Skip to main content

PINTU HATI NEELOFA AKHIRNYA TELAH TERBUKA MENERIMA LAMARAN


Pintu Hati Neelofa Akhirnya Telah Terbuka Menerima Lamaran |  Siapa sahaja yang tidak kenal dengan empunya nama ini Noor Neelofa Mohd Nor atau Neelofa yang lebih mesra dipanggil 'Lofa' adalah merupakan Bekas Juara bagi pertandingan Dewi Remaja 2009/10 dan dari situ bermula lah karier beliau sebagai seorang anak seni yang telah menghiasi kaca TV anda dan kini dengan berani beliau telah mengorak langkahnya ke dalam dunia perniagaan dan berjaya menjadi usahawan yang disegani dan menjadi ikon kepada peniaga muda dan para wanita diluar sana. Beliau bukan sahaja menjadi ikutan dan panduan di dalam bidang perniagaan semata-mata, malah Neelofa juga sentiasa menjadi ikutan dari aspek berfesyen dan juga penjagaan kecantikkan. Lamaran apakah yang telah diterima Neelofa?

Neelofa Duta Produk Chew N Glow


Oleh kerana kredibiliti yang kukuh diperolehi oleh aktres tersebut, CEO Syarikat Sun Fabulous Sdn Bhd  telah pun berhasrat untuk melamar beliau sebagai Duta Produk keluaran syarikat nya iaitu Chew n Glow. Siapakah gerangan sebenarnya ahli perniagaan ini yang berjaya memikat Neelofa yang akhirnya telah terbuka menerima lamaran untuk bekerjasama dengan syarikat beliau?

Izdihar Bin Rosland CEO Sun Fabulous Sdn Bhd

Encik Izdihar Bin Rosland, nama yang mungkin baru untuk sesetengah mereka yang belum mengenalinya. Beliau merupakan CEO bagi syarikat Sun Fabulous Sdn Bhd dan pernah menjadi salah seorang Finalist of International Young CEO Match 2007.Oleh kerana beliau mempunyai pengalaman yang luas dalam bidang perniagaan, beliau berjaya mengambil alih Sun Fabulous Sdn Bhd dari pemilik sebelum ini. Beliau juga telah membangunkan jenama produk terbaru iaitu Chew N Glow.

Dengan pengalaman yang diperolehi beliau didalam dunia perniagaan dan pernah juga bekerjasama dengan aktres terkemuka seperti Zakiah Anas, Anzalna Nasir dan Ramona Zamzam. Berpegang pada pengalaman yang dimiliki itu lah kemungkinan juga membuatkan hati Neelofa yang juga mempunyai marketnya tersendiri terbuka untuk menerima dan  bekerjasama dengan beliau bagi menjadi Duta kepada produk barunya iaitu Chew N Glow.


Izdihar Bin Rosland bersama Duta Produk Chew N Glow Neelofa pada malam Meet & Greet Dinner pada 9 September 2017 di Ballroom Mercu Mustapha , Damansara Perdana menyampaikan hadiah kepada pemenang bertuah.
Encik Izdihar Bin Rosland bersama Neelofa pada sesi Photoshoot promosi produk Chew N Glow



Apakah produk Chew N Glow?



Terdapat 21 Manfaat yang bakal anda dapat selepas mengamalkan Chew N Glow:

1) Memberi impak pencerahan kulit yang maksimum
2) Membantu kelihatan lebih muda dan menghilangkan tanda-tanda penuaan
3) Mengurangkan garis-garis dan kedutan halus 
4) Meratakan warna kulit
5) Mengembalikan kelembutan dan keanjalan kulit
6) Mengurangkan minyak dimuka
7) Mengatasi masalah kulit kusam
8) Melindungi dari kerosakkan kulit akibat sinaran UV
9) Menghindari pembentukkan jerawat
10) Merawat luka pada kulit
11) Memperbaiki rupa dan tekstur kulit
12) Mencegah kulit menjadi terlalu kering
13) Merehatkan kulit dan mengurangkan kerengsaan
14) Melegakan kulit dan menenangkan kulit mengalami kemerahan, kegatalan, atau terbakar
15) Menghilangkan tompok/bintik hitam
16) Mempercepatkan penyembuhan luka
17) Menguatkan sel kulit sehingga ke lapisan terdalam
18) Membantu menyingkirkan toksin, sel kulit mati dan mencatikkan sttruktur kulit dan membina sel-sel baru.
19) Membantu sistem pembuangan dengan mencegah sembelit
20) Membantu menguatkan dan menyihatkan rambut dan kuku
21) Meningkatkan daya tahan tubuh


Kandungan yang terdapat didalam Chew N Glow

Cara pengambilan Chew N Glow sangat mudah. Boleh diambil pada waktu pagi sebelum sarapan atau malam sebelum tidur atau semasa perut kosong. Boleh dihisap / dikunyah atau ditelan bersama air. Amalkan minum air masak sekurang-kurangnya 2-3 liter sehari untuk kesan cepat. Elakkan atau kurangkan minuman yang mengandungi kafein, berkarbonat, alkohol atau jarakkan masa pengambilan sekurang-kurangnya 1 jam


.
Sebagai maklumat tambahan mengenai Syarikat Sub Fabulous Sdn Bhd, bagi mengukuhkan lagi kewujudan syarikat tersebut dan penghasilan produk yang meyakinkan pengguna berikut adalah beberapa inisiatif yang dilakukan oleh syarikat dalam mengeluarkan produk berkualiti tinggi untuk pengguna di Malaysia dan Asia iaitu dari segi produk berkualiti, produk yang selamat, harga mampu milik, jaminan kualiti dan servis selepas belian, dan juga mempunyai sijil kelulusan sah daripada pihak berwajib di Malaysia. 

Untuk maklumat lanjut:

Syarikat Sun Fabulous Sdn Bhd:
RK-G-03, Kelab D'Shire, Jalan Camar 4/1, PJU 5,
Kota Damansara
47810 Petaling Jaya, Selangor

Phone: 010-8878 8783
Email: chewnglowofficial@gmail.com








Comments

  1. wahh... memang layak beliau menjadi duta. semua ciri ada dan yang paling penting, pengaruhnya juga memang luar biasa!

    ReplyDelete
  2. Dia tunnggu qbal melamar dia tu. hhehehhe... tapi archivememt dia gempak ahh... Bagi inspirasi dekat orang lain

    ReplyDelete
  3. Neelofa dah cukup kaya dan dia mampu cari lagi elok kat luar sana wakakaka ni ayat jelous hehehehe

    ReplyDelete
  4. You Chew You Glow! Pemilihan duta yang tepat sebab Neelofa memang tengah popular. huhu

    ReplyDelete
  5. Baca tajuk ingat lofa dah nak kawin sekali baca rupanya jodoh pasal bisnes..

    ReplyDelete
  6. Nak try la produk nie... eh lelaki boleh makan gak ke?

    ReplyDelete
  7. product nampak macam sangat sesuai aje, mungkin akan cuba

    ReplyDelete
  8. Saspen...hingat dia nk jadi bini org dah...
    Susah kot lopa ni nk jd sebarang duta kan

    ReplyDelete
  9. Congrats Neelofa. Hope more peoples will aware on the benefit of the product soon.

    ReplyDelete
  10. ramai beno share pasai ceta ni..
    lopa tu x makan chew glow pun dah chew sesangat
    kulit dia sebab pengambilan xxxxx... haaa.. nak
    csntik bukan chew saja.

    ReplyDelete
  11. hahhaa..ingatkan betul betul la jodoh lopa..upernye jodoh jadi duta produk dia..cehh!!

    ReplyDelete
  12. Jodoh itu rupanya.. Masih ada peluang lagi ni.. hehe

    ReplyDelete
  13. Ingatkan lamaran kahwin. Rupanya ramalan menjadi duta ☺☺

    ReplyDelete
  14. Neelofa tu ramai orang ambil yang positif side kan. Berani sahut cabaran. Berani cari peluang. Berani buat pembaharuan. Kejap je neelofa meningkat naik dalam dunia perniagaan.

    ReplyDelete
  15. Melimpah ruah rezeki Neelofa... saya pun patut pg event ni tp last minit x dpt sbb kena balik Taiping ada hal...

    ReplyDelete
  16. Makin gorgeous la Lofa lepas ini, kita suka tengok archievement dia. Power beb!

    ReplyDelete
  17. sesuai sgt.. lofa pasti makin cantik lepas ni ...

    ReplyDelete
  18. Wow this actually sounds convincing. I wonder what it would taste like since its chewable.

    ReplyDelete
  19. Neelofa memang ikon kan...cantik peribadi, cantik semuanya la...

    ReplyDelete
  20. Produk ini macam best nyer, nak cuba la.

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com

Popular posts from this blog

REVIEW: SEMINGGU MENGGUNAKAN PRODUK MEERACLE GEMSTONES BEAUTY

Assalamualaikum semua.
Lepas dah guna baru lah kita boleh share pada umum. Aku rasa umum dah tau kot tentang product Meeracle ni. Boleh search je kat dalam Intagram akan jumpa tentang product ni. Aku ni jenis yang susah nak guna product-product yang baru. Impact nya sebab takut muka naik jerawat atau naik benda-benda yang tak sedap dipandang. 

Kalau tengok kat gambar atas ni, gambar yang belah kanan adalah gambar muka aku yang baru lepas naik jerawat selepas stop guna product XXXX. Tak pernah-pernah muka naik jerawat tiba-tiba wujud pulak dia. Cun-cun pulak masa tu nak dekat raya. Dan kerana itulah aku susah nak pakai produk yang baru keluar dalam pasaran. Tapi dik sebabkan nak cantik cepat, so aku pon pakai la. Kesanya naik segala Ibu Bapa jerawat memenuhi wajahku. So Stresss!!!
Of course aku tak nak muka aku nampak tak cantik. jadi aku cuba gunakan Meeracle. Sebab kalau ikutkan kebaikan guna produk ni, ia mampu untuk mengecutkan dan menghilangkan pembentukkan jerawat. Jadi aku pon …

KERJAYA SEBAGAI TELEMARKETING

Setiap orang ada kelebihan dan skill tersendiri dalam bidang kerjaya masing-masing. Aku sendiri pon tak sangka yang aku mempunyai kelebihan dalam melaksanakan kerjaya sebagai Telemarketing. Ini boleh di katakan kerjaya aku untuk kali kedua sebagai seorang Telemarketing. Pertama kali aku ceburkan diri dalam bidang ni masa aku dapat peluang kerja pertama kali lepas aku graduate. 

Mula-mula aku ceburkan diri dalam kerjaya ni sebab aku kalau boleh nak dapat peluang kerja yang selaras dengan apa yang aku belajar. Sebelum ni aku amik jurusan Marketing, so kalau boleh biarlah kerja yang aku dapat ni related la dengan apa pengetahuan yang aku ada. 
Walau pon company aku dulu memang buat hal dengan staff-staff dia, tapi tanpa peluang dari sana belum tentu aku akan ada ilmu yang berkaitan dan menambahkan skill aku dalam kerjaya Telemarketing ni. Actually bukan mudah sebenarnya untuk kita create trust orang bila berurusan dalam telefon sahaja. 
Bukan aku tak pernah bercakap dengan customer yang…

PERANAN SEORANG KAKAK DAN ABANG

- Gambar adalah sumber Encik Google-
Masa time aku menepuh zaman Akil Baligh, yang menjadi peneman dan guru untuk menerangkan segala-gala yang aku perlu tahu ialah Ibu. Bila seorang anak remaja telah menempuh atau bakal menempuh zaman zaman tumbesaran ini, memang sewajarnya seorang yang rapat dengan kita (yang biasa nya Ibu) akan memberikan pendedahan awal yang harus mereka tahu.
Kebiasaan nya mungkin akan mengikut jantina la. Kalau perempuan, Ibu akan mainkan peranan. Kalau lelaki, ayah yang akan membimbing. Tapi adakah seorang kakak atau abang itu diam tanpa sebarang tangungjawab? 
Setahu aku, kita di lahirkan di bumi ini bukan sahaja untuk menikmati kehidupan dan merasai nikmat alam ALLAH s.w.t ni. Di samping menikmati, kita juga ada tanggungjawab untuk digalas. Tanpa tanggungjawab. manusia itu takkan ada nilaian di mata manusia lain. Kakak dan Abang itu di lahirkan untuk membantu Ibu dan Ayah untuk membimbing adik adik. 
Sebab sampai satu saat, tenaga minda dan daya kekuatan Ibu d…