Skip to main content

MEGA WEDDING MALAYSIA PAKEJ PERKAHWINAN LENGKAP BERAMAI-RAMAI


Pakej Perkahwinan Lengkap Beramai-Ramai dan Eksklusif di Malaysia anjuran Mahligai Impian dan MEFA telah pun berlansung pada 12 Ogos 2017 di Marina Putrajaya. Majlis perkahwinan tersebut telah meraikan seramai 10 pasangan pengantin yang telah memberi kepercayaan kepada syarikat perancang perkahwinan ini untuk melaksanakan acara yang gemilang mengikut lunas Islam.


Dengan peruntukkan sebanyak RM7000.00 bagi setiap pasangan ianya lengkap dengan segala keperluan persiapan bermula dari persolekkan, majlis pernikahan, majlis resepsi, makan beradap, goodies dan bermacam lagi untuk memeriahkan majlis tersebut.  Jumlah yang di kenakan oleh pihak penganjur kepada pasangan pengantin sedikit sebanyak membantu mereka dan ahli keluarga dalam meraikan majlis perkahwinan tersebut. 

Dengan kadar kos kehidupan yang kian meningkat adalah menjadi tunjang utama Mega Wedding ini menjadi pilihan pasangan ini dalam menjayakan majlis yang penuh bermakna bagi mereka dan semestinya ia mengikut kepada syariat Islam yang ditetapkan.

Mega Wedding Malaysia kali ini telah memilih Marina Putrajaya sebagai memenuhi konsep 'Perkahwinan Taman Di Tepi Tasik' dan pastinya pemandangan ditepian tasik itu telah mewujudkan suasana yang romantis yang tak akan dapat dilupakan oleh pasangan pengantin serta keluarga.

Projek ini boleh dikatakan ‘bukan bermotifkan keuntungan’ dan merupakan ‘kesedaran’ dan bantuan untuk bakal pengantin dan ibubapa pengantin yang kurang mampu. Penganjur bersama acara ini ialah Qistina Avenue Events Management Sdn Bhd dan Mahligai Catering Sdn Bhd dengan kerjasama Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan, JAWI Putrajaya.

















Pasangan pengantin mendapat pakej seperti dibawah dengan bayaran RM7,000.00

1) 200 pax jemputan untuk setiap pasangan
2) Menu Katering istimewa
3) Live show daripada band terpilih
4) Deejay Jemputan dan PA System
5) “Door Gift” untuk setiap tetamu
6) Videografi dan Fotografi merangkumi seluruh perjalanan acara
7) Liputan khas daripada media
8) Hadiah misteri daripada pelbagai penaja istimewa
9) Cruise istimewa sepanjang Tasik Putrajaya untuk setiap pasangan
10) Pelamin Eksklusif istimewa
11) Pelamin Nikah di dalam Cruise
12) Pengurusan majlis nikah di Masjid Putra, Putrajaya
13) Percuma Kad Kahwin untuk setiap jemputan para pasangan
14) Kek Kahwin untuk semua pasangan
15) Penginapan Hotel satu malam di Shangri-La Putrajaya (5 Bintang)

Senarai Penaja
1) Ampire Events
2) Eddie Photo Video
3) Yann Rifft Team (Makeup)
4) Coffee Corner Faizal Azzuuri
5) Fynaz Wedding Favors
6) Butik Norjuma
7) Masjid Putra, Putrajaya
8) Shangri-La Putrajaya
9) Marina Putrajaya
10) Cruise Tasik Putrajaya

Untuk maklumat lanjut sila hubungi En. Azahari di 012-3871775



Comments

  1. Tak perlu membazir buat Majlis. Mama sokong program mcm ni. Gambar pun cantik

    ReplyDelete
  2. Bagus juga pakej mcm ni ...
    mrs pip dtg melawat T_T #afbdotmy

    ReplyDelete
  3. bestnya.. belanja murah dan dapat kawen atas cruise..

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com

Popular posts from this blog

MOTHERHOOD.COM.MY

MOTHERHOOD.COM.MY | Assalamualaikum semua. Hari ni disebabkan aku rasa terlalu banyak masa free, so aku nak kongsi sesuatu yang mungkin berguna kepada anda semua. Terutama untuk ibu-ibu, bakal-bakal ibu, dan untuk mereka yang baru melangkah ke alam rumahtangga, mari sini aku nak share something.

Ada yang pernah dengar tak tentang MOTHERHOOD.COM.MY ? Pernah google website MOTHERHOOD.COM.MY? Pernah terjumpa dimana-mana media sosial tentang MOTHERHOOD.COM.MY?
Aku harap semua yang baca ni belum tahu lah ye tentang page tu. Kalau dah tau nanti aku tak boleh nak celoteh panjang-panjang untuk perkongsian ni. (hahahahahah) Haaa la dah kalau korang dah tau, apa yang aku boleh kongsikan. Ye dak? 
Heheheh ok! Saja melawak je. Takpelah yang mana dah tau tu anggap jelah sebagai bacaan ilmiah yang memberi manfaat kepada korang. 

REVIEW: SEMINGGU MENGGUNAKAN PRODUK MEERACLE GEMSTONES BEAUTY

Assalamualaikum semua.
Lepas dah guna baru lah kita boleh share pada umum. Aku rasa umum dah tau kot tentang product Meeracle ni. Boleh search je kat dalam Intagram akan jumpa tentang product ni. Aku ni jenis yang susah nak guna product-product yang baru. Impact nya sebab takut muka naik jerawat atau naik benda-benda yang tak sedap dipandang. 

Kalau tengok kat gambar atas ni, gambar yang belah kanan adalah gambar muka aku yang baru lepas naik jerawat selepas stop guna product XXXX. Tak pernah-pernah muka naik jerawat tiba-tiba wujud pulak dia. Cun-cun pulak masa tu nak dekat raya. Dan kerana itulah aku susah nak pakai produk yang baru keluar dalam pasaran. Tapi dik sebabkan nak cantik cepat, so aku pon pakai la. Kesanya naik segala Ibu Bapa jerawat memenuhi wajahku. So Stresss!!!
Of course aku tak nak muka aku nampak tak cantik. jadi aku cuba gunakan Meeracle. Sebab kalau ikutkan kebaikan guna produk ni, ia mampu untuk mengecutkan dan menghilangkan pembentukkan jerawat. Jadi aku pon …

PINTU HATI NEELOFA AKHIRNYA TELAH TERBUKA MENERIMA LAMARAN

Pintu Hati Neelofa Akhirnya Telah Terbuka Menerima Lamaran |  Siapa sahaja yang tidak kenal dengan empunya nama ini Noor Neelofa Mohd Nor atau Neelofa yang lebih mesra dipanggil 'Lofa' adalah merupakan Bekas Juara bagi pertandingan Dewi Remaja 2009/10 dan dari situ bermula lah karier beliau sebagai seorang anak seni yang telah menghiasi kaca TV anda dan kini dengan berani beliau telah mengorak langkahnya ke dalam dunia perniagaan dan berjaya menjadi usahawan yang disegani dan menjadi ikon kepada peniaga muda dan para wanita diluar sana. Beliau bukan sahaja menjadi ikutan dan panduan di dalam bidang perniagaan semata-mata, malah Neelofa juga sentiasa menjadi ikutan dari aspek berfesyen dan juga penjagaan kecantikkan. Lamaran apakah yang telah diterima Neelofa?


Oleh kerana kredibiliti yang kukuh diperolehi oleh aktres tersebut, CEO Syarikat Sun Fabulous Sdn Bhd  telah pun berhasrat untuk melamar beliau sebagai Duta Produk keluaran syarikat nya iaitu Chew n Glow. Siapakah geranga…