Skip to main content

COMING!! KHR AVI CSR PROGRAMME: AVI IDOL


KHR AVI CSR PROGRAMME AVI IDOL | Assalamualaikum. Masih ingat lagi dengan syarikat penerbangan KHR AVI yang sebelum ini aku pernah kongsikan salah satu program CSR mereka KHR AVI CSR PROGRAMME: BOARD OF DIRECTORS BADMINTON CHAMPIONSHIP MALAYSIA 2017  yang berlansung pada bulan Mei 2017 yang lalu. Kali ini masih lagi mengekalkan 'relaltionship' goals antara business owner dan business owner yang lain, sekali lagi mereka come out dengan satu interesting program iaitu AVI IDOL "Retro Theme".

Objektif program: 

Bila dah stress kerja, tentu masing-masing nak something entertainment lagi-lagi bila dapat spend quality time between each of team member kan? Tambahan lagi program anjuran KHR AVI sebenarnya dapat membantu peniaga-peniaga semua untuk memperluaskan lagi skop kenalan mereka dalam masa yang sama dapat perkenalkan perniagaan masing antara satu sama lain. Mana tahu akan datang ada antara kita yang memerlukan khidmat perniagaan atau mungkin ingin join venture antara 1 dengan yang lain? Jadi ini lah masanya pemilik perniagaan/syarikat boleh sama-sama grap peluang disamping berhibur dan memperluaskan business opportunity dengan yang lain.





Antara CSR program yang pernah diadakan oleh KHR AVI dalam menyatukan pemilik syarikat/perniagaan yang terdiri daripada latar belakang perniagaan yang berbeza. 


Siapa yang layak?

Sebelum itu mesti ramai yang tertanya business apa yang layak untuk join semua aktiviti CSR KHR AVI ini kan?Level business yang macam mana yang dimaksudkan? Mesti masing-masing terbayang bila syarikat private jet buat aktiviti mesti mereka aim business person yang ada syarikat yang besar-besar, projek juta-juta (macam dalam drama petang-petang).


Jangan salah anggap ye. KHR AVI tak aim pun pada syarikat atau peniaga yang high level sahaja. As long as anda adalah peniaga yang mengadakan aktiviti penjualan barang atau servis kepada public atau orang awam, yang selalu bermain dengan cash flow bagi setiap penjualan barang atau servis, anda sememangnya layak untuk join semua aktiviti CSR dari syarikat penerbangan persendirian ini KHR AVI. 

Berbalik kepada program AVI IDOL ini, of course program ini terbuka kepada semua yang ingin join. Detail info adalah seperti dibawah: 


Date: 30th September 2017 (Saturday)
           7 October 2017
Time: 3pm-10pm

           5pm - 10pm
Location: Villa @ KL

Theme: Retro (bell-bottom jeans, big sunglasses, funky jackets and all things Retro)

Price: RM200/pax

**For payment purposes, you may contact our Head of Avi-Strategies at khr.aviation@gmail.com.

Visit also:

Comments

  1. Macam menarik je... malangnya kita business kecil2 je.. cash flow pun macam xde flow sgt

    ReplyDelete
  2. great content, thanks for the info!

    ReplyDelete
  3. cool.. x oernah rasanya dengar peniaga dapat hadir sebegoni
    almkalumlah.. ramai oeniaga kecil segan nak join sbb kemungkinan syarikat2 besar saja yg layak. but not this program. baguslah.. i sebarkan pd kawan2

    ReplyDelete
  4. Yes pentingnya event macam ni nak kenal klient2 baru. Khususnya dlm bidang perniagaan.

    ReplyDelete
  5. Tak pernah pula dengar pasal ni,bunyi macam menarik!

    ReplyDelete
  6. Wah.. Bagusnya. Berbisnes dalam suasana cukup sederhana dan santai..

    ReplyDelete
  7. Khr Avi Idol hehehe kita tak ada bakat nak menyanyi lah tapi bagus lah syarikat ni buat banyak projek CSR...

    ReplyDelete
  8. Bagus programnya, kalau berkesempatan bolehla join, tapi ade event lain pulak mase tu.

    ReplyDelete
  9. bestnya program ni, memang semua orang boleh join la eh?

    ReplyDelete
  10. Bestnye.... Kalau lah boleh join... Al malangnya saya berada di Kuantan now HuHu. Papepum all da best awak

    ReplyDelete
  11. Menarik program ni. Siapa yang perniagaan dan nak meluaskan networking boleh join ni.

    ReplyDelete
  12. A good programme for all. Will recommend it to my friends.

    ReplyDelete
  13. wahh...menarik betul program cmni.eheheh.. sesuai bagi mereka yang ingin meluaskan empayar bisnes mereka.

    ReplyDelete
  14. pestime dgr program mcm ni.. menarik untuk disertai bagi yang betul2 berminat.

    ReplyDelete
  15. interesting program to support entrepreneur!

    ReplyDelete
  16. Wahh bagus program macam ni. Boleh la ramai anak muda sertai. Tambahkan networking dan belajar lebih ilmu bisnes.

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com

Popular posts from this blog

MOTHERHOOD.COM.MY

MOTHERHOOD.COM.MY | Assalamualaikum semua. Hari ni disebabkan aku rasa terlalu banyak masa free, so aku nak kongsi sesuatu yang mungkin berguna kepada anda semua. Terutama untuk ibu-ibu, bakal-bakal ibu, dan untuk mereka yang baru melangkah ke alam rumahtangga, mari sini aku nak share something.

Ada yang pernah dengar tak tentang MOTHERHOOD.COM.MY ? Pernah google website MOTHERHOOD.COM.MY? Pernah terjumpa dimana-mana media sosial tentang MOTHERHOOD.COM.MY?
Aku harap semua yang baca ni belum tahu lah ye tentang page tu. Kalau dah tau nanti aku tak boleh nak celoteh panjang-panjang untuk perkongsian ni. (hahahahahah) Haaa la dah kalau korang dah tau, apa yang aku boleh kongsikan. Ye dak? 
Heheheh ok! Saja melawak je. Takpelah yang mana dah tau tu anggap jelah sebagai bacaan ilmiah yang memberi manfaat kepada korang. 

REVIEW: SEMINGGU MENGGUNAKAN PRODUK MEERACLE GEMSTONES BEAUTY

Assalamualaikum semua.
Lepas dah guna baru lah kita boleh share pada umum. Aku rasa umum dah tau kot tentang product Meeracle ni. Boleh search je kat dalam Intagram akan jumpa tentang product ni. Aku ni jenis yang susah nak guna product-product yang baru. Impact nya sebab takut muka naik jerawat atau naik benda-benda yang tak sedap dipandang. 

Kalau tengok kat gambar atas ni, gambar yang belah kanan adalah gambar muka aku yang baru lepas naik jerawat selepas stop guna product XXXX. Tak pernah-pernah muka naik jerawat tiba-tiba wujud pulak dia. Cun-cun pulak masa tu nak dekat raya. Dan kerana itulah aku susah nak pakai produk yang baru keluar dalam pasaran. Tapi dik sebabkan nak cantik cepat, so aku pon pakai la. Kesanya naik segala Ibu Bapa jerawat memenuhi wajahku. So Stresss!!!
Of course aku tak nak muka aku nampak tak cantik. jadi aku cuba gunakan Meeracle. Sebab kalau ikutkan kebaikan guna produk ni, ia mampu untuk mengecutkan dan menghilangkan pembentukkan jerawat. Jadi aku pon …

KERJAYA SEBAGAI TELEMARKETING

Setiap orang ada kelebihan dan skill tersendiri dalam bidang kerjaya masing-masing. Aku sendiri pon tak sangka yang aku mempunyai kelebihan dalam melaksanakan kerjaya sebagai Telemarketing. Ini boleh di katakan kerjaya aku untuk kali kedua sebagai seorang Telemarketing. Pertama kali aku ceburkan diri dalam bidang ni masa aku dapat peluang kerja pertama kali lepas aku graduate. 

Mula-mula aku ceburkan diri dalam kerjaya ni sebab aku kalau boleh nak dapat peluang kerja yang selaras dengan apa yang aku belajar. Sebelum ni aku amik jurusan Marketing, so kalau boleh biarlah kerja yang aku dapat ni related la dengan apa pengetahuan yang aku ada. 
Walau pon company aku dulu memang buat hal dengan staff-staff dia, tapi tanpa peluang dari sana belum tentu aku akan ada ilmu yang berkaitan dan menambahkan skill aku dalam kerjaya Telemarketing ni. Actually bukan mudah sebenarnya untuk kita create trust orang bila berurusan dalam telefon sahaja. 
Bukan aku tak pernah bercakap dengan customer yang…