Skip to main content

ADVERTORIAL : MASTER FOREX TERHEBAT 2015


Zaman kecelaruan ekonomi negara adakala memberi impak yang besar pada setiap induvidu yang mana apabila melibatkan pengeluaran 'duit' yang boleh dikatakan  penggunaanya adalah pada setiap hari. Duit sekarang pula boleh di umpama seperti 'air' lalu. Pengeluaran yang tak boleh nak di had kan atau kata lain suatu yang tidak boleh dijangkakan. 

Setiap hari ada saja yang nak di gunakan. Beli itu lah. Beli ini lah. Puas dah rasanya cuba untuk 'mengemutkan' jumlah perbelanjaan. Paling tidak pon cuba untuk menghadkan jumlah minimum penggunaan untuk seharian RM50. Itu pasti! Tapi adakala tersasar dari target budget! Fuhhh sakittt macam ni!

Jadi bila dah tiada had tetap bagi setiap pengeluaran wang itu sendiri, mahu atau tidak perlu cari satu jalan untuk ada simpanan TIAP MINGGU selaras dengan pengeluaran yang berlaku pada setiap minggu. Setuju?

Apa itu MASTER FOREX??

DAFTAR
TAJA/MENAJA
TAMBAH STOK/UPGRADE

Sebelum nak cerita panjang, suka nak beritahu perkara diatas ini adalah tidak perlu untuk dilakukan.!

Lagi satu (1) pengukuhan info yang suka untuk saya bagi tahu disini, MASTER FOREX TERHEBAT 2015:- 

Konsep yang digunakan didalam trading harian pula adalah berasaskan SISTEM ISLAMIK.

 tiada dividen
tiada swap
dan
tiada one night stand komisen yang tidak dibenarkan syarak

Kalau rasa dalam kepala dah timbul tanda soal banyak-banyak kena baca sampai habis ye.

MASTER FOREX sebuah program yang diwujudkan untuk membantu anda menjalankan perniagaan di pasaran matawang asing Forex DAN PENGIKLANAN MAYA


MASTER FOREX juga menawarkan servis bantuan kepada mereka yang tidak mahir untuk berurusan di pasaran Forex dan PENGIKLANAN MAYA ini. Dengan pencapaian yang tinggi dan konsisten, ianya mampu memjana PULUHAN Ribu Ringgit setiap minggu.

!! APA YANG ANDA PERLU TAHU TENTANG PLAN !!
MASTER FOREX?

**Plan MASTER Forex :

Modal minimum RM100
Pulangan setiap minggu sebanyak 9-10%
tempoh pulangan setiap minggu selama 28 minggu (7 bulan)
24 Jam Proses Pengeluaran.
Cara Trading Mengikut Syariat.

SO... SO.. SO.. SO!!! ADA NEWS NAK SHARE NI

100 orang TERAWAL adalah diperlukan!!!!
TERUS masuk ke page MASTER FOREX

SEKARANG!!!!!!


**Sebarang pertanyaan/kemusykilan/kesangsian boleh direct PM di facebook seperti diatas.

Comments

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com

Popular posts from this blog

REVIEW: SEMINGGU MENGGUNAKAN PRODUK MEERACLE GEMSTONES BEAUTY

Assalamualaikum semua.
Lepas dah guna baru lah kita boleh share pada umum. Aku rasa umum dah tau kot tentang product Meeracle ni. Boleh search je kat dalam Intagram akan jumpa tentang product ni. Aku ni jenis yang susah nak guna product-product yang baru. Impact nya sebab takut muka naik jerawat atau naik benda-benda yang tak sedap dipandang. 

Kalau tengok kat gambar atas ni, gambar yang belah kanan adalah gambar muka aku yang baru lepas naik jerawat selepas stop guna product XXXX. Tak pernah-pernah muka naik jerawat tiba-tiba wujud pulak dia. Cun-cun pulak masa tu nak dekat raya. Dan kerana itulah aku susah nak pakai produk yang baru keluar dalam pasaran. Tapi dik sebabkan nak cantik cepat, so aku pon pakai la. Kesanya naik segala Ibu Bapa jerawat memenuhi wajahku. So Stresss!!!
Of course aku tak nak muka aku nampak tak cantik. jadi aku cuba gunakan Meeracle. Sebab kalau ikutkan kebaikan guna produk ni, ia mampu untuk mengecutkan dan menghilangkan pembentukkan jerawat. Jadi aku pon …

KERJAYA SEBAGAI TELEMARKETING

Setiap orang ada kelebihan dan skill tersendiri dalam bidang kerjaya masing-masing. Aku sendiri pon tak sangka yang aku mempunyai kelebihan dalam melaksanakan kerjaya sebagai Telemarketing. Ini boleh di katakan kerjaya aku untuk kali kedua sebagai seorang Telemarketing. Pertama kali aku ceburkan diri dalam bidang ni masa aku dapat peluang kerja pertama kali lepas aku graduate. 

Mula-mula aku ceburkan diri dalam kerjaya ni sebab aku kalau boleh nak dapat peluang kerja yang selaras dengan apa yang aku belajar. Sebelum ni aku amik jurusan Marketing, so kalau boleh biarlah kerja yang aku dapat ni related la dengan apa pengetahuan yang aku ada. 
Walau pon company aku dulu memang buat hal dengan staff-staff dia, tapi tanpa peluang dari sana belum tentu aku akan ada ilmu yang berkaitan dan menambahkan skill aku dalam kerjaya Telemarketing ni. Actually bukan mudah sebenarnya untuk kita create trust orang bila berurusan dalam telefon sahaja. 
Bukan aku tak pernah bercakap dengan customer yang…

PERANAN SEORANG KAKAK DAN ABANG

- Gambar adalah sumber Encik Google-
Masa time aku menepuh zaman Akil Baligh, yang menjadi peneman dan guru untuk menerangkan segala-gala yang aku perlu tahu ialah Ibu. Bila seorang anak remaja telah menempuh atau bakal menempuh zaman zaman tumbesaran ini, memang sewajarnya seorang yang rapat dengan kita (yang biasa nya Ibu) akan memberikan pendedahan awal yang harus mereka tahu.
Kebiasaan nya mungkin akan mengikut jantina la. Kalau perempuan, Ibu akan mainkan peranan. Kalau lelaki, ayah yang akan membimbing. Tapi adakah seorang kakak atau abang itu diam tanpa sebarang tangungjawab? 
Setahu aku, kita di lahirkan di bumi ini bukan sahaja untuk menikmati kehidupan dan merasai nikmat alam ALLAH s.w.t ni. Di samping menikmati, kita juga ada tanggungjawab untuk digalas. Tanpa tanggungjawab. manusia itu takkan ada nilaian di mata manusia lain. Kakak dan Abang itu di lahirkan untuk membantu Ibu dan Ayah untuk membimbing adik adik. 
Sebab sampai satu saat, tenaga minda dan daya kekuatan Ibu d…