Skip to main content

SENTIASA SEGAR DENGAN TRUDTOX


SENTIASA SEGAR DENGAN TRUDTOX , Sepatutnya entri ini dah lama aku paparkan dalam blog It Is Not About Size ni. Tapi kali ini baru aku berkesempatan untuk berkongsi mengenai produk TruDtox ni.

Anda semua biasa dengar mengenai Sliming Tea? Tapi berbeza dengan TruDtox ni. Mungkin secara kasarnya kita boleh nampak, mana-mana product yang berasaskan Tea, sudah tentu semuanya terlalu fokus pada mengurangkan berat badan semata-mata.

Dengan TruDtox, kita bukan saja mampu mengurangkan berar badan. Malah ianya juga membantu membuangkan toksik dalam badan. Dan sebenarnya toksik ni bukan saja berasal daripada apa yang kita makan. Tetapi toksik ni juga boleh juga berpunca dari udara, air, dan segala apa yang tercemar di sekeliling kita. 



Antara tanda-takda toksik :
  1. Sembelit
  2. Berat Badan Berlebihan
  3. Alahan
  4. Masalah Kulit
  5. Sakit Kepala
  6. Jerawat
  7. Keletihan
  8. Kelesuan
  9. Perubahan Emosi
  10. Sakit-sakit Badan
TruDtox ialah teh botanikal semulajadi yang berasal dari Switzerland yang mana ianya membantu mengukuhkan sendiri organ detox semulajadi dalam tubuh badan kita. Ia diperbuat 100% organik tanaman seperti herba, flora, teh tradisonal .

TruDtox juga pernah memenangi Anugerah Teh Detox sejak tahun 2007 dan masih lagi kekal menjadi pilihan pengguna kerana ianya sangat sangat membantu mengurangkan ketidakselesaan untuk penghadaman. 

Kelebihan Pengambilan TruDtox:
  • Melegakan ketidakselesaan penghadaman
  • Menggalakkan Penyerapan Nutrien
  • Menigkatkan Metabolisme 
  • Mengukuhkan sistem Imune
  • Menggalakkan kesihatan, kecergasan & tenaga
Actually aku dan amik TruDtox ni masa bulan puasa tempoh hari. Yela bila waktu berbuka macam-macam aku ambil Tak control lansung. Jadi bila masanya aku akan minum TruDtox ni? Sebelum tidur aku akan pastikan aku ambil secawan.


Dan esok paginya, aku buang air kecil kerap kali juga. Sebenarnya tindak balas pembuangan bergantung pada badan seseorang. Aku jarang nak buang air besar. Biasanya memang aku akan buang air kecil lebih kerap dan yang aku perasan badan aku tak kerap letih seperti selalu.


Trudtox dijual pada harga RM29.50 untuk satu pek 5 uncang dan RM88.50 bagi satu pek 15 + 2 uncang. TruDtox boleh didapati di farmasi-farmasi terkemuka yang seperti Watsons, Guardian . 

Maklumat lanjut:


Dan untuk pembelian online bole layari http://www.hishop.my 



Comments

  1. Sekarang ni mmg byk betul produk2 kesihatan macam ni kan? Akak ni dah la jenis takleh tengok orang iklan pasal produk2 kesihatan ni.. Mesti nak try.. Hehe..
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang banyak sangat kak... tapi akak bole cuba produk ni sbb dia multi purpose... =) tapi tindak balas tu bergantung pada tubuh bdn seseorang tu jugak...

      Delete

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com

Popular posts from this blog

REVIEW: SEMINGGU MENGGUNAKAN PRODUK MEERACLE GEMSTONES BEAUTY

Assalamualaikum semua.
Lepas dah guna baru lah kita boleh share pada umum. Aku rasa umum dah tau kot tentang product Meeracle ni. Boleh search je kat dalam Intagram akan jumpa tentang product ni. Aku ni jenis yang susah nak guna product-product yang baru. Impact nya sebab takut muka naik jerawat atau naik benda-benda yang tak sedap dipandang. 

Kalau tengok kat gambar atas ni, gambar yang belah kanan adalah gambar muka aku yang baru lepas naik jerawat selepas stop guna product XXXX. Tak pernah-pernah muka naik jerawat tiba-tiba wujud pulak dia. Cun-cun pulak masa tu nak dekat raya. Dan kerana itulah aku susah nak pakai produk yang baru keluar dalam pasaran. Tapi dik sebabkan nak cantik cepat, so aku pon pakai la. Kesanya naik segala Ibu Bapa jerawat memenuhi wajahku. So Stresss!!!
Of course aku tak nak muka aku nampak tak cantik. jadi aku cuba gunakan Meeracle. Sebab kalau ikutkan kebaikan guna produk ni, ia mampu untuk mengecutkan dan menghilangkan pembentukkan jerawat. Jadi aku pon …

MOTHERHOOD.COM.MY

MOTHERHOOD.COM.MY | Assalamualaikum semua. Hari ni disebabkan aku rasa terlalu banyak masa free, so aku nak kongsi sesuatu yang mungkin berguna kepada anda semua. Terutama untuk ibu-ibu, bakal-bakal ibu, dan untuk mereka yang baru melangkah ke alam rumahtangga, mari sini aku nak share something.

Ada yang pernah dengar tak tentang MOTHERHOOD.COM.MY ? Pernah google website MOTHERHOOD.COM.MY? Pernah terjumpa dimana-mana media sosial tentang MOTHERHOOD.COM.MY?
Aku harap semua yang baca ni belum tahu lah ye tentang page tu. Kalau dah tau nanti aku tak boleh nak celoteh panjang-panjang untuk perkongsian ni. (hahahahahah) Haaa la dah kalau korang dah tau, apa yang aku boleh kongsikan. Ye dak? 
Heheheh ok! Saja melawak je. Takpelah yang mana dah tau tu anggap jelah sebagai bacaan ilmiah yang memberi manfaat kepada korang. 

PINTU HATI NEELOFA AKHIRNYA TELAH TERBUKA MENERIMA LAMARAN

Pintu Hati Neelofa Akhirnya Telah Terbuka Menerima Lamaran |  Siapa sahaja yang tidak kenal dengan empunya nama ini Noor Neelofa Mohd Nor atau Neelofa yang lebih mesra dipanggil 'Lofa' adalah merupakan Bekas Juara bagi pertandingan Dewi Remaja 2009/10 dan dari situ bermula lah karier beliau sebagai seorang anak seni yang telah menghiasi kaca TV anda dan kini dengan berani beliau telah mengorak langkahnya ke dalam dunia perniagaan dan berjaya menjadi usahawan yang disegani dan menjadi ikon kepada peniaga muda dan para wanita diluar sana. Beliau bukan sahaja menjadi ikutan dan panduan di dalam bidang perniagaan semata-mata, malah Neelofa juga sentiasa menjadi ikutan dari aspek berfesyen dan juga penjagaan kecantikkan. Lamaran apakah yang telah diterima Neelofa?


Oleh kerana kredibiliti yang kukuh diperolehi oleh aktres tersebut, CEO Syarikat Sun Fabulous Sdn Bhd  telah pun berhasrat untuk melamar beliau sebagai Duta Produk keluaran syarikat nya iaitu Chew n Glow. Siapakah geranga…