Skip to main content

SOHAINI COOKIES

Assalamualaikum. Selamat Petang.



Asyik cerita tentang product orang je. Terlupa perkenalkan produk sendiri ke mata pasaran. Untuk pengetahuan semua yang masih tidak tahu atau pernah nampak tapi tak tahu siapa punya la produk cookies letus-letus ..lazat sehingga orang craving bila ngapppp! 

Pemilik produk ini adalah empunya ibunda aku yang tercinta.


Puan Sohaini Kamsi

Sohaini Cookies adalah ilham dari nama ibunda tercinta. Kami adik beradik sepakat memilih nama Sohaini sebagai branding cookies kami sebagai simbolik hasil air tangan ibu. Dan sememangnya ini adalah air tangan original dan segala spicy dari ibunda. No other recipie ok! Bukan cilok cilok punya tau. 

Pada mulanya macam-macam nama yang kami nak letak. Cookies sedap lah. Coklat cookies la. Semua tak menggamit jiwa. Tapi nak fokus kan kepada branding itu wujud juga identiti, jadi SOHAINI COOKIES adalah pilihan terbaik. Berkat sebab guna nama ibu. Sweet tak kami?




FLAVOR COOKIES.


Sohaini Cookies ada 3 flavor atau perisa yang kami keluarkan. Flavor yang awal kami produce adalah Mocha dan diikuti dengan Milo dan Expresso Coffee. Nak rasa mana? Mana yang sedap? Mana yang biasa orang repeat order? Haaa yang ni aku tak boleh nak cakap sebab 3 flavor ni sama naik permintaan nya. Senang citer sebagai owner cookies aku akan katakan cookies ibu aku adalah yang TERBAIK!!! dari yang terbaik!!!

Kenapa aku cakap macam tu? Haaaa nak tau kena try order dan rasa Sohaini Cookies. Baru anda akan dapat jawapan.


PACKAGING DAN HARGA


RM20 = 250gram


RM38 = 450gram


Goodies

Untuk special edition dan permintaan, kami juga menerima untuk sebagai hantaran atau hadiah kepada yang tersayang. Kasi sweet-sweet sikit dengan rasa cookies yang enak, bertambah sayang pasangan pada u all.



INFO LANJUT:


Segala gambar, maklumat dan testimoni boleh refer page seperti diatas ye.


Segala tempahan dan pertanyaan atau yang ingin menjadi sebahagian team dan agen kami boleh contact:

Cik Su'aidah (Along): 012-847 5644
Cik Atikah (Angah): 017-239 1595/ 017-9145640
Puan Sohaini: 017-321 8613
Cik Amalina (Amy): 013- 8135872



Comments

  1. Kita dah rasa biskut ni tapi sikit jer heheh tak puas.. Kita rasa yang Milo jer yang lain tak dapat hehehehehe sedap..

    ReplyDelete
  2. Wahhhh tertarik dengan biskut mocha tu! 😍

    ReplyDelete
  3. first time dtg sini hihi, follow sini :D sedapnya cookies ni, sekali bukak je konfirm habis kan

    ReplyDelete
  4. Memang sedap biskut ni. Harga pun berpatutan. Suka semua flavor. Nanti akak order k. Lepas gaji. Hehhee

    ReplyDelete
  5. Dah pernah rasa biskut ni..memang sedap. Teringin pulak nak makan lagi biskut ni.Akk dh save dh no2 kat atas tu..nanti akk order kay.:)

    ReplyDelete
  6. dah rasa biskut ni memang sedap sgt2.. dibuat dengan penuh kasih sayang ni..

    ReplyDelete
  7. Macam sedap je yg perisa milo dan mocha tu hee teringin pula nak cuba boleh beli nanti ni :)

    ReplyDelete
  8. Yum Yum Sedapnya! wonder jgk macam mana agaknya rasa cookies perisa mocha..hehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com

Popular posts from this blog

MOTHERHOOD.COM.MY

MOTHERHOOD.COM.MY | Assalamualaikum semua. Hari ni disebabkan aku rasa terlalu banyak masa free, so aku nak kongsi sesuatu yang mungkin berguna kepada anda semua. Terutama untuk ibu-ibu, bakal-bakal ibu, dan untuk mereka yang baru melangkah ke alam rumahtangga, mari sini aku nak share something.

Ada yang pernah dengar tak tentang MOTHERHOOD.COM.MY ? Pernah google website MOTHERHOOD.COM.MY? Pernah terjumpa dimana-mana media sosial tentang MOTHERHOOD.COM.MY?
Aku harap semua yang baca ni belum tahu lah ye tentang page tu. Kalau dah tau nanti aku tak boleh nak celoteh panjang-panjang untuk perkongsian ni. (hahahahahah) Haaa la dah kalau korang dah tau, apa yang aku boleh kongsikan. Ye dak? 
Heheheh ok! Saja melawak je. Takpelah yang mana dah tau tu anggap jelah sebagai bacaan ilmiah yang memberi manfaat kepada korang. 

REVIEW: SEMINGGU MENGGUNAKAN PRODUK MEERACLE GEMSTONES BEAUTY

Assalamualaikum semua.
Lepas dah guna baru lah kita boleh share pada umum. Aku rasa umum dah tau kot tentang product Meeracle ni. Boleh search je kat dalam Intagram akan jumpa tentang product ni. Aku ni jenis yang susah nak guna product-product yang baru. Impact nya sebab takut muka naik jerawat atau naik benda-benda yang tak sedap dipandang. 

Kalau tengok kat gambar atas ni, gambar yang belah kanan adalah gambar muka aku yang baru lepas naik jerawat selepas stop guna product XXXX. Tak pernah-pernah muka naik jerawat tiba-tiba wujud pulak dia. Cun-cun pulak masa tu nak dekat raya. Dan kerana itulah aku susah nak pakai produk yang baru keluar dalam pasaran. Tapi dik sebabkan nak cantik cepat, so aku pon pakai la. Kesanya naik segala Ibu Bapa jerawat memenuhi wajahku. So Stresss!!!
Of course aku tak nak muka aku nampak tak cantik. jadi aku cuba gunakan Meeracle. Sebab kalau ikutkan kebaikan guna produk ni, ia mampu untuk mengecutkan dan menghilangkan pembentukkan jerawat. Jadi aku pon …

PINTU HATI NEELOFA AKHIRNYA TELAH TERBUKA MENERIMA LAMARAN

Pintu Hati Neelofa Akhirnya Telah Terbuka Menerima Lamaran |  Siapa sahaja yang tidak kenal dengan empunya nama ini Noor Neelofa Mohd Nor atau Neelofa yang lebih mesra dipanggil 'Lofa' adalah merupakan Bekas Juara bagi pertandingan Dewi Remaja 2009/10 dan dari situ bermula lah karier beliau sebagai seorang anak seni yang telah menghiasi kaca TV anda dan kini dengan berani beliau telah mengorak langkahnya ke dalam dunia perniagaan dan berjaya menjadi usahawan yang disegani dan menjadi ikon kepada peniaga muda dan para wanita diluar sana. Beliau bukan sahaja menjadi ikutan dan panduan di dalam bidang perniagaan semata-mata, malah Neelofa juga sentiasa menjadi ikutan dari aspek berfesyen dan juga penjagaan kecantikkan. Lamaran apakah yang telah diterima Neelofa?


Oleh kerana kredibiliti yang kukuh diperolehi oleh aktres tersebut, CEO Syarikat Sun Fabulous Sdn Bhd  telah pun berhasrat untuk melamar beliau sebagai Duta Produk keluaran syarikat nya iaitu Chew n Glow. Siapakah geranga…