Skip to main content

ADVERTORIAL : MASTER FOREX TERHEBAT 2015


Zaman kecelaruan ekonomi negara adakala memberi impak yang besar pada setiap induvidu yang mana apabila melibatkan pengeluaran 'duit' yang boleh dikatakan  penggunaanya adalah pada setiap hari. Duit sekarang pula boleh di umpama seperti 'air' lalu. Pengeluaran yang tak boleh nak di had kan atau kata lain suatu yang tidak boleh dijangkakan. 

Setiap hari ada saja yang nak di gunakan. Beli itu lah. Beli ini lah. Puas dah rasanya cuba untuk 'mengemutkan' jumlah perbelanjaan. Paling tidak pon cuba untuk menghadkan jumlah minimum penggunaan untuk seharian RM50. Itu pasti! Tapi adakala tersasar dari target budget! Fuhhh sakittt macam ni!

Jadi bila dah tiada had tetap bagi setiap pengeluaran wang itu sendiri, mahu atau tidak perlu cari satu jalan untuk ada simpanan TIAP MINGGU selaras dengan pengeluaran yang berlaku pada setiap minggu. Setuju?

Apa itu MASTER FOREX??

DAFTAR
TAJA/MENAJA
TAMBAH STOK/UPGRADE

Sebelum nak cerita panjang, suka nak beritahu perkara diatas ini adalah tidak perlu untuk dilakukan.!

Lagi satu (1) pengukuhan info yang suka untuk saya bagi tahu disini, MASTER FOREX TERHEBAT 2015:- 

Konsep yang digunakan didalam trading harian pula adalah berasaskan SISTEM ISLAMIK.

 tiada dividen
tiada swap
dan
tiada one night stand komisen yang tidak dibenarkan syarak

Kalau rasa dalam kepala dah timbul tanda soal banyak-banyak kena baca sampai habis ye.

MASTER FOREX sebuah program yang diwujudkan untuk membantu anda menjalankan perniagaan di pasaran matawang asing Forex DAN PENGIKLANAN MAYA


MASTER FOREX juga menawarkan servis bantuan kepada mereka yang tidak mahir untuk berurusan di pasaran Forex dan PENGIKLANAN MAYA ini. Dengan pencapaian yang tinggi dan konsisten, ianya mampu memjana PULUHAN Ribu Ringgit setiap minggu.

!! APA YANG ANDA PERLU TAHU TENTANG PLAN !!
MASTER FOREX?

**Plan MASTER Forex :

Modal minimum RM100
Pulangan setiap minggu sebanyak 9-10%
tempoh pulangan setiap minggu selama 28 minggu (7 bulan)
24 Jam Proses Pengeluaran.
Cara Trading Mengikut Syariat.

SO... SO.. SO.. SO!!! ADA NEWS NAK SHARE NI

100 orang TERAWAL adalah diperlukan!!!!
TERUS masuk ke page MASTER FOREX

SEKARANG!!!!!!


**Sebarang pertanyaan/kemusykilan/kesangsian boleh direct PM di facebook seperti diatas.

Comments

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com

Popular posts from this blog

REVIEW: SEMINGGU MENGGUNAKAN PRODUK MEERACLE GEMSTONES BEAUTY

Assalamualaikum semua.
Lepas dah guna baru lah kita boleh share pada umum. Aku rasa umum dah tau kot tentang product Meeracle ni. Boleh search je kat dalam Intagram akan jumpa tentang product ni. Aku ni jenis yang susah nak guna product-product yang baru. Impact nya sebab takut muka naik jerawat atau naik benda-benda yang tak sedap dipandang. 

Kalau tengok kat gambar atas ni, gambar yang belah kanan adalah gambar muka aku yang baru lepas naik jerawat selepas stop guna product XXXX. Tak pernah-pernah muka naik jerawat tiba-tiba wujud pulak dia. Cun-cun pulak masa tu nak dekat raya. Dan kerana itulah aku susah nak pakai produk yang baru keluar dalam pasaran. Tapi dik sebabkan nak cantik cepat, so aku pon pakai la. Kesanya naik segala Ibu Bapa jerawat memenuhi wajahku. So Stresss!!!
Of course aku tak nak muka aku nampak tak cantik. jadi aku cuba gunakan Meeracle. Sebab kalau ikutkan kebaikan guna produk ni, ia mampu untuk mengecutkan dan menghilangkan pembentukkan jerawat. Jadi aku pon …

MOTHERHOOD.COM.MY

MOTHERHOOD.COM.MY | Assalamualaikum semua. Hari ni disebabkan aku rasa terlalu banyak masa free, so aku nak kongsi sesuatu yang mungkin berguna kepada anda semua. Terutama untuk ibu-ibu, bakal-bakal ibu, dan untuk mereka yang baru melangkah ke alam rumahtangga, mari sini aku nak share something.

Ada yang pernah dengar tak tentang MOTHERHOOD.COM.MY ? Pernah google website MOTHERHOOD.COM.MY? Pernah terjumpa dimana-mana media sosial tentang MOTHERHOOD.COM.MY?
Aku harap semua yang baca ni belum tahu lah ye tentang page tu. Kalau dah tau nanti aku tak boleh nak celoteh panjang-panjang untuk perkongsian ni. (hahahahahah) Haaa la dah kalau korang dah tau, apa yang aku boleh kongsikan. Ye dak? 
Heheheh ok! Saja melawak je. Takpelah yang mana dah tau tu anggap jelah sebagai bacaan ilmiah yang memberi manfaat kepada korang. 

PINTU HATI NEELOFA AKHIRNYA TELAH TERBUKA MENERIMA LAMARAN

Pintu Hati Neelofa Akhirnya Telah Terbuka Menerima Lamaran |  Siapa sahaja yang tidak kenal dengan empunya nama ini Noor Neelofa Mohd Nor atau Neelofa yang lebih mesra dipanggil 'Lofa' adalah merupakan Bekas Juara bagi pertandingan Dewi Remaja 2009/10 dan dari situ bermula lah karier beliau sebagai seorang anak seni yang telah menghiasi kaca TV anda dan kini dengan berani beliau telah mengorak langkahnya ke dalam dunia perniagaan dan berjaya menjadi usahawan yang disegani dan menjadi ikon kepada peniaga muda dan para wanita diluar sana. Beliau bukan sahaja menjadi ikutan dan panduan di dalam bidang perniagaan semata-mata, malah Neelofa juga sentiasa menjadi ikutan dari aspek berfesyen dan juga penjagaan kecantikkan. Lamaran apakah yang telah diterima Neelofa?


Oleh kerana kredibiliti yang kukuh diperolehi oleh aktres tersebut, CEO Syarikat Sun Fabulous Sdn Bhd  telah pun berhasrat untuk melamar beliau sebagai Duta Produk keluaran syarikat nya iaitu Chew n Glow. Siapakah geranga…