Skip to main content

HILANG MASALAH RAMBUT BERBAU - COOL HIJAB

MASALAH RAMBUT BERBAU memang takkan lari terutamanya bagi wanita yang bertudung . Bila seharian memakai tudung di tambah pula jika mereka yang kerab berpeluh di bahagian kepala adakala boleh mengundang masalah rambut berbau / hapak.

Walaupon di pasaran banyak mengeluarkan produk untuk penjagaan rambut, seperti contoh shampoo yang di khaskan untuk mereka yang bertudung, kadang-kadang tak banyak membantu untuk mengurangkan masalah tersebut. Contoh macam aku sendiri. Aku memang mempunyai masalah rambut berbau di sebabkan kekerapan berpeluh di kepala.

Walaupon selepas aku cuci rambut dan mnggunakan shampoo, masih terdapat kesan bau hapak pada rambut. Sehingga ada satu masa aku perlu bertukar-tukar untuk membeli brand shampoo yang lain untuk menghilangkan bau kurang enak tersebut.


Sedikit info pengenalan mengenai Cool Hijab. COOL HIJAB, Serum Rambut Bagi Wanita Berhijab, di cipta khas untuk wanita bertudung / berhijab bagi memastikan wanita berhijab dalam keadaan selesa, suci dan lebih berkeyakinan. 

Bukan setakat untuk mereka yang mengalami masalah rambut berbau / hapak sahaja, malah mereka yang ada simtom masalah seperti gambar di bawah ni juga boleh menggunakan Cool Hijab bagi mengurangkan masalah tersebut. Rujuk di : http://coolhijab.com/ 


Kenapa aku menggunakan Cool Hijab? Pertamanya sudah tentu lah sebab aku nak mengurangkan masalah yang aku alami iaitu rambut berbau / hapak. Kedua, walaupon aku bertudung, penjagaan rambut juga sangat-sangat penting untuk aku. Aku juga suka untuk memastikan kesihatan rambut aku sentiasa terjaga. Kalau bukan untuk diri sendiri, mungkin untuk bakal suami aku kelak? ... Peace ! =P

Dan tak dapat di nafikan, sejak seminggu aku menggunakan Cool Hijab ni aku dapat mengurangkan masalah rambut berbau. Tapi suka untuk aku ingatkan, sebelum menggunakan Cool Hijab ni, lebih elok kita bersihkan dahulu rambut kita, bershampoo untuk hilangkan kekotoran yang melekat di kulit kepala.

Selepas korang dah bersihkan rambut dengan bershampoo semua, baru lah boleh applykan serum rambut Cool Hijab ni di kepala. So apa yang korang akan rasa? 


Sebenarnya tak perlu tunggu masa seminggu untuk melihat kesannya. Dalam masa sehari saja penggunaan Cool Hijab ni, memang kurang bau rambut aku yang berbau / hapak ni. Jadi wanita-wanita yang cantik dan comel di luar sana, yang aku rasa juga mementingkan penjagaan rambut ni, aku sarankan korang cuba Cool Hijab

Adakah ianya sesuai untuk mereka yang bertudung sahaja??

Tidak. Yang tidak bertudung juga BOLEH menggunakan produk ini untuk memabantu mengurangkan masalah berkaitan rambut masing-masing. (Boleh rujuk masalah yang di beri di atas)

Dimana boleh didapati produk Cool Hijab? Harga?

Korang semua boleh layari http://coolhijab.com/ untuk pembelian terus dari pihak Cool Hijab dengan harga 


Atau

Boleh juga melalui saya sebagai wakil penjual untuk produk Cool Hijab ini dengan harga..


Untuk yang nak buat tempahan, boleh komen di sini atau PM saya di FB saya di NOR ATIKAH NORBAKI atau tinggalkan detail korang di ruangan komen di bawah. 


Aku dah cuba dan dah lihat kesan nya. Korang semua bila lagi?? Tak rugi cuba Cool Hijab ni.

Maklumat Lanjut :


**Info akan di 'update' dari semasa ke semasa =)





Comments

  1. Boleh cuba jika produk bagus macam ni

    PS: Jemput join segmen saya buat kawan-kawan.

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com

Popular posts from this blog

MOTHERHOOD.COM.MY

MOTHERHOOD.COM.MY | Assalamualaikum semua. Hari ni disebabkan aku rasa terlalu banyak masa free, so aku nak kongsi sesuatu yang mungkin berguna kepada anda semua. Terutama untuk ibu-ibu, bakal-bakal ibu, dan untuk mereka yang baru melangkah ke alam rumahtangga, mari sini aku nak share something.

Ada yang pernah dengar tak tentang MOTHERHOOD.COM.MY ? Pernah google website MOTHERHOOD.COM.MY? Pernah terjumpa dimana-mana media sosial tentang MOTHERHOOD.COM.MY?
Aku harap semua yang baca ni belum tahu lah ye tentang page tu. Kalau dah tau nanti aku tak boleh nak celoteh panjang-panjang untuk perkongsian ni. (hahahahahah) Haaa la dah kalau korang dah tau, apa yang aku boleh kongsikan. Ye dak? 
Heheheh ok! Saja melawak je. Takpelah yang mana dah tau tu anggap jelah sebagai bacaan ilmiah yang memberi manfaat kepada korang. 

REVIEW: SEMINGGU MENGGUNAKAN PRODUK MEERACLE GEMSTONES BEAUTY

Assalamualaikum semua.
Lepas dah guna baru lah kita boleh share pada umum. Aku rasa umum dah tau kot tentang product Meeracle ni. Boleh search je kat dalam Intagram akan jumpa tentang product ni. Aku ni jenis yang susah nak guna product-product yang baru. Impact nya sebab takut muka naik jerawat atau naik benda-benda yang tak sedap dipandang. 

Kalau tengok kat gambar atas ni, gambar yang belah kanan adalah gambar muka aku yang baru lepas naik jerawat selepas stop guna product XXXX. Tak pernah-pernah muka naik jerawat tiba-tiba wujud pulak dia. Cun-cun pulak masa tu nak dekat raya. Dan kerana itulah aku susah nak pakai produk yang baru keluar dalam pasaran. Tapi dik sebabkan nak cantik cepat, so aku pon pakai la. Kesanya naik segala Ibu Bapa jerawat memenuhi wajahku. So Stresss!!!
Of course aku tak nak muka aku nampak tak cantik. jadi aku cuba gunakan Meeracle. Sebab kalau ikutkan kebaikan guna produk ni, ia mampu untuk mengecutkan dan menghilangkan pembentukkan jerawat. Jadi aku pon …

PINTU HATI NEELOFA AKHIRNYA TELAH TERBUKA MENERIMA LAMARAN

Pintu Hati Neelofa Akhirnya Telah Terbuka Menerima Lamaran |  Siapa sahaja yang tidak kenal dengan empunya nama ini Noor Neelofa Mohd Nor atau Neelofa yang lebih mesra dipanggil 'Lofa' adalah merupakan Bekas Juara bagi pertandingan Dewi Remaja 2009/10 dan dari situ bermula lah karier beliau sebagai seorang anak seni yang telah menghiasi kaca TV anda dan kini dengan berani beliau telah mengorak langkahnya ke dalam dunia perniagaan dan berjaya menjadi usahawan yang disegani dan menjadi ikon kepada peniaga muda dan para wanita diluar sana. Beliau bukan sahaja menjadi ikutan dan panduan di dalam bidang perniagaan semata-mata, malah Neelofa juga sentiasa menjadi ikutan dari aspek berfesyen dan juga penjagaan kecantikkan. Lamaran apakah yang telah diterima Neelofa?


Oleh kerana kredibiliti yang kukuh diperolehi oleh aktres tersebut, CEO Syarikat Sun Fabulous Sdn Bhd  telah pun berhasrat untuk melamar beliau sebagai Duta Produk keluaran syarikat nya iaitu Chew n Glow. Siapakah geranga…