Skip to main content

BAZAAR RAMADHAN RAYA 2017: KARNIVAL MEGA HARMONI DI BANDAR BUKIT RAJA KLANG


Assalammualaikum semua. Uishh sekejap dah nak masuk bulan Ramadhan kan? Dah bersedia ke u all semua? Nak lalui bulan mulia ini dengan penuh sabar dan ikhlas? Bila sebut je Ramadhan, mesti kita akan familiar dengan "Bazaar Ramadhan" kan? Mata ni dah dapat bayang dah suasana bazaar ramadhan tu. Dengan baju raya, kuih raya, kerepek-kerepek, mercun (yang dibenarkan sahaja ye), dan macam-macam barangan untuk persiapan raya nanti lah.

Ada juga yang membayangkan, bulan ramadhan ini adalah bulan "rezeki". Jadi aku nak berkongsi info dan rezeki pada korang semua terutama mereka yang duduk area klang Meru (dekat area umah aku tu) & mereka yang dari luar kawasan klang pun dialu-alukan juga mana tau ada agen yang berdekatan kan so ini semua peluang untuk anda. Bersempena dengan kedatangan bulan Ramadhan Al Mubarak, pihak penganjur Karnival Mega Harmoni mengadakan lokasi baru untuk Bazar Ramadhan Raya di Bandar Bukit Raja Klang, Selangor.

Khas buat penduduk di Bandar Bukit Raja Klang, anda tak perlu pergi jauh untuk mendapatkan juadah berbuka puasa, baju raya, persediaan raya dan banyak lagi produk jualan sempena musim perayaan tahun ini. 

Bila bazaar ini akan beroperasi?

Bazaar Ramadhan Karnival Mega Harmoni ini akan bermula pada 26 Mei 2017 sehingga 23 Jun 2017 sepanjang bulan Ramadhan. Gerai jualan akan mula dibuka pada jam 4.30 petang sehingga 12.00 malam. 

Semuanya boleh anda cari di Bazar Ramadhan Raya Karnival Mega Harmoni di Bandar Bukit Raja Klang. Lokasinya terletak berhampiran dengan laluan utama dari Klang/Port Klang/Shah Alam ke arah Meru/Klang Sentral/Setia Alam.



Lokasi bazaar  seperti dalam gambar diatas. 

Keunikkan pada Bazar Ramadhan Raya Karnival Mega Harmoni pada kali ini adalah lebih mengetengahkan konsep Islamik dan turut diserikan dengan kehadiran tetamu VVIP iaitu Jemputan Khas Raja Muda Selangor.

Untuk menjadikan bazaar kali ini lebih kepada Customer Friendly pihak penganjur menyediakan banyak kemudahan kepada vendor dan pengunjung. Antara yang utama ialah: 

1. Khemah di sediakan untuk (Vendor)
2. Kemudahan Air dan Elektrik (Vendor)
3. 24 jam Keselamatan (Vendor)
4. Emcee Promosi Booth Jualan (Vendor)
5. Sewa Tapak Perniagaan Yang Fleksibel (Vendor)
6. Ruang Parkir Di Sediakan (Semua)
7. Ruang Solat Terawih (Semua)
8. Ceramah Agama (Semua)
9. Persembahan Artis (Semua)
10. Sumbangan Amal (Semua)
11. Kemudahan Tandas (Semua)


Untuk Vendor yang berminat, masih ada lagi ruang kosong untuk anda sewa di Bazar Ramadhan Raya Karnival Mega Harmoni di Bandar Bukit Raja Klang ini. Harga sewa tapak adalah seperti berikut :

Pakej 1 Saiz 10 x 10 – Sewa RM100 x 28 Hari = RM2,800
Diskaun Penganjur RM800
Tolak RM500 Deposit
Harga Terkini – RM1,500


Pakej 1 Saiz 10 x 20 – Sewa RM150 x 28 Hari = RM4,200
Diskaun Penganjur RM1,200
Tolak RM500 Deposit
Harga Terkini – RM2,500

Pakej 1 Saiz 10 x 30 – Sewa RM250 x 28 Hari = RM7,000
Diskaun Penganjur RM2,000
Tolak RM500 Deposit
Harga Terkini – RM4,500

Berminat untuk punyai ruang niaga dengan potensi pengunjung melebihi 50,000 pengunjung, anda boleh terus hubungi wakil jualan 011-23292977 (Kimi) dan 012-3812379 (Yanti). Khas untuk peniaga, tawaran khas dan juga harga sewa terbaik boleh dirunding dengan pihak penganjur Bazar Ramadhan Raya Karnival Mega Harmoni di Bandar Bukit Raja Klang.

Comments

Popular posts from this blog

REVIEW: SEMINGGU MENGGUNAKAN PRODUK MEERACLE GEMSTONES BEAUTY

Assalamualaikum semua.
Lepas dah guna baru lah kita boleh share pada umum. Aku rasa umum dah tau kot tentang product Meeracle ni. Boleh search je kat dalam Intagram akan jumpa tentang product ni. Aku ni jenis yang susah nak guna product-product yang baru. Impact nya sebab takut muka naik jerawat atau naik benda-benda yang tak sedap dipandang. 

Kalau tengok kat gambar atas ni, gambar yang belah kanan adalah gambar muka aku yang baru lepas naik jerawat selepas stop guna product XXXX. Tak pernah-pernah muka naik jerawat tiba-tiba wujud pulak dia. Cun-cun pulak masa tu nak dekat raya. Dan kerana itulah aku susah nak pakai produk yang baru keluar dalam pasaran. Tapi dik sebabkan nak cantik cepat, so aku pon pakai la. Kesanya naik segala Ibu Bapa jerawat memenuhi wajahku. So Stresss!!!
Of course aku tak nak muka aku nampak tak cantik. jadi aku cuba gunakan Meeracle. Sebab kalau ikutkan kebaikan guna produk ni, ia mampu untuk mengecutkan dan menghilangkan pembentukkan jerawat. Jadi aku pon …

ORANG DIET PUN BOLEH MINUM DAIRY GO TEH TARIK

ORANG DIET PUN BOLEH MINUM DAIRY GO TEH TARIK  | Tiada Kolestrol. Tiada Bahan Pengawet. Tiada Pewarna.  Assalamualaikum semua. Sesejak aku mengamalkan tempoh berdiet since setahun yang lalu, until now sebenarnya aku berjaga-jaga nak  ambil sebarang makanan dan minuman. Mostly nya dari segi minuman lah. Makanan? Hahahah jangan tanya lah. But I'm still control ok. Hahahah...

Sebab kalau ikut pembacaan aku, pengambilan air manis yang terlalu banyak, lagi cepat menjadikan gula tersebut transform kepada lemak kalau tak dibakar. Dan aku pon takdelah hard sangat workout. Buat tu memang buat tapi takut tak cukup lagi effort. So sia-sia la usaha aku control segala nya kan. Jadi jalan yang terbaik tak payah amik lansung.
Teh Tarik. 

Ramai aku rasa yang minat teh tarik kan? Mostly rakyat Malaysia suka kan teh tarik. Siap order teh tarik kaww la! Teh tarik panjang-panjang la! Teh tarik buih lebih la! Macam-macam la version teh tarik. Lagi-lagi sekarang ni makin mencanak-canak naik market teh t…

KERJAYA SEBAGAI TELEMARKETING

Setiap orang ada kelebihan dan skill tersendiri dalam bidang kerjaya masing-masing. Aku sendiri pon tak sangka yang aku mempunyai kelebihan dalam melaksanakan kerjaya sebagai Telemarketing. Ini boleh di katakan kerjaya aku untuk kali kedua sebagai seorang Telemarketing. Pertama kali aku ceburkan diri dalam bidang ni masa aku dapat peluang kerja pertama kali lepas aku graduate. 

Mula-mula aku ceburkan diri dalam kerjaya ni sebab aku kalau boleh nak dapat peluang kerja yang selaras dengan apa yang aku belajar. Sebelum ni aku amik jurusan Marketing, so kalau boleh biarlah kerja yang aku dapat ni related la dengan apa pengetahuan yang aku ada. 
Walau pon company aku dulu memang buat hal dengan staff-staff dia, tapi tanpa peluang dari sana belum tentu aku akan ada ilmu yang berkaitan dan menambahkan skill aku dalam kerjaya Telemarketing ni. Actually bukan mudah sebenarnya untuk kita create trust orang bila berurusan dalam telefon sahaja. 
Bukan aku tak pernah bercakap dengan customer yang…