Skip to main content

HUJUNG MINGGU BERSAMA KELUARGA

Yeahhhhhh!!! Aku nak jauh dari fikir tentang kerja. Nak jauh dari perkara yang meng'stress' kan aku. Nak ituuuu...nak iniiii... Nak macam-macam lagi lah.



Bila tiba hari Jumaat, always nak masa tu berlalu dengan sepantas pantas nya. Kenapa?? Haaa sebab tak sabar nak relaks dan menghabiskan masa bersama dengan family dan anak-anak 'bulus' aku. Semalam memang seharian aku merayap dengan family. Apa kitorang buat? Tu gambar kat atas tu? Tengok wayang la jemahhh oooiii..Pak Kassim oiii... Dah lama dah aku tak melayan tengok wayang ni. Kebetulan akak aku yang sulong tu balik minggu ni.. Apa lagiii... Merayap la kami semua.. Even tak semua yang ada.. but!! Best sangat!!

* Sori laaaa.. Semalam hakakk tak selfie sangat pon masa outing tu. So gambar pakat google je lah ye..

Then apa lagi aku buat? Eh silap!! Apa lagi kami semua buat? 


Masing-masing merindu dendam nak test vocal memasing kauuuu... Termasuk la aku ni... Tapi tak syiokk nye mic macam #$%& sangat. Kat mana aku pergi? Dekat tuuuuutttt... Somewhere area shah alam... Tapi tak pelah.. Time tu pon tak proper plan. So nak regret sangat tu tak lah. Tapi actually tak puas lagi pon. Dapat gaji ni aku nak karok lagi sampai puass!

Dan terakhir sekali... 



Layan steamboat lahh kawannnnn... Lama dahhh aku ngidam nak makan... Amboiii macam mengandung pulak nak ngidam-ngidam ni kan? Tu ngidam nafsu nama nya... Ok habis dah aku membebel hari ni. 

* Lapar pulak tetiba tengok gambar steamboat ni... 



Comments

Popular posts from this blog

MOTHERHOOD.COM.MY

MOTHERHOOD.COM.MY | Assalamualaikum semua. Hari ni disebabkan aku rasa terlalu banyak masa free, so aku nak kongsi sesuatu yang mungkin berguna kepada anda semua. Terutama untuk ibu-ibu, bakal-bakal ibu, dan untuk mereka yang baru melangkah ke alam rumahtangga, mari sini aku nak share something.

Ada yang pernah dengar tak tentang MOTHERHOOD.COM.MY ? Pernah google website MOTHERHOOD.COM.MY? Pernah terjumpa dimana-mana media sosial tentang MOTHERHOOD.COM.MY?
Aku harap semua yang baca ni belum tahu lah ye tentang page tu. Kalau dah tau nanti aku tak boleh nak celoteh panjang-panjang untuk perkongsian ni. (hahahahahah) Haaa la dah kalau korang dah tau, apa yang aku boleh kongsikan. Ye dak? 
Heheheh ok! Saja melawak je. Takpelah yang mana dah tau tu anggap jelah sebagai bacaan ilmiah yang memberi manfaat kepada korang. 

REVIEW: SEMINGGU MENGGUNAKAN PRODUK MEERACLE GEMSTONES BEAUTY

Assalamualaikum semua.
Lepas dah guna baru lah kita boleh share pada umum. Aku rasa umum dah tau kot tentang product Meeracle ni. Boleh search je kat dalam Intagram akan jumpa tentang product ni. Aku ni jenis yang susah nak guna product-product yang baru. Impact nya sebab takut muka naik jerawat atau naik benda-benda yang tak sedap dipandang. 

Kalau tengok kat gambar atas ni, gambar yang belah kanan adalah gambar muka aku yang baru lepas naik jerawat selepas stop guna product XXXX. Tak pernah-pernah muka naik jerawat tiba-tiba wujud pulak dia. Cun-cun pulak masa tu nak dekat raya. Dan kerana itulah aku susah nak pakai produk yang baru keluar dalam pasaran. Tapi dik sebabkan nak cantik cepat, so aku pon pakai la. Kesanya naik segala Ibu Bapa jerawat memenuhi wajahku. So Stresss!!!
Of course aku tak nak muka aku nampak tak cantik. jadi aku cuba gunakan Meeracle. Sebab kalau ikutkan kebaikan guna produk ni, ia mampu untuk mengecutkan dan menghilangkan pembentukkan jerawat. Jadi aku pon …

PINTU HATI NEELOFA AKHIRNYA TELAH TERBUKA MENERIMA LAMARAN

Pintu Hati Neelofa Akhirnya Telah Terbuka Menerima Lamaran |  Siapa sahaja yang tidak kenal dengan empunya nama ini Noor Neelofa Mohd Nor atau Neelofa yang lebih mesra dipanggil 'Lofa' adalah merupakan Bekas Juara bagi pertandingan Dewi Remaja 2009/10 dan dari situ bermula lah karier beliau sebagai seorang anak seni yang telah menghiasi kaca TV anda dan kini dengan berani beliau telah mengorak langkahnya ke dalam dunia perniagaan dan berjaya menjadi usahawan yang disegani dan menjadi ikon kepada peniaga muda dan para wanita diluar sana. Beliau bukan sahaja menjadi ikutan dan panduan di dalam bidang perniagaan semata-mata, malah Neelofa juga sentiasa menjadi ikutan dari aspek berfesyen dan juga penjagaan kecantikkan. Lamaran apakah yang telah diterima Neelofa?


Oleh kerana kredibiliti yang kukuh diperolehi oleh aktres tersebut, CEO Syarikat Sun Fabulous Sdn Bhd  telah pun berhasrat untuk melamar beliau sebagai Duta Produk keluaran syarikat nya iaitu Chew n Glow. Siapakah geranga…