Skip to main content

The Torture House "What Happened To Amelia?" Kini Dibuka Di Klang Parade


The Torture House "What Happened To Amelia?" Kini Di Klang Parade | Assalamualaikum. Guys!!! Ini aku nak kongsikan sesuatu yang mungkin menarik. Mungkin juga seram. Mungkin juga mengujakan. Sempena Kempen Halloween , untuk pertama kalinya pihak pengurusan Klang Parade dan gabungan beberapa Shopping Mall yang terpilih iaitu 1 Mont Kiara, CITTA Mall, Ipoh Parade yang mana setiap 1 Shopping Mall ini akan membawa episod yang berkesinambungan mengenai perjalanan kisah "What Happened To Amelia?".

"What Happened To Amelia?"
Jadi semua warga disekitar Klang dan pengunjung Klang Parade adalah dialu-alukan untuk rasakan sendiri pengalaman seram yang real masuk ke The Torture House yang kini telah pun dibuka dari 14 Oktober 2017 sehingga 31 Oktober 2017 seawal jam 12:00 tengahari hingga 9:00 malam. Lokasi The Torture House berada di tingkat 5 berhampiran dengan K-Song Family KTV dengan harga tiket berjumlah RM10 per enter.

Kalau betul tak ada maknanya aku nak diri sebelah macam ni.

Lelaki yang masuk pun jerit. Kalau aku yang masuk? Mahu pengsan jawabnya lah!
Aku tahu korang manusia, Tapi bila masuk aku lupa korang adalah manusia. Hahahahah!!!

Penampakkan yang jelas!! Pandai hantu selfie ya. 


Don't kill me!!! I don't want die!!!





Ini ke Ameliaa???

Kalau nak tengok lagi gambar-gambar yang menyeramkan, video dan segala update mengenai The Torture House "What Happened To Amelia?" boleh kunjung ke:


Promo Video "What Happened To Amelia?"

CITTA Mall.



Klang Parade.



1 Mont Kiara




Ipoh Parade.





Comments

  1. Ya Allah.. tak apalah, akak nunggu kat luar ajalah ya , siapa yang nak pegi akak teman sampai depan pintu aja k huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahah sama la kita. Masuk depan kelaur balik. Hahahah

      Delete
  2. Seram.. kalau ummi mau jerit. hehehe

    ReplyDelete
  3. Misteri..nak juga tau apa terjadi pada Amelia sebenarnya?

    ReplyDelete
  4. Hehehe akak tak suka tgk cter seram hahha

    ReplyDelete
  5. akak pun jenis yg x berani, rumah hantu karnival sekolah yang cikai2 tu pun akak xberani masuk.. uwaaa

    ReplyDelete
  6. Saya tgk pun takut...hihii...menyeramkann..

    ReplyDelete
  7. aduhai...kalau cter seram pun kita x tgk..ini kan lagi yg ni..mmg x g laaa

    ReplyDelete
  8. Bestnyaaa, teringin nak pergi :') jauh sangat pulak huhu

    ReplyDelete
  9. Hoho... Seram dh rasa walau pun tgk gambar... Belum pergi lagi tuh..

    ReplyDelete
  10. nasib baik dah lepas .
    takpe la . mcm seram je nak cuba masuk.

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com

Popular posts from this blog

REVIEW: SEMINGGU MENGGUNAKAN PRODUK MEERACLE GEMSTONES BEAUTY

Assalamualaikum semua.
Lepas dah guna baru lah kita boleh share pada umum. Aku rasa umum dah tau kot tentang product Meeracle ni. Boleh search je kat dalam Intagram akan jumpa tentang product ni. Aku ni jenis yang susah nak guna product-product yang baru. Impact nya sebab takut muka naik jerawat atau naik benda-benda yang tak sedap dipandang. 

Kalau tengok kat gambar atas ni, gambar yang belah kanan adalah gambar muka aku yang baru lepas naik jerawat selepas stop guna product XXXX. Tak pernah-pernah muka naik jerawat tiba-tiba wujud pulak dia. Cun-cun pulak masa tu nak dekat raya. Dan kerana itulah aku susah nak pakai produk yang baru keluar dalam pasaran. Tapi dik sebabkan nak cantik cepat, so aku pon pakai la. Kesanya naik segala Ibu Bapa jerawat memenuhi wajahku. So Stresss!!!
Of course aku tak nak muka aku nampak tak cantik. jadi aku cuba gunakan Meeracle. Sebab kalau ikutkan kebaikan guna produk ni, ia mampu untuk mengecutkan dan menghilangkan pembentukkan jerawat. Jadi aku pon …

ORANG DIET PUN BOLEH MINUM DAIRY GO TEH TARIK

ORANG DIET PUN BOLEH MINUM DAIRY GO TEH TARIK  | Tiada Kolestrol. Tiada Bahan Pengawet. Tiada Pewarna.  Assalamualaikum semua. Sesejak aku mengamalkan tempoh berdiet since setahun yang lalu, until now sebenarnya aku berjaga-jaga nak  ambil sebarang makanan dan minuman. Mostly nya dari segi minuman lah. Makanan? Hahahah jangan tanya lah. But I'm still control ok. Hahahah...

Sebab kalau ikut pembacaan aku, pengambilan air manis yang terlalu banyak, lagi cepat menjadikan gula tersebut transform kepada lemak kalau tak dibakar. Dan aku pon takdelah hard sangat workout. Buat tu memang buat tapi takut tak cukup lagi effort. So sia-sia la usaha aku control segala nya kan. Jadi jalan yang terbaik tak payah amik lansung.
Teh Tarik. 

Ramai aku rasa yang minat teh tarik kan? Mostly rakyat Malaysia suka kan teh tarik. Siap order teh tarik kaww la! Teh tarik panjang-panjang la! Teh tarik buih lebih la! Macam-macam la version teh tarik. Lagi-lagi sekarang ni makin mencanak-canak naik market teh t…

KERJAYA SEBAGAI TELEMARKETING

Setiap orang ada kelebihan dan skill tersendiri dalam bidang kerjaya masing-masing. Aku sendiri pon tak sangka yang aku mempunyai kelebihan dalam melaksanakan kerjaya sebagai Telemarketing. Ini boleh di katakan kerjaya aku untuk kali kedua sebagai seorang Telemarketing. Pertama kali aku ceburkan diri dalam bidang ni masa aku dapat peluang kerja pertama kali lepas aku graduate. 

Mula-mula aku ceburkan diri dalam kerjaya ni sebab aku kalau boleh nak dapat peluang kerja yang selaras dengan apa yang aku belajar. Sebelum ni aku amik jurusan Marketing, so kalau boleh biarlah kerja yang aku dapat ni related la dengan apa pengetahuan yang aku ada. 
Walau pon company aku dulu memang buat hal dengan staff-staff dia, tapi tanpa peluang dari sana belum tentu aku akan ada ilmu yang berkaitan dan menambahkan skill aku dalam kerjaya Telemarketing ni. Actually bukan mudah sebenarnya untuk kita create trust orang bila berurusan dalam telefon sahaja. 
Bukan aku tak pernah bercakap dengan customer yang…