Skip to main content

HILANG MASALAH RAMBUT BERBAU - COOL HIJAB

MASALAH RAMBUT BERBAU memang takkan lari terutamanya bagi wanita yang bertudung . Bila seharian memakai tudung di tambah pula jika mereka yang kerab berpeluh di bahagian kepala adakala boleh mengundang masalah rambut berbau / hapak.

Walaupon di pasaran banyak mengeluarkan produk untuk penjagaan rambut, seperti contoh shampoo yang di khaskan untuk mereka yang bertudung, kadang-kadang tak banyak membantu untuk mengurangkan masalah tersebut. Contoh macam aku sendiri. Aku memang mempunyai masalah rambut berbau di sebabkan kekerapan berpeluh di kepala.

Walaupon selepas aku cuci rambut dan mnggunakan shampoo, masih terdapat kesan bau hapak pada rambut. Sehingga ada satu masa aku perlu bertukar-tukar untuk membeli brand shampoo yang lain untuk menghilangkan bau kurang enak tersebut.


Sedikit info pengenalan mengenai Cool Hijab. COOL HIJAB, Serum Rambut Bagi Wanita Berhijab, di cipta khas untuk wanita bertudung / berhijab bagi memastikan wanita berhijab dalam keadaan selesa, suci dan lebih berkeyakinan. 

Bukan setakat untuk mereka yang mengalami masalah rambut berbau / hapak sahaja, malah mereka yang ada simtom masalah seperti gambar di bawah ni juga boleh menggunakan Cool Hijab bagi mengurangkan masalah tersebut. Rujuk di : http://coolhijab.com/ 


Kenapa aku menggunakan Cool Hijab? Pertamanya sudah tentu lah sebab aku nak mengurangkan masalah yang aku alami iaitu rambut berbau / hapak. Kedua, walaupon aku bertudung, penjagaan rambut juga sangat-sangat penting untuk aku. Aku juga suka untuk memastikan kesihatan rambut aku sentiasa terjaga. Kalau bukan untuk diri sendiri, mungkin untuk bakal suami aku kelak? ... Peace ! =P

Dan tak dapat di nafikan, sejak seminggu aku menggunakan Cool Hijab ni aku dapat mengurangkan masalah rambut berbau. Tapi suka untuk aku ingatkan, sebelum menggunakan Cool Hijab ni, lebih elok kita bersihkan dahulu rambut kita, bershampoo untuk hilangkan kekotoran yang melekat di kulit kepala.

Selepas korang dah bersihkan rambut dengan bershampoo semua, baru lah boleh applykan serum rambut Cool Hijab ni di kepala. So apa yang korang akan rasa? 


Sebenarnya tak perlu tunggu masa seminggu untuk melihat kesannya. Dalam masa sehari saja penggunaan Cool Hijab ni, memang kurang bau rambut aku yang berbau / hapak ni. Jadi wanita-wanita yang cantik dan comel di luar sana, yang aku rasa juga mementingkan penjagaan rambut ni, aku sarankan korang cuba Cool Hijab

Adakah ianya sesuai untuk mereka yang bertudung sahaja??

Tidak. Yang tidak bertudung juga BOLEH menggunakan produk ini untuk memabantu mengurangkan masalah berkaitan rambut masing-masing. (Boleh rujuk masalah yang di beri di atas)

Dimana boleh didapati produk Cool Hijab? Harga?

Korang semua boleh layari http://coolhijab.com/ untuk pembelian terus dari pihak Cool Hijab dengan harga 


Atau

Boleh juga melalui saya sebagai wakil penjual untuk produk Cool Hijab ini dengan harga..


Untuk yang nak buat tempahan, boleh komen di sini atau PM saya di FB saya di NOR ATIKAH NORBAKI atau tinggalkan detail korang di ruangan komen di bawah. 


Aku dah cuba dan dah lihat kesan nya. Korang semua bila lagi?? Tak rugi cuba Cool Hijab ni.

Maklumat Lanjut :


**Info akan di 'update' dari semasa ke semasa =)





Comments

  1. Boleh cuba jika produk bagus macam ni

    PS: Jemput join segmen saya buat kawan-kawan.

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com

Popular posts from this blog

REVIEW: SEMINGGU MENGGUNAKAN PRODUK MEERACLE GEMSTONES BEAUTY

Assalamualaikum semua.
Lepas dah guna baru lah kita boleh share pada umum. Aku rasa umum dah tau kot tentang product Meeracle ni. Boleh search je kat dalam Intagram akan jumpa tentang product ni. Aku ni jenis yang susah nak guna product-product yang baru. Impact nya sebab takut muka naik jerawat atau naik benda-benda yang tak sedap dipandang. 

Kalau tengok kat gambar atas ni, gambar yang belah kanan adalah gambar muka aku yang baru lepas naik jerawat selepas stop guna product XXXX. Tak pernah-pernah muka naik jerawat tiba-tiba wujud pulak dia. Cun-cun pulak masa tu nak dekat raya. Dan kerana itulah aku susah nak pakai produk yang baru keluar dalam pasaran. Tapi dik sebabkan nak cantik cepat, so aku pon pakai la. Kesanya naik segala Ibu Bapa jerawat memenuhi wajahku. So Stresss!!!
Of course aku tak nak muka aku nampak tak cantik. jadi aku cuba gunakan Meeracle. Sebab kalau ikutkan kebaikan guna produk ni, ia mampu untuk mengecutkan dan menghilangkan pembentukkan jerawat. Jadi aku pon …

ORANG DIET PUN BOLEH MINUM DAIRY GO TEH TARIK

ORANG DIET PUN BOLEH MINUM DAIRY GO TEH TARIK  | Tiada Kolestrol. Tiada Bahan Pengawet. Tiada Pewarna.  Assalamualaikum semua. Sesejak aku mengamalkan tempoh berdiet since setahun yang lalu, until now sebenarnya aku berjaga-jaga nak  ambil sebarang makanan dan minuman. Mostly nya dari segi minuman lah. Makanan? Hahahah jangan tanya lah. But I'm still control ok. Hahahah...

Sebab kalau ikut pembacaan aku, pengambilan air manis yang terlalu banyak, lagi cepat menjadikan gula tersebut transform kepada lemak kalau tak dibakar. Dan aku pon takdelah hard sangat workout. Buat tu memang buat tapi takut tak cukup lagi effort. So sia-sia la usaha aku control segala nya kan. Jadi jalan yang terbaik tak payah amik lansung.
Teh Tarik. 

Ramai aku rasa yang minat teh tarik kan? Mostly rakyat Malaysia suka kan teh tarik. Siap order teh tarik kaww la! Teh tarik panjang-panjang la! Teh tarik buih lebih la! Macam-macam la version teh tarik. Lagi-lagi sekarang ni makin mencanak-canak naik market teh t…

PERANAN SEORANG KAKAK DAN ABANG

- Gambar adalah sumber Encik Google-
Masa time aku menepuh zaman Akil Baligh, yang menjadi peneman dan guru untuk menerangkan segala-gala yang aku perlu tahu ialah Ibu. Bila seorang anak remaja telah menempuh atau bakal menempuh zaman zaman tumbesaran ini, memang sewajarnya seorang yang rapat dengan kita (yang biasa nya Ibu) akan memberikan pendedahan awal yang harus mereka tahu.
Kebiasaan nya mungkin akan mengikut jantina la. Kalau perempuan, Ibu akan mainkan peranan. Kalau lelaki, ayah yang akan membimbing. Tapi adakah seorang kakak atau abang itu diam tanpa sebarang tangungjawab? 
Setahu aku, kita di lahirkan di bumi ini bukan sahaja untuk menikmati kehidupan dan merasai nikmat alam ALLAH s.w.t ni. Di samping menikmati, kita juga ada tanggungjawab untuk digalas. Tanpa tanggungjawab. manusia itu takkan ada nilaian di mata manusia lain. Kakak dan Abang itu di lahirkan untuk membantu Ibu dan Ayah untuk membimbing adik adik. 
Sebab sampai satu saat, tenaga minda dan daya kekuatan Ibu d…