Skip to main content

REVIEW: CELEBRITY FEMININE SCRUB WASH


Assalamualaikum.

"Miss V"
"Mahkota"
"Cik Bunga"

Itu adalah panggilan 'sweet' atau paling sopan untuk dipanggil. Bagi kaum wanita umumnya, selain dari wajah dan tubuh badan, Miss V juga adalah antara kawasan yang paling utama untuk dijaga. Senang cerita, level wajah dan Miss V adalah sama tahapnya pada seseorang yang bernama wanita.

Oleh kerana Miss V yang sememangnya terletak pada kawasan tertutup dan kurang menerima pengudaraan yang cukup, telah menjadi punca utama kawasan tersebut menjadi lembab  dan menjadi punca kepada masalah kegatalan dan jangkitan fungus/kuman. 

Antara masalah yang kerap berlaku selain kelembapan menjadi punca kegatalan, keputihan juga penyumbang utama kepada permasalahan Miss V terkena jangkitan kuman dan fungus juga menghasilkan masalah bau yang kurang menyenangkan. Masalah tersebut yang selalunya membuatkan kaum wanita menjadi tidak selesa dan mengganggu aktiviti seharian mereka.


Celebrity Feminine Scrub Wash (CFSW) yang mengandungi 7 bahan terpenting iaitu Manjakani, Witch Hazel, Pudina, Magnolia Stemcell, Sireh, Aloe Vera, Polyethylene Scrub (scrub kembut&halus) yang mana kesemua bahan tersebut adalah berfungsi untuk membersihkan dan merawat Miss V dari keputihan dan kegatalan serta membasmi kuman dan fungus dikawasan tersebut.

Kebaikkan CFSW:


  • Miss V akan sentiasa sejuk dan selesa.
  • Menghilangkan masalah berbau.
  • Mengembalikan ph pada Miss V iaitu pada kerana ph CFSW ini 3.8-4.3 (slightly acidic iaitu ph normal faraj)
  • Mencerahkan Miss V dan celah-celah peha kerana CFSW ini mengandungi scrub halus. (Jangan risau ye. Bukan macam scrub muka yang kasar-kasar tu.) Dan mampu memberikan keselesaan pada kawasan tersebut bagi mereka yang kerap berpeluh.
  • Meningkatkan keyakinan diri dan rasa selesa serta lebih sensual ketika bersama suami. (bagi mereka yang sudah berkahwin)
  • Melancarkan masalah datang bulan.
  • Membantu menyerap dan menarik kotoran didalam Miss V seperti keputihan terpendam, darah-darah lama yang berada di dinding vagina
  • CFSW ini bersifat sejuk dan dingin dan boleh membuatkan Miss V sentiasa segar, nyaman, nyah bau dan tiada lagi masalah kegatalan. Ianya juga mampu merawat luka halus akibat digaru.
Info lanjut:

Facebook - SkinStories ByAsyah
Whatsapp- 012-211 4690

Comments

  1. antara produk yang bagus untuk wanita kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup sis... memang bagus produk ni. Sebab sy sendiri consume produk ni, masalah bau da kelembapan berkurang.

      Delete
  2. Miss V memang penting untuk dijaga T_T

    ReplyDelete
  3. Best x ? Hehe lama dok usya tp xpenah cuba pun

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok sangat. kehitaman celah peha nampak berkurang.

      Delete

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com

Popular posts from this blog

REVIEW: SEMINGGU MENGGUNAKAN PRODUK MEERACLE GEMSTONES BEAUTY

Assalamualaikum semua.
Lepas dah guna baru lah kita boleh share pada umum. Aku rasa umum dah tau kot tentang product Meeracle ni. Boleh search je kat dalam Intagram akan jumpa tentang product ni. Aku ni jenis yang susah nak guna product-product yang baru. Impact nya sebab takut muka naik jerawat atau naik benda-benda yang tak sedap dipandang. 

Kalau tengok kat gambar atas ni, gambar yang belah kanan adalah gambar muka aku yang baru lepas naik jerawat selepas stop guna product XXXX. Tak pernah-pernah muka naik jerawat tiba-tiba wujud pulak dia. Cun-cun pulak masa tu nak dekat raya. Dan kerana itulah aku susah nak pakai produk yang baru keluar dalam pasaran. Tapi dik sebabkan nak cantik cepat, so aku pon pakai la. Kesanya naik segala Ibu Bapa jerawat memenuhi wajahku. So Stresss!!!
Of course aku tak nak muka aku nampak tak cantik. jadi aku cuba gunakan Meeracle. Sebab kalau ikutkan kebaikan guna produk ni, ia mampu untuk mengecutkan dan menghilangkan pembentukkan jerawat. Jadi aku pon …

ORANG DIET PUN BOLEH MINUM DAIRY GO TEH TARIK

ORANG DIET PUN BOLEH MINUM DAIRY GO TEH TARIK  | Tiada Kolestrol. Tiada Bahan Pengawet. Tiada Pewarna.  Assalamualaikum semua. Sesejak aku mengamalkan tempoh berdiet since setahun yang lalu, until now sebenarnya aku berjaga-jaga nak  ambil sebarang makanan dan minuman. Mostly nya dari segi minuman lah. Makanan? Hahahah jangan tanya lah. But I'm still control ok. Hahahah...

Sebab kalau ikut pembacaan aku, pengambilan air manis yang terlalu banyak, lagi cepat menjadikan gula tersebut transform kepada lemak kalau tak dibakar. Dan aku pon takdelah hard sangat workout. Buat tu memang buat tapi takut tak cukup lagi effort. So sia-sia la usaha aku control segala nya kan. Jadi jalan yang terbaik tak payah amik lansung.
Teh Tarik. 

Ramai aku rasa yang minat teh tarik kan? Mostly rakyat Malaysia suka kan teh tarik. Siap order teh tarik kaww la! Teh tarik panjang-panjang la! Teh tarik buih lebih la! Macam-macam la version teh tarik. Lagi-lagi sekarang ni makin mencanak-canak naik market teh t…

PERANAN SEORANG KAKAK DAN ABANG

- Gambar adalah sumber Encik Google-
Masa time aku menepuh zaman Akil Baligh, yang menjadi peneman dan guru untuk menerangkan segala-gala yang aku perlu tahu ialah Ibu. Bila seorang anak remaja telah menempuh atau bakal menempuh zaman zaman tumbesaran ini, memang sewajarnya seorang yang rapat dengan kita (yang biasa nya Ibu) akan memberikan pendedahan awal yang harus mereka tahu.
Kebiasaan nya mungkin akan mengikut jantina la. Kalau perempuan, Ibu akan mainkan peranan. Kalau lelaki, ayah yang akan membimbing. Tapi adakah seorang kakak atau abang itu diam tanpa sebarang tangungjawab? 
Setahu aku, kita di lahirkan di bumi ini bukan sahaja untuk menikmati kehidupan dan merasai nikmat alam ALLAH s.w.t ni. Di samping menikmati, kita juga ada tanggungjawab untuk digalas. Tanpa tanggungjawab. manusia itu takkan ada nilaian di mata manusia lain. Kakak dan Abang itu di lahirkan untuk membantu Ibu dan Ayah untuk membimbing adik adik. 
Sebab sampai satu saat, tenaga minda dan daya kekuatan Ibu d…