Skip to main content

ADVERTORIAL : MASTER FOREX TERHEBAT 2015


Zaman kecelaruan ekonomi negara adakala memberi impak yang besar pada setiap induvidu yang mana apabila melibatkan pengeluaran 'duit' yang boleh dikatakan  penggunaanya adalah pada setiap hari. Duit sekarang pula boleh di umpama seperti 'air' lalu. Pengeluaran yang tak boleh nak di had kan atau kata lain suatu yang tidak boleh dijangkakan. 

Setiap hari ada saja yang nak di gunakan. Beli itu lah. Beli ini lah. Puas dah rasanya cuba untuk 'mengemutkan' jumlah perbelanjaan. Paling tidak pon cuba untuk menghadkan jumlah minimum penggunaan untuk seharian RM50. Itu pasti! Tapi adakala tersasar dari target budget! Fuhhh sakittt macam ni!

Jadi bila dah tiada had tetap bagi setiap pengeluaran wang itu sendiri, mahu atau tidak perlu cari satu jalan untuk ada simpanan TIAP MINGGU selaras dengan pengeluaran yang berlaku pada setiap minggu. Setuju?

Apa itu MASTER FOREX??

DAFTAR
TAJA/MENAJA
TAMBAH STOK/UPGRADE

Sebelum nak cerita panjang, suka nak beritahu perkara diatas ini adalah tidak perlu untuk dilakukan.!

Lagi satu (1) pengukuhan info yang suka untuk saya bagi tahu disini, MASTER FOREX TERHEBAT 2015:- 

Konsep yang digunakan didalam trading harian pula adalah berasaskan SISTEM ISLAMIK.

 tiada dividen
tiada swap
dan
tiada one night stand komisen yang tidak dibenarkan syarak

Kalau rasa dalam kepala dah timbul tanda soal banyak-banyak kena baca sampai habis ye.

MASTER FOREX sebuah program yang diwujudkan untuk membantu anda menjalankan perniagaan di pasaran matawang asing Forex DAN PENGIKLANAN MAYA


MASTER FOREX juga menawarkan servis bantuan kepada mereka yang tidak mahir untuk berurusan di pasaran Forex dan PENGIKLANAN MAYA ini. Dengan pencapaian yang tinggi dan konsisten, ianya mampu memjana PULUHAN Ribu Ringgit setiap minggu.

!! APA YANG ANDA PERLU TAHU TENTANG PLAN !!
MASTER FOREX?

**Plan MASTER Forex :

Modal minimum RM100
Pulangan setiap minggu sebanyak 9-10%
tempoh pulangan setiap minggu selama 28 minggu (7 bulan)
24 Jam Proses Pengeluaran.
Cara Trading Mengikut Syariat.

SO... SO.. SO.. SO!!! ADA NEWS NAK SHARE NI

100 orang TERAWAL adalah diperlukan!!!!
TERUS masuk ke page MASTER FOREX

SEKARANG!!!!!!


**Sebarang pertanyaan/kemusykilan/kesangsian boleh direct PM di facebook seperti diatas.

Comments

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com

Popular posts from this blog

REVIEW: SEMINGGU MENGGUNAKAN PRODUK MEERACLE GEMSTONES BEAUTY

Assalamualaikum semua.
Lepas dah guna baru lah kita boleh share pada umum. Aku rasa umum dah tau kot tentang product Meeracle ni. Boleh search je kat dalam Intagram akan jumpa tentang product ni. Aku ni jenis yang susah nak guna product-product yang baru. Impact nya sebab takut muka naik jerawat atau naik benda-benda yang tak sedap dipandang. 

Kalau tengok kat gambar atas ni, gambar yang belah kanan adalah gambar muka aku yang baru lepas naik jerawat selepas stop guna product XXXX. Tak pernah-pernah muka naik jerawat tiba-tiba wujud pulak dia. Cun-cun pulak masa tu nak dekat raya. Dan kerana itulah aku susah nak pakai produk yang baru keluar dalam pasaran. Tapi dik sebabkan nak cantik cepat, so aku pon pakai la. Kesanya naik segala Ibu Bapa jerawat memenuhi wajahku. So Stresss!!!
Of course aku tak nak muka aku nampak tak cantik. jadi aku cuba gunakan Meeracle. Sebab kalau ikutkan kebaikan guna produk ni, ia mampu untuk mengecutkan dan menghilangkan pembentukkan jerawat. Jadi aku pon …

ORANG DIET PUN BOLEH MINUM DAIRY GO TEH TARIK

ORANG DIET PUN BOLEH MINUM DAIRY GO TEH TARIK  | Tiada Kolestrol. Tiada Bahan Pengawet. Tiada Pewarna.  Assalamualaikum semua. Sesejak aku mengamalkan tempoh berdiet since setahun yang lalu, until now sebenarnya aku berjaga-jaga nak  ambil sebarang makanan dan minuman. Mostly nya dari segi minuman lah. Makanan? Hahahah jangan tanya lah. But I'm still control ok. Hahahah...

Sebab kalau ikut pembacaan aku, pengambilan air manis yang terlalu banyak, lagi cepat menjadikan gula tersebut transform kepada lemak kalau tak dibakar. Dan aku pon takdelah hard sangat workout. Buat tu memang buat tapi takut tak cukup lagi effort. So sia-sia la usaha aku control segala nya kan. Jadi jalan yang terbaik tak payah amik lansung.
Teh Tarik. 

Ramai aku rasa yang minat teh tarik kan? Mostly rakyat Malaysia suka kan teh tarik. Siap order teh tarik kaww la! Teh tarik panjang-panjang la! Teh tarik buih lebih la! Macam-macam la version teh tarik. Lagi-lagi sekarang ni makin mencanak-canak naik market teh t…

KERJAYA SEBAGAI TELEMARKETING

Setiap orang ada kelebihan dan skill tersendiri dalam bidang kerjaya masing-masing. Aku sendiri pon tak sangka yang aku mempunyai kelebihan dalam melaksanakan kerjaya sebagai Telemarketing. Ini boleh di katakan kerjaya aku untuk kali kedua sebagai seorang Telemarketing. Pertama kali aku ceburkan diri dalam bidang ni masa aku dapat peluang kerja pertama kali lepas aku graduate. 

Mula-mula aku ceburkan diri dalam kerjaya ni sebab aku kalau boleh nak dapat peluang kerja yang selaras dengan apa yang aku belajar. Sebelum ni aku amik jurusan Marketing, so kalau boleh biarlah kerja yang aku dapat ni related la dengan apa pengetahuan yang aku ada. 
Walau pon company aku dulu memang buat hal dengan staff-staff dia, tapi tanpa peluang dari sana belum tentu aku akan ada ilmu yang berkaitan dan menambahkan skill aku dalam kerjaya Telemarketing ni. Actually bukan mudah sebenarnya untuk kita create trust orang bila berurusan dalam telefon sahaja. 
Bukan aku tak pernah bercakap dengan customer yang…