Skip to main content

REVIEW: CELEBRITY FEMININE SCRUB WASH


Assalamualaikum.

"Miss V"
"Mahkota"
"Cik Bunga"

Itu adalah panggilan 'sweet' atau paling sopan untuk dipanggil. Bagi kaum wanita umumnya, selain dari wajah dan tubuh badan, Miss V juga adalah antara kawasan yang paling utama untuk dijaga. Senang cerita, level wajah dan Miss V adalah sama tahapnya pada seseorang yang bernama wanita.

Oleh kerana Miss V yang sememangnya terletak pada kawasan tertutup dan kurang menerima pengudaraan yang cukup, telah menjadi punca utama kawasan tersebut menjadi lembab  dan menjadi punca kepada masalah kegatalan dan jangkitan fungus/kuman. 

Antara masalah yang kerap berlaku selain kelembapan menjadi punca kegatalan, keputihan juga penyumbang utama kepada permasalahan Miss V terkena jangkitan kuman dan fungus juga menghasilkan masalah bau yang kurang menyenangkan. Masalah tersebut yang selalunya membuatkan kaum wanita menjadi tidak selesa dan mengganggu aktiviti seharian mereka.


Celebrity Feminine Scrub Wash (CFSW) yang mengandungi 7 bahan terpenting iaitu Manjakani, Witch Hazel, Pudina, Magnolia Stemcell, Sireh, Aloe Vera, Polyethylene Scrub (scrub kembut&halus) yang mana kesemua bahan tersebut adalah berfungsi untuk membersihkan dan merawat Miss V dari keputihan dan kegatalan serta membasmi kuman dan fungus dikawasan tersebut.

Kebaikkan CFSW:


  • Miss V akan sentiasa sejuk dan selesa.
  • Menghilangkan masalah berbau.
  • Mengembalikan ph pada Miss V iaitu pada kerana ph CFSW ini 3.8-4.3 (slightly acidic iaitu ph normal faraj)
  • Mencerahkan Miss V dan celah-celah peha kerana CFSW ini mengandungi scrub halus. (Jangan risau ye. Bukan macam scrub muka yang kasar-kasar tu.) Dan mampu memberikan keselesaan pada kawasan tersebut bagi mereka yang kerap berpeluh.
  • Meningkatkan keyakinan diri dan rasa selesa serta lebih sensual ketika bersama suami. (bagi mereka yang sudah berkahwin)
  • Melancarkan masalah datang bulan.
  • Membantu menyerap dan menarik kotoran didalam Miss V seperti keputihan terpendam, darah-darah lama yang berada di dinding vagina
  • CFSW ini bersifat sejuk dan dingin dan boleh membuatkan Miss V sentiasa segar, nyaman, nyah bau dan tiada lagi masalah kegatalan. Ianya juga mampu merawat luka halus akibat digaru.
Info lanjut:

Facebook - SkinStories ByAsyah
Whatsapp- 012-211 4690

Comments

  1. antara produk yang bagus untuk wanita kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup sis... memang bagus produk ni. Sebab sy sendiri consume produk ni, masalah bau da kelembapan berkurang.

      Delete
  2. Miss V memang penting untuk dijaga T_T

    ReplyDelete
  3. Best x ? Hehe lama dok usya tp xpenah cuba pun

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok sangat. kehitaman celah peha nampak berkurang.

      Delete

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com

Popular posts from this blog

REVIEW: SEMINGGU MENGGUNAKAN PRODUK MEERACLE GEMSTONES BEAUTY

Assalamualaikum semua.
Lepas dah guna baru lah kita boleh share pada umum. Aku rasa umum dah tau kot tentang product Meeracle ni. Boleh search je kat dalam Intagram akan jumpa tentang product ni. Aku ni jenis yang susah nak guna product-product yang baru. Impact nya sebab takut muka naik jerawat atau naik benda-benda yang tak sedap dipandang. 

Kalau tengok kat gambar atas ni, gambar yang belah kanan adalah gambar muka aku yang baru lepas naik jerawat selepas stop guna product XXXX. Tak pernah-pernah muka naik jerawat tiba-tiba wujud pulak dia. Cun-cun pulak masa tu nak dekat raya. Dan kerana itulah aku susah nak pakai produk yang baru keluar dalam pasaran. Tapi dik sebabkan nak cantik cepat, so aku pon pakai la. Kesanya naik segala Ibu Bapa jerawat memenuhi wajahku. So Stresss!!!
Of course aku tak nak muka aku nampak tak cantik. jadi aku cuba gunakan Meeracle. Sebab kalau ikutkan kebaikan guna produk ni, ia mampu untuk mengecutkan dan menghilangkan pembentukkan jerawat. Jadi aku pon …

KERJAYA SEBAGAI TELEMARKETING

Setiap orang ada kelebihan dan skill tersendiri dalam bidang kerjaya masing-masing. Aku sendiri pon tak sangka yang aku mempunyai kelebihan dalam melaksanakan kerjaya sebagai Telemarketing. Ini boleh di katakan kerjaya aku untuk kali kedua sebagai seorang Telemarketing. Pertama kali aku ceburkan diri dalam bidang ni masa aku dapat peluang kerja pertama kali lepas aku graduate. 

Mula-mula aku ceburkan diri dalam kerjaya ni sebab aku kalau boleh nak dapat peluang kerja yang selaras dengan apa yang aku belajar. Sebelum ni aku amik jurusan Marketing, so kalau boleh biarlah kerja yang aku dapat ni related la dengan apa pengetahuan yang aku ada. 
Walau pon company aku dulu memang buat hal dengan staff-staff dia, tapi tanpa peluang dari sana belum tentu aku akan ada ilmu yang berkaitan dan menambahkan skill aku dalam kerjaya Telemarketing ni. Actually bukan mudah sebenarnya untuk kita create trust orang bila berurusan dalam telefon sahaja. 
Bukan aku tak pernah bercakap dengan customer yang…

MOTHERHOOD.COM.MY

MOTHERHOOD.COM.MY | Assalamualaikum semua. Hari ni disebabkan aku rasa terlalu banyak masa free, so aku nak kongsi sesuatu yang mungkin berguna kepada anda semua. Terutama untuk ibu-ibu, bakal-bakal ibu, dan untuk mereka yang baru melangkah ke alam rumahtangga, mari sini aku nak share something.

Ada yang pernah dengar tak tentang MOTHERHOOD.COM.MY ? Pernah google website MOTHERHOOD.COM.MY? Pernah terjumpa dimana-mana media sosial tentang MOTHERHOOD.COM.MY?
Aku harap semua yang baca ni belum tahu lah ye tentang page tu. Kalau dah tau nanti aku tak boleh nak celoteh panjang-panjang untuk perkongsian ni. (hahahahahah) Haaa la dah kalau korang dah tau, apa yang aku boleh kongsikan. Ye dak? 
Heheheh ok! Saja melawak je. Takpelah yang mana dah tau tu anggap jelah sebagai bacaan ilmiah yang memberi manfaat kepada korang.