Skip to main content

e-ADVERT

Sumber GOOGLE.
**maaf sebab memang tiada logo official**

Assalamualaikum semua,

Alhamdulillah setelah sekian lama aku merancang untuk melaksanakan. Walaupun masih dalam tempoh untuk belajar bab-bab blog advertise ni. Tapi perlu juga aku mulakan langkah sebagai satu praktikal untuk aku rasa sendiri dan mungkin dapat menambahbaikkan yang mana kurang.

" HOW CAN I HELP YOU?"

Berpegang pada quota diatas, aku harap aku dapat membantu dan memberikan service terbaik untuk semua peniaga diluar sana. 

Apa yang akan e-ADVERT tawarkan?

Dengan pertambahan nya jumlah peniaga dari sekecil-kecil sehinggalah yang sebesar-besarnya sudah tentu sebahagian dari anda semua sangat memerlukan bantuan dari segi pemasaran ,mengetengahkan,mewar-warkan,menghebahkan segala apa jenis produk atau service yang anda TAWARKAN dan di tambah lagi dengan cas yang dikenakan adalah sangat !! sangat!! sangat!! berekonomi. Selari dengan maksud simbol 'e' iaitu ECONOMIC.

RM30
1 BLOG POST
*akan menerima 1 ruang blogpost yang akan berada selama seminggu di top post dalam blog www.atikahnorbaki.com'
1 HARI  1 POST DI IG
*sehari sekali gambar akan diupload ke dalam IG selama 5 hari*


SYARAT-SYARAT
  • Perniagaan berunsur MLM adalah TIDAK DI TERIMA
  • Emailkan (atikah.norbaki@gmail.com)   gambar & maklumat berkenaan produk @ service yang ditawarkan untuk tujuan hebahan. 
  • Perlu lakukan bayaran dahulu ke akaun:
NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI
MAYBANK : 1623 9378 0539 @ CIMB: 7058 4765 83

*Selepas pembayaran boleh direct hubungi melalui  whatssap/Sms 017-914 5640 - Atikah Norbaki.
*TEMPAHAN boleh hubungi no.seperti diatas.




Comments

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com

Popular posts from this blog

REVIEW: SEMINGGU MENGGUNAKAN PRODUK MEERACLE GEMSTONES BEAUTY

Assalamualaikum semua.
Lepas dah guna baru lah kita boleh share pada umum. Aku rasa umum dah tau kot tentang product Meeracle ni. Boleh search je kat dalam Intagram akan jumpa tentang product ni. Aku ni jenis yang susah nak guna product-product yang baru. Impact nya sebab takut muka naik jerawat atau naik benda-benda yang tak sedap dipandang. 

Kalau tengok kat gambar atas ni, gambar yang belah kanan adalah gambar muka aku yang baru lepas naik jerawat selepas stop guna product XXXX. Tak pernah-pernah muka naik jerawat tiba-tiba wujud pulak dia. Cun-cun pulak masa tu nak dekat raya. Dan kerana itulah aku susah nak pakai produk yang baru keluar dalam pasaran. Tapi dik sebabkan nak cantik cepat, so aku pon pakai la. Kesanya naik segala Ibu Bapa jerawat memenuhi wajahku. So Stresss!!!
Of course aku tak nak muka aku nampak tak cantik. jadi aku cuba gunakan Meeracle. Sebab kalau ikutkan kebaikan guna produk ni, ia mampu untuk mengecutkan dan menghilangkan pembentukkan jerawat. Jadi aku pon …

PENGALAMAN MESYUARAT DI NOVA HIGHLANDS RESORT & RESIDENCE, CAMERON HIGHLANDS

Pengalaman Mesyuarat Di Nova Highlands Resort & Residence, Cameron Highlands | Assalamualaikum  semua. Alhamdulillah  selesai mesyuarat bersama semua Pegawai Pentadbir jabatan tempat aku bekerja sekarang selama 3 hari 2 malam di Nova Highlands Resort & Residence, Cameron Highlands. 
Actually, jujurnya aku tak suka pergi 2 tempat. Pertama Genting Highlands. Kedua Cameron Highlands. Kenapa? Haaa sebab jalan dia bengkang-bengkok. Aku ni dah lah spisis cepat pitam dan mual. Ya Allah... Ya Rabbi... pening dan mual nya aku masa tu rasa macam tak boleh nak di bendung. Dalam hati "cepat lah sampai, cepat lah sampai". Lagi nak sampai ke destinasi makin galak pulak rasa mual aku masa tu. Angin dalam perut usah cakap lah. Kalau aku sedawa ni bukan angin je keluar. Dengan isi-isi nya sekali aku rasa akan keluar nanti.
(ok! stop kisah sadis aku ni!!!) 
Selama 6 jam lebih perjalanan (sampai agak lewat sebab cuaca hujan. So bas bawa slow sikit), kami pun sampai ke destinasi yang di…

ORANG DIET PUN BOLEH MINUM DAIRY GO TEH TARIK

ORANG DIET PUN BOLEH MINUM DAIRY GO TEH TARIK  | Tiada Kolestrol. Tiada Bahan Pengawet. Tiada Pewarna.  Assalamualaikum semua. Sesejak aku mengamalkan tempoh berdiet since setahun yang lalu, until now sebenarnya aku berjaga-jaga nak  ambil sebarang makanan dan minuman. Mostly nya dari segi minuman lah. Makanan? Hahahah jangan tanya lah. But I'm still control ok. Hahahah...

Sebab kalau ikut pembacaan aku, pengambilan air manis yang terlalu banyak, lagi cepat menjadikan gula tersebut transform kepada lemak kalau tak dibakar. Dan aku pon takdelah hard sangat workout. Buat tu memang buat tapi takut tak cukup lagi effort. So sia-sia la usaha aku control segala nya kan. Jadi jalan yang terbaik tak payah amik lansung.
Teh Tarik. 

Ramai aku rasa yang minat teh tarik kan? Mostly rakyat Malaysia suka kan teh tarik. Siap order teh tarik kaww la! Teh tarik panjang-panjang la! Teh tarik buih lebih la! Macam-macam la version teh tarik. Lagi-lagi sekarang ni makin mencanak-canak naik market teh t…