Skip to main content

PRODUK HARUM MALAM (ORIGINAL) DARI LEGACY SECRET DAN KELEBIHANNYA


Alhamdulillah.... Akhirnya dapat jugak aku merasa produk Harum Malam dari Legacy Secret ni. Sebelum ni aku hanya tahu tentang produk Harum Malam ni gitu-gitu je. Yela bila dah meningkat dewasa dari remaja nak ke level seorang Wanita, macam-macam makanan tambahan aku nak amik untuk pastikan kesihatan aku sentiasa jaga.

Sebagai seorang wanita ni aspek kesihatan dan kecantikkan memang tak dapat di pisahkan. Pantang nampak produk baru atau tengok testimoni pengguna yang berkesan cepat saja diri ni nak mencuba. Sehingga lupa untuk kita lihat dari aspek keselamatan atau originality produk yang bakal kita gunakan tu.

Macam sebelum ni, kita pernah di dedahkan tentang Harum Malam mengandungi bahan beracun. Jadi bila timbul isu ni, tu yang ada satu masa aku sendiri terus terputus niat nak beli. Yela kita masing-masing risau la kan. tak pasal-pasal nak sihat jadi sakit pulak. Tapi ada je kawan aku yang ambil Harum Malam ni sebagai makanan tambahan. Hmmm pelik pulak? Dalam Internet tunjuk ada Racun? Dalam masa sama kawan aku ambil Harum Malam ni?

Dan sebenarnya produk Harum Malam yang mengandugi racun tersebut adalah produk Tiruan. Ada pihak yang tidak bertanggungjawab telah menduplikasi kan produk Harum Malam tersebut. So, di sini aku akan kongsikan pada korang semua macam mana nak bezakan Produk Harum Malam Original dan Produk Harum Malam Tiruan.

Antara cara mengenal pasti ciri-ciri keselamatan produk Legacy Secret




1. Pengesahan Melalui Visual
Lihat perkataan “LS”dari sudut serong 15 darjah




2. Pengesahan Melalui Sentuhan
Cetakan timbul yang dapat dirasa menggunakan jari




3. Pengesahan Melalui QR Wechat
Imbas kod produk dan info akan diberikan




      1 QR kod hanya boleh di imbas 5 kali sahaja .
      Sekiranya melebihi had, anda akan diberikan no telefon syarikat kami untuk pengesahan produk.
      Pastikan beli barangan original kerana takut akan kesan sampingan.

** Wechat ID : harummalam



Jadi ini adalah sedikit sebanyak info yang aku dapat kongsikan pada korang semua. So make sure before korang nak beli tu check dulu originality produk tu dahulu sebelum korang beli. Yang paling senang aku rasa scan  code QR wechat pada label botol Harum Malam tu. Mostly aku tau korang semua ada acc Wechat masing-masing kan. So korang semua scan je kat situ. Dan korang bole tahu terus samada produk tu original ke tak. 


Kebaikan :
       Meningkatkan keinginan serta mempercepatkan ransangan seksual -bertenaga dan mengatasi masalah vagina kering 
       Membantu mengetatkan dan menganjalkan vagina 
       Membantu membunuh bacteria dalam saluran kencing serta mengatasi masalah kerap kencing 
       Meningkatkan system tahan tubuh serta menstabilkan hormon 
       Mengurangkan tekanan dan tension 
       Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan dan mengurangkan kedutan

Walaupon secara menyeluruhnya nampak macam produk Harum Malam ni sesuai untuk Wanita yang dah berkahwin sahaja, Tapi bagi aku ada certain kebaikan (Highlight) yang lain boleh kita sebagai Wanita yang belum berkahwin termasuk aku ni haaa.. untuk amalkan pengambilan Harum Malam ni.

Atau mungkin ada antara korang semua masih tak clear dengan info yang aku bagi ni berkenaan dengan mengenal pasti Harum Malam Original dan Harum Malam Tiruan, korang boleh tengok video yang aku attach kan sekali ni buat tatapan korang =)

Dan pesan aku, untuk korang dapatkan produk Harum Malam ni sebaik-baiknya biarlah terus dari Pihak Legacy Secret atau dari pengedar yang mungkin tersenarai sebagai wakil dari pihak Legacy Secret sendiri demi keselamatan kita sebagai pengguna. So jangan ingat aku tak remind kan pada korang pulak ye. Hakakk cubit sorang-sorang nanti kangggg! 




Rujukan Sumber dan Sebarang Pertanyaan :

      www.harummalam.com
      www.legacysecret.com























Comments

  1. banyak yang fake dijual di luar sana...kena lebih berhati-hati kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tau takpe... sebab nak untung punya pasal plus kdg2 ada customer nak beli yg murah2 punya je... so info tu bole la di guna pakai utk keselamatan.

      Delete

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com

Popular posts from this blog

REVIEW: SEMINGGU MENGGUNAKAN PRODUK MEERACLE GEMSTONES BEAUTY

Assalamualaikum semua.
Lepas dah guna baru lah kita boleh share pada umum. Aku rasa umum dah tau kot tentang product Meeracle ni. Boleh search je kat dalam Intagram akan jumpa tentang product ni. Aku ni jenis yang susah nak guna product-product yang baru. Impact nya sebab takut muka naik jerawat atau naik benda-benda yang tak sedap dipandang. 

Kalau tengok kat gambar atas ni, gambar yang belah kanan adalah gambar muka aku yang baru lepas naik jerawat selepas stop guna product XXXX. Tak pernah-pernah muka naik jerawat tiba-tiba wujud pulak dia. Cun-cun pulak masa tu nak dekat raya. Dan kerana itulah aku susah nak pakai produk yang baru keluar dalam pasaran. Tapi dik sebabkan nak cantik cepat, so aku pon pakai la. Kesanya naik segala Ibu Bapa jerawat memenuhi wajahku. So Stresss!!!
Of course aku tak nak muka aku nampak tak cantik. jadi aku cuba gunakan Meeracle. Sebab kalau ikutkan kebaikan guna produk ni, ia mampu untuk mengecutkan dan menghilangkan pembentukkan jerawat. Jadi aku pon …

PENGALAMAN MESYUARAT DI NOVA HIGHLANDS RESORT & RESIDENCE, CAMERON HIGHLANDS

Pengalaman Mesyuarat Di Nova Highlands Resort & Residence, Cameron Highlands | Assalamualaikum  semua. Alhamdulillah  selesai mesyuarat bersama semua Pegawai Pentadbir jabatan tempat aku bekerja sekarang selama 3 hari 2 malam di Nova Highlands Resort & Residence, Cameron Highlands. 
Actually, jujurnya aku tak suka pergi 2 tempat. Pertama Genting Highlands. Kedua Cameron Highlands. Kenapa? Haaa sebab jalan dia bengkang-bengkok. Aku ni dah lah spisis cepat pitam dan mual. Ya Allah... Ya Rabbi... pening dan mual nya aku masa tu rasa macam tak boleh nak di bendung. Dalam hati "cepat lah sampai, cepat lah sampai". Lagi nak sampai ke destinasi makin galak pulak rasa mual aku masa tu. Angin dalam perut usah cakap lah. Kalau aku sedawa ni bukan angin je keluar. Dengan isi-isi nya sekali aku rasa akan keluar nanti.
(ok! stop kisah sadis aku ni!!!) 
Selama 6 jam lebih perjalanan (sampai agak lewat sebab cuaca hujan. So bas bawa slow sikit), kami pun sampai ke destinasi yang di…

ORANG DIET PUN BOLEH MINUM DAIRY GO TEH TARIK

ORANG DIET PUN BOLEH MINUM DAIRY GO TEH TARIK  | Tiada Kolestrol. Tiada Bahan Pengawet. Tiada Pewarna.  Assalamualaikum semua. Sesejak aku mengamalkan tempoh berdiet since setahun yang lalu, until now sebenarnya aku berjaga-jaga nak  ambil sebarang makanan dan minuman. Mostly nya dari segi minuman lah. Makanan? Hahahah jangan tanya lah. But I'm still control ok. Hahahah...

Sebab kalau ikut pembacaan aku, pengambilan air manis yang terlalu banyak, lagi cepat menjadikan gula tersebut transform kepada lemak kalau tak dibakar. Dan aku pon takdelah hard sangat workout. Buat tu memang buat tapi takut tak cukup lagi effort. So sia-sia la usaha aku control segala nya kan. Jadi jalan yang terbaik tak payah amik lansung.
Teh Tarik. 

Ramai aku rasa yang minat teh tarik kan? Mostly rakyat Malaysia suka kan teh tarik. Siap order teh tarik kaww la! Teh tarik panjang-panjang la! Teh tarik buih lebih la! Macam-macam la version teh tarik. Lagi-lagi sekarang ni makin mencanak-canak naik market teh t…