya sebulan. Kesan penggunaan dapat dilihat dalam masa 7 hari.


Untuk Maklumat lanjut mengenai Femingra, boleh layari laman web http://maxwellhealth.com.my/

Comments

  1. Macam2 produk penjagaan kesihatan dalaman wanita sekarang. Betapa istimewanya wanita ni kan? Penting nak kena jaga luar dalam. Mujur ada Femingra..^_^

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com

Popular posts from this blog

REVIEW: SEMINGGU MENGGUNAKAN PRODUK MEERACLE GEMSTONES BEAUTY

Assalamualaikum semua.
Lepas dah guna baru lah kita boleh share pada umum. Aku rasa umum dah tau kot tentang product Meeracle ni. Boleh search je kat dalam Intagram akan jumpa tentang product ni. Aku ni jenis yang susah nak guna product-product yang baru. Impact nya sebab takut muka naik jerawat atau naik benda-benda yang tak sedap dipandang. 

Kalau tengok kat gambar atas ni, gambar yang belah kanan adalah gambar muka aku yang baru lepas naik jerawat selepas stop guna product XXXX. Tak pernah-pernah muka naik jerawat tiba-tiba wujud pulak dia. Cun-cun pulak masa tu nak dekat raya. Dan kerana itulah aku susah nak pakai produk yang baru keluar dalam pasaran. Tapi dik sebabkan nak cantik cepat, so aku pon pakai la. Kesanya naik segala Ibu Bapa jerawat memenuhi wajahku. So Stresss!!!
Of course aku tak nak muka aku nampak tak cantik. jadi aku cuba gunakan Meeracle. Sebab kalau ikutkan kebaikan guna produk ni, ia mampu untuk mengecutkan dan menghilangkan pembentukkan jerawat. Jadi aku pon …

ORANG DIET PUN BOLEH MINUM DAIRY GO TEH TARIK

ORANG DIET PUN BOLEH MINUM DAIRY GO TEH TARIK  | Tiada Kolestrol. Tiada Bahan Pengawet. Tiada Pewarna.  Assalamualaikum semua. Sesejak aku mengamalkan tempoh berdiet since setahun yang lalu, until now sebenarnya aku berjaga-jaga nak  ambil sebarang makanan dan minuman. Mostly nya dari segi minuman lah. Makanan? Hahahah jangan tanya lah. But I'm still control ok. Hahahah...

Sebab kalau ikut pembacaan aku, pengambilan air manis yang terlalu banyak, lagi cepat menjadikan gula tersebut transform kepada lemak kalau tak dibakar. Dan aku pon takdelah hard sangat workout. Buat tu memang buat tapi takut tak cukup lagi effort. So sia-sia la usaha aku control segala nya kan. Jadi jalan yang terbaik tak payah amik lansung.
Teh Tarik. 

Ramai aku rasa yang minat teh tarik kan? Mostly rakyat Malaysia suka kan teh tarik. Siap order teh tarik kaww la! Teh tarik panjang-panjang la! Teh tarik buih lebih la! Macam-macam la version teh tarik. Lagi-lagi sekarang ni makin mencanak-canak naik market teh t…

KERJAYA SEBAGAI TELEMARKETING

Setiap orang ada kelebihan dan skill tersendiri dalam bidang kerjaya masing-masing. Aku sendiri pon tak sangka yang aku mempunyai kelebihan dalam melaksanakan kerjaya sebagai Telemarketing. Ini boleh di katakan kerjaya aku untuk kali kedua sebagai seorang Telemarketing. Pertama kali aku ceburkan diri dalam bidang ni masa aku dapat peluang kerja pertama kali lepas aku graduate. 

Mula-mula aku ceburkan diri dalam kerjaya ni sebab aku kalau boleh nak dapat peluang kerja yang selaras dengan apa yang aku belajar. Sebelum ni aku amik jurusan Marketing, so kalau boleh biarlah kerja yang aku dapat ni related la dengan apa pengetahuan yang aku ada. 
Walau pon company aku dulu memang buat hal dengan staff-staff dia, tapi tanpa peluang dari sana belum tentu aku akan ada ilmu yang berkaitan dan menambahkan skill aku dalam kerjaya Telemarketing ni. Actually bukan mudah sebenarnya untuk kita create trust orang bila berurusan dalam telefon sahaja. 
Bukan aku tak pernah bercakap dengan customer yang…