Skip to main content

5 CARA MEMENANGI HATI AKU - #CABARAN30HARI


Pesanan buat 'ehem..ehem..' di luar sana. Ye aku tau aku bukan Si cantik untuk kamu mengenali hati ku, TETAPI.... di sini aku nak bagi guideline sikit la kan even kamu tak bertanya apa-apa pada ku bagaimana caranya kamu untuk memenangi hati ku.

Amboii... gediks nye kau jahhhhh! Bagi lempang setepek bole? Hahaha apsal aku tetiba feeling jemah sangat ni. Ok la. Make it short and simple. Tak kisah la untuk si 'ehem' atau pon sesapa je rasa nak pikat hati I... so di sini I nak bagi tips sikit you allssss..

Pertama....

Kena pandai buat kelakar. Sebab aku suka GELAK

Kedua....

Kena pandai pujuk sebab aku KUAT MERAJUK

Ketiga....

Kena banyak sabar sebab aku ni banyak pe'el atau senang kata mengada-ngada

Keempat....

Kena pandai buat KEJUTAN.. sebab aku suka suprise

Kelima....

Kena ada ILMU... sebab aku suka 'ehem' lebih ILMUAN nya dari aku...

Ini bukan informasi mengarut... tapi adalah hakikatnya... hehehe ok! take note ye si 'ehem..ehem' di luar sana...

p/s: SILA JANGAN MUNTAH DI SINI.

Comments

  1. alamakkk tak pandai pujuk laaaa cam ne ni hehehe

    ReplyDelete
  2. Hmm... apa2 pun kena knal rapat dulu br sng nak buat lawak, nak pujuk dll... kannn... hehehehe... #KelabBloggerBenAshaari

    ReplyDelete
  3. Ermm kita boleh je naknbuat semua tu kat awak .. tp kan kita pmpuan haha

    ReplyDelete
  4. hahaha.. kena pandai pujuk ye..? tanak ar pujuk2 ika ni.. hahahaha.. letak ika dlm bangsal je kalau merajuk.. :p

    ReplyDelete
  5. wahhhh, nak joint sempat lagi tak?

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com

Popular posts from this blog

REVIEW: SEMINGGU MENGGUNAKAN PRODUK MEERACLE GEMSTONES BEAUTY

Assalamualaikum semua.
Lepas dah guna baru lah kita boleh share pada umum. Aku rasa umum dah tau kot tentang product Meeracle ni. Boleh search je kat dalam Intagram akan jumpa tentang product ni. Aku ni jenis yang susah nak guna product-product yang baru. Impact nya sebab takut muka naik jerawat atau naik benda-benda yang tak sedap dipandang. 

Kalau tengok kat gambar atas ni, gambar yang belah kanan adalah gambar muka aku yang baru lepas naik jerawat selepas stop guna product XXXX. Tak pernah-pernah muka naik jerawat tiba-tiba wujud pulak dia. Cun-cun pulak masa tu nak dekat raya. Dan kerana itulah aku susah nak pakai produk yang baru keluar dalam pasaran. Tapi dik sebabkan nak cantik cepat, so aku pon pakai la. Kesanya naik segala Ibu Bapa jerawat memenuhi wajahku. So Stresss!!!
Of course aku tak nak muka aku nampak tak cantik. jadi aku cuba gunakan Meeracle. Sebab kalau ikutkan kebaikan guna produk ni, ia mampu untuk mengecutkan dan menghilangkan pembentukkan jerawat. Jadi aku pon …

MOTHERHOOD.COM.MY

MOTHERHOOD.COM.MY | Assalamualaikum semua. Hari ni disebabkan aku rasa terlalu banyak masa free, so aku nak kongsi sesuatu yang mungkin berguna kepada anda semua. Terutama untuk ibu-ibu, bakal-bakal ibu, dan untuk mereka yang baru melangkah ke alam rumahtangga, mari sini aku nak share something.

Ada yang pernah dengar tak tentang MOTHERHOOD.COM.MY ? Pernah google website MOTHERHOOD.COM.MY? Pernah terjumpa dimana-mana media sosial tentang MOTHERHOOD.COM.MY?
Aku harap semua yang baca ni belum tahu lah ye tentang page tu. Kalau dah tau nanti aku tak boleh nak celoteh panjang-panjang untuk perkongsian ni. (hahahahahah) Haaa la dah kalau korang dah tau, apa yang aku boleh kongsikan. Ye dak? 
Heheheh ok! Saja melawak je. Takpelah yang mana dah tau tu anggap jelah sebagai bacaan ilmiah yang memberi manfaat kepada korang. 

PINTU HATI NEELOFA AKHIRNYA TELAH TERBUKA MENERIMA LAMARAN

Pintu Hati Neelofa Akhirnya Telah Terbuka Menerima Lamaran |  Siapa sahaja yang tidak kenal dengan empunya nama ini Noor Neelofa Mohd Nor atau Neelofa yang lebih mesra dipanggil 'Lofa' adalah merupakan Bekas Juara bagi pertandingan Dewi Remaja 2009/10 dan dari situ bermula lah karier beliau sebagai seorang anak seni yang telah menghiasi kaca TV anda dan kini dengan berani beliau telah mengorak langkahnya ke dalam dunia perniagaan dan berjaya menjadi usahawan yang disegani dan menjadi ikon kepada peniaga muda dan para wanita diluar sana. Beliau bukan sahaja menjadi ikutan dan panduan di dalam bidang perniagaan semata-mata, malah Neelofa juga sentiasa menjadi ikutan dari aspek berfesyen dan juga penjagaan kecantikkan. Lamaran apakah yang telah diterima Neelofa?


Oleh kerana kredibiliti yang kukuh diperolehi oleh aktres tersebut, CEO Syarikat Sun Fabulous Sdn Bhd  telah pun berhasrat untuk melamar beliau sebagai Duta Produk keluaran syarikat nya iaitu Chew n Glow. Siapakah geranga…