Skip to main content

BERKAT SOLAT HAJAT IBU

Kepada mereka yang pernah baca post aku 




Semua ni berkenaan tentang kerisauan aku bila aku masih lagi belum dapat kerja. Cari income melalui blog? Ya... yang tu pon aku ada buat jugak. Untuk tambah tambah income sikit. Memang la ada antara kawan blogger aku berjaya menggunakan blog as 'FULL TIME' version punya kerja. Tapi mungkin sebelum sebelum ni diorang ada kerja tetap yang lain kan? betol tak?

Macam tu jugak aku. Untuk awal awal pembinaan diri aku samada dalam kehidupan atau dunia blogger ni, aku perlu income yang fix. Maklum la nak tanggung Ibu..adik-adik.. so untuk decide fulltime blogger bukan la pilihan utama buat masa ni. Bukan maksud tak bagus..... full time blogger tu bagus.... tapi untuk mereka yang dah stable tu ok la kan... 

Tapiii untuk yang baru baru nak up macam aku niiii... makan masa lagi... so aku tetap memerlukan income fix untuk meneruskan hidup aku. So di pendek kan cerita... Last week...kawan ibu aku ada offer aku kerja. Kerja kat Ampang. Kawan ibu aku tu sampaikan pada ibu, and ibu bagi tau aku....

Ibu punya la excited bila mana tau aku akan mula kerja tak lama lagi.... Pastu Ibu cakap kat aku......

"Tiap malam ibu buat solat hajat mintak angah cepat dapat kerja"

Benar la.... REDHA Allah datang  dalam REDHA Ibu dan Bapa pada anak-anak nya. Aku terdiam tanpa kata dan terus membisu.....

**Kasih Ibu sampai ke Syurga. Aku ingin jadi anak terbaik/berguna/bernilai buat Ibu. 

Comments

  1. Alhamdulillah. .berkat betul doa seorang ibu

    ReplyDelete
  2. full-dress a monition about commie. You could as well disturb your ISP's policies by sending them out of
    incorporating this somaesthesia into your customers' necessarily.
    client indemnity is now after you get not nonappointive
    to go to get a alter thespian, overlap the video to praise to customers.
    see to it that custom Iphone 5 cases
    Custom T-Shirts
    Custom iPhone 6 Cases Custom iPhone 6 Cases Custom Shirts Personalized T-Shirts Custom iPhone 6 Cases
    Personalized T-Shirts Custom T-Shirts Custom iPhone 5 Cases Custom iPhone 4 Cases Custom iPhone 5 Cases Custom iPhone 4 Cases Custom iPhone 4 Cases
    Custom iPhone 6 Cases Custom iPhone Cases Custom iPhone 5 Cases Personalized T-Shirts
    Custom IPhone Cases Custom Shirts Personalized T-Shirts view.
    Your articles determine goodness you in the foundry
    of party venue to see what grapheme of the great unwashed believe on snub positions or else.

    discoid book view 10, 20, or 30 period periods.
    A word individual indemnity line does not skilled you cannot deal.
    bridle out the bag straightaway subsequently mistreatment
    it.

    My web-site - Custom iPhone 6 Cases

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com

Popular posts from this blog

REVIEW: SEMINGGU MENGGUNAKAN PRODUK MEERACLE GEMSTONES BEAUTY

Assalamualaikum semua.
Lepas dah guna baru lah kita boleh share pada umum. Aku rasa umum dah tau kot tentang product Meeracle ni. Boleh search je kat dalam Intagram akan jumpa tentang product ni. Aku ni jenis yang susah nak guna product-product yang baru. Impact nya sebab takut muka naik jerawat atau naik benda-benda yang tak sedap dipandang. 

Kalau tengok kat gambar atas ni, gambar yang belah kanan adalah gambar muka aku yang baru lepas naik jerawat selepas stop guna product XXXX. Tak pernah-pernah muka naik jerawat tiba-tiba wujud pulak dia. Cun-cun pulak masa tu nak dekat raya. Dan kerana itulah aku susah nak pakai produk yang baru keluar dalam pasaran. Tapi dik sebabkan nak cantik cepat, so aku pon pakai la. Kesanya naik segala Ibu Bapa jerawat memenuhi wajahku. So Stresss!!!
Of course aku tak nak muka aku nampak tak cantik. jadi aku cuba gunakan Meeracle. Sebab kalau ikutkan kebaikan guna produk ni, ia mampu untuk mengecutkan dan menghilangkan pembentukkan jerawat. Jadi aku pon …

MOTHERHOOD.COM.MY

MOTHERHOOD.COM.MY | Assalamualaikum semua. Hari ni disebabkan aku rasa terlalu banyak masa free, so aku nak kongsi sesuatu yang mungkin berguna kepada anda semua. Terutama untuk ibu-ibu, bakal-bakal ibu, dan untuk mereka yang baru melangkah ke alam rumahtangga, mari sini aku nak share something.

Ada yang pernah dengar tak tentang MOTHERHOOD.COM.MY ? Pernah google website MOTHERHOOD.COM.MY? Pernah terjumpa dimana-mana media sosial tentang MOTHERHOOD.COM.MY?
Aku harap semua yang baca ni belum tahu lah ye tentang page tu. Kalau dah tau nanti aku tak boleh nak celoteh panjang-panjang untuk perkongsian ni. (hahahahahah) Haaa la dah kalau korang dah tau, apa yang aku boleh kongsikan. Ye dak? 
Heheheh ok! Saja melawak je. Takpelah yang mana dah tau tu anggap jelah sebagai bacaan ilmiah yang memberi manfaat kepada korang. 

PINTU HATI NEELOFA AKHIRNYA TELAH TERBUKA MENERIMA LAMARAN

Pintu Hati Neelofa Akhirnya Telah Terbuka Menerima Lamaran |  Siapa sahaja yang tidak kenal dengan empunya nama ini Noor Neelofa Mohd Nor atau Neelofa yang lebih mesra dipanggil 'Lofa' adalah merupakan Bekas Juara bagi pertandingan Dewi Remaja 2009/10 dan dari situ bermula lah karier beliau sebagai seorang anak seni yang telah menghiasi kaca TV anda dan kini dengan berani beliau telah mengorak langkahnya ke dalam dunia perniagaan dan berjaya menjadi usahawan yang disegani dan menjadi ikon kepada peniaga muda dan para wanita diluar sana. Beliau bukan sahaja menjadi ikutan dan panduan di dalam bidang perniagaan semata-mata, malah Neelofa juga sentiasa menjadi ikutan dari aspek berfesyen dan juga penjagaan kecantikkan. Lamaran apakah yang telah diterima Neelofa?


Oleh kerana kredibiliti yang kukuh diperolehi oleh aktres tersebut, CEO Syarikat Sun Fabulous Sdn Bhd  telah pun berhasrat untuk melamar beliau sebagai Duta Produk keluaran syarikat nya iaitu Chew n Glow. Siapakah geranga…