Skip to main content

REVIEW: SEMINGGU MENGGUNAKAN PRODUK MEERACLE GEMSTONES BEAUTY


Assalamualaikum semua.

Lepas dah guna baru lah kita boleh share pada umum. Aku rasa umum dah tau kot tentang product Meeracle ni. Boleh search je kat dalam Intagram akan jumpa tentang product ni. Aku ni jenis yang susah nak guna product-product yang baru. Impact nya sebab takut muka naik jerawat atau naik benda-benda yang tak sedap dipandang. 


Kalau tengok kat gambar atas ni, gambar yang belah kanan adalah gambar muka aku yang baru lepas naik jerawat selepas stop guna product XXXX. Tak pernah-pernah muka naik jerawat tiba-tiba wujud pulak dia. Cun-cun pulak masa tu nak dekat raya. Dan kerana itulah aku susah nak pakai produk yang baru keluar dalam pasaran. Tapi dik sebabkan nak cantik cepat, so aku pon pakai la. Kesanya naik segala Ibu Bapa jerawat memenuhi wajahku. So Stresss!!!

Of course aku tak nak muka aku nampak tak cantik. jadi aku cuba gunakan Meeracle. Sebab kalau ikutkan kebaikan guna produk ni, ia mampu untuk mengecutkan dan menghilangkan pembentukkan jerawat. Jadi aku pon cuba lah untuk guna 


GEMSTONE SERUM
Diamond - Ruby - Pearl - Alpha


GEMSTONE CLEANSER
Aloe Vera - Green Tea - Malachite Stone



Untuk pengetahuan korang, produk Meeracle ni ada 2 je produk complement dia. Cleanser dan Serum. Kandungan bagi setiap 2 produk dia tu seperti yang aku tulis pada bawah gamabr di atas. Amacam? cantik tak muka aku? sekata je kan tona wajah muka tu. Dan aku amat puas hati sebab kesan jerawat tu dah hilang. 



Fungsi bahan yang terkandung dalam produk: -

  • Diamond: Mencerahkan, menghilangkan kedutan diwajah, membentuk kolagen baru didalam lapisan kulit.

  • Ruby: Kaya dengan vitamin A, merujukan kulit wajah, mencerahkan aliran darah.

  • Pearl: Menjadikan kulit lebih licin dan halus 10 kali ganda lebih cepat kadar resapan, mengatasi masalah jeragat.

  • Aloe Vera: Bertindak sebagai pelindung pada kulit dari cahaya matahari.

  • Alpha: Agen pemutihan yang sangat berkesan diestrak daripada tumbuhan semua jadi

  • Malachite Stone: Mengeluarkan lebihan minyak pada kulit dan membuatkan kulit wajah kelihatan bersih dan bersinar

  • Green Tea: Menyegarkan kulit pada wajah dan mencegah proses penuaan.


Info: Facebook Cik Ana Nina

Whatsapp: 017- 680 7726



Comments

  1. terimakasih atas informasinya.. dan jangan lupa kunjungi link kami
    di https://goo.gl/yELuMe

    ReplyDelete
  2. Wah macam best je kan hehe salam kenal , singgah dan follow sini mellyacrayola.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com

Popular posts from this blog

PENGALAMAN MESYUARAT DI NOVA HIGHLANDS RESORT & RESIDENCE, CAMERON HIGHLANDS

Pengalaman Mesyuarat Di Nova Highlands Resort & Residence, Cameron Highlands | Assalamualaikum  semua. Alhamdulillah  selesai mesyuarat bersama semua Pegawai Pentadbir jabatan tempat aku bekerja sekarang selama 3 hari 2 malam di Nova Highlands Resort & Residence, Cameron Highlands. 
Actually, jujurnya aku tak suka pergi 2 tempat. Pertama Genting Highlands. Kedua Cameron Highlands. Kenapa? Haaa sebab jalan dia bengkang-bengkok. Aku ni dah lah spisis cepat pitam dan mual. Ya Allah... Ya Rabbi... pening dan mual nya aku masa tu rasa macam tak boleh nak di bendung. Dalam hati "cepat lah sampai, cepat lah sampai". Lagi nak sampai ke destinasi makin galak pulak rasa mual aku masa tu. Angin dalam perut usah cakap lah. Kalau aku sedawa ni bukan angin je keluar. Dengan isi-isi nya sekali aku rasa akan keluar nanti.
(ok! stop kisah sadis aku ni!!!) 
Selama 6 jam lebih perjalanan (sampai agak lewat sebab cuaca hujan. So bas bawa slow sikit), kami pun sampai ke destinasi yang di…

ORANG DIET PUN BOLEH MINUM DAIRY GO TEH TARIK

ORANG DIET PUN BOLEH MINUM DAIRY GO TEH TARIK  | Tiada Kolestrol. Tiada Bahan Pengawet. Tiada Pewarna.  Assalamualaikum semua. Sesejak aku mengamalkan tempoh berdiet since setahun yang lalu, until now sebenarnya aku berjaga-jaga nak  ambil sebarang makanan dan minuman. Mostly nya dari segi minuman lah. Makanan? Hahahah jangan tanya lah. But I'm still control ok. Hahahah...

Sebab kalau ikut pembacaan aku, pengambilan air manis yang terlalu banyak, lagi cepat menjadikan gula tersebut transform kepada lemak kalau tak dibakar. Dan aku pon takdelah hard sangat workout. Buat tu memang buat tapi takut tak cukup lagi effort. So sia-sia la usaha aku control segala nya kan. Jadi jalan yang terbaik tak payah amik lansung.
Teh Tarik. 

Ramai aku rasa yang minat teh tarik kan? Mostly rakyat Malaysia suka kan teh tarik. Siap order teh tarik kaww la! Teh tarik panjang-panjang la! Teh tarik buih lebih la! Macam-macam la version teh tarik. Lagi-lagi sekarang ni makin mencanak-canak naik market teh t…