Skip to main content

The Torture House "What Happened To Amelia?" Kini Dibuka Di Klang Parade


The Torture House "What Happened To Amelia?" Kini Di Klang Parade | Assalamualaikum. Guys!!! Ini aku nak kongsikan sesuatu yang mungkin menarik. Mungkin juga seram. Mungkin juga mengujakan. Sempena Kempen Halloween , untuk pertama kalinya pihak pengurusan Klang Parade dan gabungan beberapa Shopping Mall yang terpilih iaitu 1 Mont Kiara, CITTA Mall, Ipoh Parade yang mana setiap 1 Shopping Mall ini akan membawa episod yang berkesinambungan mengenai perjalanan kisah "What Happened To Amelia?".

"What Happened To Amelia?"
Jadi semua warga disekitar Klang dan pengunjung Klang Parade adalah dialu-alukan untuk rasakan sendiri pengalaman seram yang real masuk ke The Torture House yang kini telah pun dibuka dari 14 Oktober 2017 sehingga 31 Oktober 2017 seawal jam 12:00 tengahari hingga 9:00 malam. Lokasi The Torture House berada di tingkat 5 berhampiran dengan K-Song Family KTV dengan harga tiket berjumlah RM10 per enter.

Kalau betul tak ada maknanya aku nak diri sebelah macam ni.

Lelaki yang masuk pun jerit. Kalau aku yang masuk? Mahu pengsan jawabnya lah!
Aku tahu korang manusia, Tapi bila masuk aku lupa korang adalah manusia. Hahahahah!!!

Penampakkan yang jelas!! Pandai hantu selfie ya. 


Don't kill me!!! I don't want die!!!





Ini ke Ameliaa???

Kalau nak tengok lagi gambar-gambar yang menyeramkan, video dan segala update mengenai The Torture House "What Happened To Amelia?" boleh kunjung ke:


Promo Video "What Happened To Amelia?"

CITTA Mall.



Klang Parade.



1 Mont Kiara




Ipoh Parade.





Comments

  1. Ya Allah.. tak apalah, akak nunggu kat luar ajalah ya , siapa yang nak pegi akak teman sampai depan pintu aja k huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahah sama la kita. Masuk depan kelaur balik. Hahahah

      Delete
  2. Seram.. kalau ummi mau jerit. hehehe

    ReplyDelete
  3. Misteri..nak juga tau apa terjadi pada Amelia sebenarnya?

    ReplyDelete
  4. Hehehe akak tak suka tgk cter seram hahha

    ReplyDelete
  5. akak pun jenis yg x berani, rumah hantu karnival sekolah yang cikai2 tu pun akak xberani masuk.. uwaaa

    ReplyDelete
  6. Saya tgk pun takut...hihii...menyeramkann..

    ReplyDelete
  7. aduhai...kalau cter seram pun kita x tgk..ini kan lagi yg ni..mmg x g laaa

    ReplyDelete
  8. Bestnyaaa, teringin nak pergi :') jauh sangat pulak huhu

    ReplyDelete
  9. Hoho... Seram dh rasa walau pun tgk gambar... Belum pergi lagi tuh..

    ReplyDelete
  10. nasib baik dah lepas .
    takpe la . mcm seram je nak cuba masuk.

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com

Popular posts from this blog

REVIEW: SEMINGGU MENGGUNAKAN PRODUK MEERACLE GEMSTONES BEAUTY

Assalamualaikum semua.
Lepas dah guna baru lah kita boleh share pada umum. Aku rasa umum dah tau kot tentang product Meeracle ni. Boleh search je kat dalam Intagram akan jumpa tentang product ni. Aku ni jenis yang susah nak guna product-product yang baru. Impact nya sebab takut muka naik jerawat atau naik benda-benda yang tak sedap dipandang. 

Kalau tengok kat gambar atas ni, gambar yang belah kanan adalah gambar muka aku yang baru lepas naik jerawat selepas stop guna product XXXX. Tak pernah-pernah muka naik jerawat tiba-tiba wujud pulak dia. Cun-cun pulak masa tu nak dekat raya. Dan kerana itulah aku susah nak pakai produk yang baru keluar dalam pasaran. Tapi dik sebabkan nak cantik cepat, so aku pon pakai la. Kesanya naik segala Ibu Bapa jerawat memenuhi wajahku. So Stresss!!!
Of course aku tak nak muka aku nampak tak cantik. jadi aku cuba gunakan Meeracle. Sebab kalau ikutkan kebaikan guna produk ni, ia mampu untuk mengecutkan dan menghilangkan pembentukkan jerawat. Jadi aku pon …

MOTHERHOOD.COM.MY

MOTHERHOOD.COM.MY | Assalamualaikum semua. Hari ni disebabkan aku rasa terlalu banyak masa free, so aku nak kongsi sesuatu yang mungkin berguna kepada anda semua. Terutama untuk ibu-ibu, bakal-bakal ibu, dan untuk mereka yang baru melangkah ke alam rumahtangga, mari sini aku nak share something.

Ada yang pernah dengar tak tentang MOTHERHOOD.COM.MY ? Pernah google website MOTHERHOOD.COM.MY? Pernah terjumpa dimana-mana media sosial tentang MOTHERHOOD.COM.MY?
Aku harap semua yang baca ni belum tahu lah ye tentang page tu. Kalau dah tau nanti aku tak boleh nak celoteh panjang-panjang untuk perkongsian ni. (hahahahahah) Haaa la dah kalau korang dah tau, apa yang aku boleh kongsikan. Ye dak? 
Heheheh ok! Saja melawak je. Takpelah yang mana dah tau tu anggap jelah sebagai bacaan ilmiah yang memberi manfaat kepada korang. 

PINTU HATI NEELOFA AKHIRNYA TELAH TERBUKA MENERIMA LAMARAN

Pintu Hati Neelofa Akhirnya Telah Terbuka Menerima Lamaran |  Siapa sahaja yang tidak kenal dengan empunya nama ini Noor Neelofa Mohd Nor atau Neelofa yang lebih mesra dipanggil 'Lofa' adalah merupakan Bekas Juara bagi pertandingan Dewi Remaja 2009/10 dan dari situ bermula lah karier beliau sebagai seorang anak seni yang telah menghiasi kaca TV anda dan kini dengan berani beliau telah mengorak langkahnya ke dalam dunia perniagaan dan berjaya menjadi usahawan yang disegani dan menjadi ikon kepada peniaga muda dan para wanita diluar sana. Beliau bukan sahaja menjadi ikutan dan panduan di dalam bidang perniagaan semata-mata, malah Neelofa juga sentiasa menjadi ikutan dari aspek berfesyen dan juga penjagaan kecantikkan. Lamaran apakah yang telah diterima Neelofa?


Oleh kerana kredibiliti yang kukuh diperolehi oleh aktres tersebut, CEO Syarikat Sun Fabulous Sdn Bhd  telah pun berhasrat untuk melamar beliau sebagai Duta Produk keluaran syarikat nya iaitu Chew n Glow. Siapakah geranga…