Skip to main content

BLOGGER AREA MEDIA EXPERT (ADVERTORIAL MURAH)



Advertorial, Marketing, Blog sekarang memang tak dapat di pisahkan. Sudah menjadi suatu kemestian dan kewajipan untuk trend masa kini dalam menggunakan khidmat blogger untuk memviralkan atau memasarkan atau mengetengahkan sesuatu produk dan perniagaan masa kini. 

Bukan saja kerana kemampuan blogger itu tetapi ramai juga yang melihat kos yang dicas oleh seseorang blogger adalah jauh lebih murah berbanding menggunakan advertorial yang sedia ada diluar sana. Bukan sahaja bole dikategorikan sebagai kos mampu bayar tetapi blogger juga mampu membawa sesuatu nama/brand ke dalam media sosial. 

Jadi apa yang peniaga diluar sana perlu tahu tentang BLOGGER AREA MEDIA EXPERT (ADVERTORIAL MURAH) : B.A.M.E

Blogger Area Media Expert(B.A.M.E) menyediakan sebuah  platform kepada peniaga online/offline untuk memperkenalkan produk mereka kepada pelanggan baru dan lama melalui konsep advertorial. Ini memudahkan peniaga kerana semua blogger di bawah pengurusan B.A.M.E mengenakan kadar bayaran yang berpatutan dan murah berbanding blogger blogger yang bukan di bawah pengurusan B.A.M.E . Sebarang maklumat lanjut,sila hubungi Tuan Blogger Area di facebook.




Apa itu konsep advertorial?contoh?

Advertorial = Advertising + Editorial (pengiklanan dalam bentuk editorial)

Kita dapat melihat syarikat syarikat besar menggunakan servis ini sebagai medium mendekati pelanggan dengan menganjurkan event dan pelbagai aktiviti disamping memberi bayaran kepada blogger berkenaan.


Kenapa anda perlu beriklan dengan B.A.M.E?

1: Murah Sangat, Bukan rm 300 , bukan RM 200... hanya RM XX
2:Mudah Sangat, Beri input dan tajuk.
3:Menarik : 10 ribu blogger sedia membantu perniagaan anda...


Tercetusnya idea Pay Per Post ini adalah kerana Tuan Blogger Area selalu mendapat aduan bahawa kos pengiklanan di sesetengah blog amatlah tinggi dan kadangkala tidak masuk akal. Maka Blogger Area yang memiliki lebih daripada 10 ribu orang blogger aktif menubuhkan B.A.M.E untuk menawarkan pengiklanan yang jauh lebih murah, berpatutan serta berkualiti. Mengikut kajian, sesebuah produk baru perlu mendapat pendedahan advertorial lebih kurang 5 hingga 10 untuk mendapat hebahan yang secukupnya.

Berminat untuk beriklan dengan harga terendah?
Hubungi Tuan Blogger Area di Facebook


Comments

Popular posts from this blog

MOTHERHOOD.COM.MY

MOTHERHOOD.COM.MY | Assalamualaikum semua. Hari ni disebabkan aku rasa terlalu banyak masa free, so aku nak kongsi sesuatu yang mungkin berguna kepada anda semua. Terutama untuk ibu-ibu, bakal-bakal ibu, dan untuk mereka yang baru melangkah ke alam rumahtangga, mari sini aku nak share something.

Ada yang pernah dengar tak tentang MOTHERHOOD.COM.MY ? Pernah google website MOTHERHOOD.COM.MY? Pernah terjumpa dimana-mana media sosial tentang MOTHERHOOD.COM.MY?
Aku harap semua yang baca ni belum tahu lah ye tentang page tu. Kalau dah tau nanti aku tak boleh nak celoteh panjang-panjang untuk perkongsian ni. (hahahahahah) Haaa la dah kalau korang dah tau, apa yang aku boleh kongsikan. Ye dak? 
Heheheh ok! Saja melawak je. Takpelah yang mana dah tau tu anggap jelah sebagai bacaan ilmiah yang memberi manfaat kepada korang. 

REVIEW: SEMINGGU MENGGUNAKAN PRODUK MEERACLE GEMSTONES BEAUTY

Assalamualaikum semua.
Lepas dah guna baru lah kita boleh share pada umum. Aku rasa umum dah tau kot tentang product Meeracle ni. Boleh search je kat dalam Intagram akan jumpa tentang product ni. Aku ni jenis yang susah nak guna product-product yang baru. Impact nya sebab takut muka naik jerawat atau naik benda-benda yang tak sedap dipandang. 

Kalau tengok kat gambar atas ni, gambar yang belah kanan adalah gambar muka aku yang baru lepas naik jerawat selepas stop guna product XXXX. Tak pernah-pernah muka naik jerawat tiba-tiba wujud pulak dia. Cun-cun pulak masa tu nak dekat raya. Dan kerana itulah aku susah nak pakai produk yang baru keluar dalam pasaran. Tapi dik sebabkan nak cantik cepat, so aku pon pakai la. Kesanya naik segala Ibu Bapa jerawat memenuhi wajahku. So Stresss!!!
Of course aku tak nak muka aku nampak tak cantik. jadi aku cuba gunakan Meeracle. Sebab kalau ikutkan kebaikan guna produk ni, ia mampu untuk mengecutkan dan menghilangkan pembentukkan jerawat. Jadi aku pon …

PINTU HATI NEELOFA AKHIRNYA TELAH TERBUKA MENERIMA LAMARAN

Pintu Hati Neelofa Akhirnya Telah Terbuka Menerima Lamaran |  Siapa sahaja yang tidak kenal dengan empunya nama ini Noor Neelofa Mohd Nor atau Neelofa yang lebih mesra dipanggil 'Lofa' adalah merupakan Bekas Juara bagi pertandingan Dewi Remaja 2009/10 dan dari situ bermula lah karier beliau sebagai seorang anak seni yang telah menghiasi kaca TV anda dan kini dengan berani beliau telah mengorak langkahnya ke dalam dunia perniagaan dan berjaya menjadi usahawan yang disegani dan menjadi ikon kepada peniaga muda dan para wanita diluar sana. Beliau bukan sahaja menjadi ikutan dan panduan di dalam bidang perniagaan semata-mata, malah Neelofa juga sentiasa menjadi ikutan dari aspek berfesyen dan juga penjagaan kecantikkan. Lamaran apakah yang telah diterima Neelofa?


Oleh kerana kredibiliti yang kukuh diperolehi oleh aktres tersebut, CEO Syarikat Sun Fabulous Sdn Bhd  telah pun berhasrat untuk melamar beliau sebagai Duta Produk keluaran syarikat nya iaitu Chew n Glow. Siapakah geranga…