Skip to main content

OMGFEST! CRAZY RAYA SALE - PART 2 KINI KEMBALI


BERITA BAIK BUAT SEMUA PARA PENIAGA TERMASUK PENIAGA ATAS TALIAN (ONLINE)

Selepas sambutan yang amat menggalakkan pada OMG FEST 2014 yang berlansung pada 27 dan 28 Jun 2014 di Pusat Konvensyen Shah Alam (SACC) yang lalu. Kini OMGFEST! kembali menyengat sempena Aidil Adha yang akan tiba tak lama lagi.


Dengan membawa tema baru OMGFest! Crazy Raya Sale - Part 2 , kali ini turut akan menghimpunkan lebih 200 peniaga-peniaga atas talian (online) dengan produk-produk serta trend terkini dari aksesori, tas tangan, fesyen muslimah, kasut, kosmetik hingga ke produk makanan dengan herga runtuh sehingga 90%.

OMGFest! part - 2 ini akan di adakan di Dewan Raja Muda Musa, Kompleks Belia & Kebudayaan Selangor, Seksyen 7 Shah Alam Selangor, Pada hari Ahad bersamaan 28 September 2014 yang akan bermula pada pukul 10 pagi - 9 Malam

Hanya satu hari jualan besar-besaran ini di mana juga akan menghimpunkan lebih 20 orang artis/selebriti terkenal tanah air seperti Mawi & Ikin, Zarina Zainudin, Ako Mustafa, Iesya Toh. Afdlin Shauki, Mawar Rashid, Bienda, Catriana Ross, Aida Rahim, Aida Aris, Noorshila Amin, Arja Lee, Saida & Saerah, Nadia Mustafa dan ramai lagi yang akan memeriahkan acara OMGFest! kali ini.


Masih mengekalkan elimen berbelanja sambil menderma, kali ini OMGFest! bersama Muslim Care, Youth Change Movement Malaysia (YCM Malaysia) serta AppSlippers Pioneer sebagai rakan digital media akan mengadakan pertunjukkan fesyen inspirasi dari Bumi Gaza yang bertemakan " Gaza Fashion Expression" di mana akan menampilkan 18 rekaan eksklusif  daripada Madiha Souk yang akan mencerminkan perasaan dan emosi terhadap kejadian yang menimpa bumi Palestine.


Dengan kerjasama Muslimah Diver, satu penyerahan bendera Gaza akan di bawa turun ke dasar laut di Pulau Tioman akan dilakukan pada 15 dan 16 September ini sebagai salah satu inisiatif untuk membantu tabung kemanusiaan Gaza.

OMGFest! yang di ambil dari singkatan " Oh Must Go Festival" juga akan berada di beberapa bandar utama bermula di Johor Bahru, Pulau Pinang, Kelantan dan berakhir di Kuala Lumpur.



Bagi rakan-rakan terutama para peniaga dan peniaga online yang brminat untuk turut serta dalam acara ini boleh menghubungi pihak OMGFest Ventures di talian berikut:

Cik Dazrina : 011-2626 1656
Cik Liza : 019- 279 6275
Email : enquiry@omgfest.my

Comments

Popular posts from this blog

REVIEW: SEMINGGU MENGGUNAKAN PRODUK MEERACLE GEMSTONES BEAUTY

Assalamualaikum semua.
Lepas dah guna baru lah kita boleh share pada umum. Aku rasa umum dah tau kot tentang product Meeracle ni. Boleh search je kat dalam Intagram akan jumpa tentang product ni. Aku ni jenis yang susah nak guna product-product yang baru. Impact nya sebab takut muka naik jerawat atau naik benda-benda yang tak sedap dipandang. 

Kalau tengok kat gambar atas ni, gambar yang belah kanan adalah gambar muka aku yang baru lepas naik jerawat selepas stop guna product XXXX. Tak pernah-pernah muka naik jerawat tiba-tiba wujud pulak dia. Cun-cun pulak masa tu nak dekat raya. Dan kerana itulah aku susah nak pakai produk yang baru keluar dalam pasaran. Tapi dik sebabkan nak cantik cepat, so aku pon pakai la. Kesanya naik segala Ibu Bapa jerawat memenuhi wajahku. So Stresss!!!
Of course aku tak nak muka aku nampak tak cantik. jadi aku cuba gunakan Meeracle. Sebab kalau ikutkan kebaikan guna produk ni, ia mampu untuk mengecutkan dan menghilangkan pembentukkan jerawat. Jadi aku pon …

PENGALAMAN MESYUARAT DI NOVA HIGHLANDS RESORT & RESIDENCE, CAMERON HIGHLANDS

Pengalaman Mesyuarat Di Nova Highlands Resort & Residence, Cameron Highlands | Assalamualaikum  semua. Alhamdulillah  selesai mesyuarat bersama semua Pegawai Pentadbir jabatan tempat aku bekerja sekarang selama 3 hari 2 malam di Nova Highlands Resort & Residence, Cameron Highlands. 
Actually, jujurnya aku tak suka pergi 2 tempat. Pertama Genting Highlands. Kedua Cameron Highlands. Kenapa? Haaa sebab jalan dia bengkang-bengkok. Aku ni dah lah spisis cepat pitam dan mual. Ya Allah... Ya Rabbi... pening dan mual nya aku masa tu rasa macam tak boleh nak di bendung. Dalam hati "cepat lah sampai, cepat lah sampai". Lagi nak sampai ke destinasi makin galak pulak rasa mual aku masa tu. Angin dalam perut usah cakap lah. Kalau aku sedawa ni bukan angin je keluar. Dengan isi-isi nya sekali aku rasa akan keluar nanti.
(ok! stop kisah sadis aku ni!!!) 
Selama 6 jam lebih perjalanan (sampai agak lewat sebab cuaca hujan. So bas bawa slow sikit), kami pun sampai ke destinasi yang di…

ORANG DIET PUN BOLEH MINUM DAIRY GO TEH TARIK

ORANG DIET PUN BOLEH MINUM DAIRY GO TEH TARIK  | Tiada Kolestrol. Tiada Bahan Pengawet. Tiada Pewarna.  Assalamualaikum semua. Sesejak aku mengamalkan tempoh berdiet since setahun yang lalu, until now sebenarnya aku berjaga-jaga nak  ambil sebarang makanan dan minuman. Mostly nya dari segi minuman lah. Makanan? Hahahah jangan tanya lah. But I'm still control ok. Hahahah...

Sebab kalau ikut pembacaan aku, pengambilan air manis yang terlalu banyak, lagi cepat menjadikan gula tersebut transform kepada lemak kalau tak dibakar. Dan aku pon takdelah hard sangat workout. Buat tu memang buat tapi takut tak cukup lagi effort. So sia-sia la usaha aku control segala nya kan. Jadi jalan yang terbaik tak payah amik lansung.
Teh Tarik. 

Ramai aku rasa yang minat teh tarik kan? Mostly rakyat Malaysia suka kan teh tarik. Siap order teh tarik kaww la! Teh tarik panjang-panjang la! Teh tarik buih lebih la! Macam-macam la version teh tarik. Lagi-lagi sekarang ni makin mencanak-canak naik market teh t…