Skip to main content

BUSKING COMPETITION



(This is sharing info blogpost)

Assalamualaikum semua. Pagi-pagi masuk ofis dan on PC ternampak pulak notification dari facebook (Ooopppss! kantoi buka facebook dulu dari buat kerja hehehe) Afdlin Shauki  ada  create satu event for this coming 23 & 24 September 2017, Sabtu dan Ahad iaitu berkenaan Busking Competition. 

Kalau lah aku ada group busker tak tunggu minit dan sesaat aku akan join. Tapi nak buat macam mana aku tak ada banda busker. Impian nak nyanyi live dengan band tu membuak-buak. Tapi tak ada rezeki lagi. (U all yang ada group busker, jangan lah segan-segan invite aku. hahahah)


calling all buskers seantero Malaya.. pada 23 & 24 Sept (sabtu&ahad) 8pm - 11pm nih Afdlin's Comedy Planet menganjurkan "BUSKING COMPETITION"... jom tunjuk & pertandingkan bakat² anda di sini.. bakal juara akan di'shortlistkan' utk program SYIOK TV yg bakal dilancarkan tidak lama lagi..
.
ENTRANCE FEE hanyalah RM50 per group 
👉1st prize RM250.00 + (hadiah/hamper misteri)
👉2nd prize RM100 + (hadiah/hamper misteri) *sehari terhad kepada 20 GROUP SAHAJA..so better book sekarang!!! Syarat² penyertaan:
🔹terbuka kepada rakyat Msia,Singapura & Brunei
🔹tiada had umur (yg bawah umur tu sila dapatkan kebenaran dari parents/penjaga.. klau mak bapak korang dtg sesah korang dgn batang paip kat stage nanti anggap jela kami xkenal ko ye dik!!)
🔹sila bawa instrumen SENDIRI.. kami hanya provide mic & sound system sahaja
.
untuk uolls yg nk walkin/dine-in waktu show tiket dikenakan..murah jerrr

early-bird RM15 per person (valid b4 23 sept, saturday)
angry-bird RM20 per person (if u purchase on saturday & sunday)
*1tix valid for 1day show only
*kids below 6 years old is free
.
jom set date & schedule anda weekend ni kita makan sambil berhibur di Afdlin's Comedy Planet, level 3 great eastern mall, jln ampang, kl
.
for booking & enquiry, sila call Yangyang Yong di 01152589434 atau
Sehandal HandalaH di 01110608140 atau
Comedy Planet KL di 03-27104050 atau
klik link ini utk online direct whatsapp http://afdlinscpkl.wasap.my/ ATAUhttp://cpenquiry.wasap.my/

SHARE JANGAN TAK SHARE . #afdlincomedyplanetkl #buskingcompetition#syioktv #toiletfree #parkingsinggit #makansmbilberhibur


Jadi buat group busker yang diluar sana, yang mana rasa nak grap peluang ini better join. Mana tahu ini rezeki permulaan untuk group korang dalam melangkah lebih jauh lagi dalam bidang nyanyian dan hiburan. Bukan senang nak dapat peluang depan mata tu. Hadir nya mungkin sekali. So jangan buang masa dan terus grap peluang ok!



Sebelum korang tutup post ni, meh tengok video aku kat youtube. Keep support me dan subscribe la ye. Thank You guys!!!

Comments

  1. Wow! Sedap auara awak! Boleh try ni..mana tau rezeki.

    ReplyDelete
  2. Awakkkkkkkkkkkkkko...sedapnya suara awakkkkkkkkkk ❤❤❤❤❤❤

    ReplyDelete
  3. Alaaaa... Tak boleh dengar suara awak lah. Sebab tak boleh nak bukak video tu.

    ReplyDelete
  4. Ehhh ada busking competition ker alamak kita boleh bagi tahu kat sepupu kita dia pun selalu busking kat sekitar KL ni ok thanks good info...

    ReplyDelete
  5. teringin jugak nak pergi busking semua ni. nanti nanti ada lah kot rezeki

    ReplyDelete
  6. dont know of the competition til I read here.

    also follow your gfc now.

    ReplyDelete
  7. i selalu tengok you nyanyi dekat insta tau, sedap wey suara sis

    ReplyDelete
  8. Sedapnya sora diaaaa...
    Boleh masuk competition ni

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. suara awak memang sedap tauuu....keep it up ok! jangan persia-sia kan bakat yang ada.. iols support u! good luck and all the best!

    ReplyDelete
  11. Mula2 mama.nak tgk.sikit je video ni tapi akhirnya Tertgk sampai habis sebab suara atikah sedaaappp sgt

    ReplyDelete
  12. Pastu mama tertengok lagu lain kt YouTube dan dah subscribe pun haha. Nanti subscribe la channel mamapipie pula ye

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com

Popular posts from this blog

REVIEW: SEMINGGU MENGGUNAKAN PRODUK MEERACLE GEMSTONES BEAUTY

Assalamualaikum semua.
Lepas dah guna baru lah kita boleh share pada umum. Aku rasa umum dah tau kot tentang product Meeracle ni. Boleh search je kat dalam Intagram akan jumpa tentang product ni. Aku ni jenis yang susah nak guna product-product yang baru. Impact nya sebab takut muka naik jerawat atau naik benda-benda yang tak sedap dipandang. 

Kalau tengok kat gambar atas ni, gambar yang belah kanan adalah gambar muka aku yang baru lepas naik jerawat selepas stop guna product XXXX. Tak pernah-pernah muka naik jerawat tiba-tiba wujud pulak dia. Cun-cun pulak masa tu nak dekat raya. Dan kerana itulah aku susah nak pakai produk yang baru keluar dalam pasaran. Tapi dik sebabkan nak cantik cepat, so aku pon pakai la. Kesanya naik segala Ibu Bapa jerawat memenuhi wajahku. So Stresss!!!
Of course aku tak nak muka aku nampak tak cantik. jadi aku cuba gunakan Meeracle. Sebab kalau ikutkan kebaikan guna produk ni, ia mampu untuk mengecutkan dan menghilangkan pembentukkan jerawat. Jadi aku pon …

ORANG DIET PUN BOLEH MINUM DAIRY GO TEH TARIK

ORANG DIET PUN BOLEH MINUM DAIRY GO TEH TARIK  | Tiada Kolestrol. Tiada Bahan Pengawet. Tiada Pewarna.  Assalamualaikum semua. Sesejak aku mengamalkan tempoh berdiet since setahun yang lalu, until now sebenarnya aku berjaga-jaga nak  ambil sebarang makanan dan minuman. Mostly nya dari segi minuman lah. Makanan? Hahahah jangan tanya lah. But I'm still control ok. Hahahah...

Sebab kalau ikut pembacaan aku, pengambilan air manis yang terlalu banyak, lagi cepat menjadikan gula tersebut transform kepada lemak kalau tak dibakar. Dan aku pon takdelah hard sangat workout. Buat tu memang buat tapi takut tak cukup lagi effort. So sia-sia la usaha aku control segala nya kan. Jadi jalan yang terbaik tak payah amik lansung.
Teh Tarik. 

Ramai aku rasa yang minat teh tarik kan? Mostly rakyat Malaysia suka kan teh tarik. Siap order teh tarik kaww la! Teh tarik panjang-panjang la! Teh tarik buih lebih la! Macam-macam la version teh tarik. Lagi-lagi sekarang ni makin mencanak-canak naik market teh t…

KERJAYA SEBAGAI TELEMARKETING

Setiap orang ada kelebihan dan skill tersendiri dalam bidang kerjaya masing-masing. Aku sendiri pon tak sangka yang aku mempunyai kelebihan dalam melaksanakan kerjaya sebagai Telemarketing. Ini boleh di katakan kerjaya aku untuk kali kedua sebagai seorang Telemarketing. Pertama kali aku ceburkan diri dalam bidang ni masa aku dapat peluang kerja pertama kali lepas aku graduate. 

Mula-mula aku ceburkan diri dalam kerjaya ni sebab aku kalau boleh nak dapat peluang kerja yang selaras dengan apa yang aku belajar. Sebelum ni aku amik jurusan Marketing, so kalau boleh biarlah kerja yang aku dapat ni related la dengan apa pengetahuan yang aku ada. 
Walau pon company aku dulu memang buat hal dengan staff-staff dia, tapi tanpa peluang dari sana belum tentu aku akan ada ilmu yang berkaitan dan menambahkan skill aku dalam kerjaya Telemarketing ni. Actually bukan mudah sebenarnya untuk kita create trust orang bila berurusan dalam telefon sahaja. 
Bukan aku tak pernah bercakap dengan customer yang…