Skip to main content

PREVIEW FILEM AWAK NAK KAHWIN DENGAN SAYA?

 

Pertama sekali Thank You! Thank You! Thank You! to kakak aku Suaidahnorbaki.com sebab dia bagi aku peluang untuk hadiri preview filem baru Komedi Romantik keluaran yang ke 92 bagi MIG, 'Awak Nak Kahwin Dengan Saya?'. Actually aku hadir bukan dari invitation wakil media macam preview filem  animasi  SUPERSQUAD sebelum ni. Kakak aku dia ada menang contest dari MIG ONLINE yang aku sendiri tak tau contest apa dia masuk, then dia tetiba offer 'Sape nak tengok Erin Malik?' Apa lagi, aku grap je la. Di tolak kang rugi aku. Yela peluang bukan selalu datang. So, amik je peluang depan mata ni. Mana tau ada lagi rezeki lepas ni untuk aku dapat peluang untuk preview filem kan?


Ini adalah barisan pelakon bagi filem Awak Nak Kahwin Dengan Saya yang terdiri dari Fezrul Khan, Erin Malek, Zalif Sidek, Emily Chan, Shima Anuar dan Mak Mah yang hadir pada malam preview pada 20 Mei 2014 (Selasa), 8.00 Malam, TGV Sunway Pyramid. 

Filem ini bagi aku sangat berbeza dengan filem-filem komedi romantik yang lain. Sebab watak utama yang di bawa oleh Fezrul Khan dan Erin Malek dalam filem Awak Nak Kahwin Dengan Saya ini adalah watak yang jarang-jarang sekali di pegang oleh mereka berdua. Sebelum ini kalau kita tengok watak yang biasa di bawa oleh Fezrul Khan, adalah lebih serius, dan muka macam garang-garang sikit. Tapi kali ini, dalam filem terbaru MIG ni dia telah membawa watak yang berkarektor luar dari apa yang kita pernah lihat.

Sama juga dengan Erin Malek, bagi aku dia berjaya membawa watak sebagai seorang yang serabut, kalut, kulup macam watak cerita Yo Soy Betty La Fea lakonan Ana María Orozco, yang mana akhirnya telah berjaya menawan hati boss nya yang di lakokan oleh Fezrul Khan. 


Filem ini telah pon di tayangkan pada 22 Mei 2014 secara rasmi nya. Jadi korang wajib tonton filem terbaru dari MIG ini dan percaya lah setiap scene dalam filem ini takkan biarkan korang sesaat pon untuk berhenti ketawa. So Selamat Menonton Semua.





Comments

  1. TUMPANG POST

    JOM SERTAI PERTANDINGAN BLOGKU TERBAIK! BERSAMA TEAOAIS.COM DAN MENANGI HADIAH KESELURUHAN BERNILAI RM1000 TUNAI!

    MAKLUMAT LANJUT : http://www.teaoais.com/2014/05/pertandingan-blogku-terbaik-bersama.html

    ReplyDelete
  2. Hahahahaha comel! nape tak bergambar dgn Erin?

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com

Popular posts from this blog

REVIEW: SEMINGGU MENGGUNAKAN PRODUK MEERACLE GEMSTONES BEAUTY

Assalamualaikum semua.
Lepas dah guna baru lah kita boleh share pada umum. Aku rasa umum dah tau kot tentang product Meeracle ni. Boleh search je kat dalam Intagram akan jumpa tentang product ni. Aku ni jenis yang susah nak guna product-product yang baru. Impact nya sebab takut muka naik jerawat atau naik benda-benda yang tak sedap dipandang. 

Kalau tengok kat gambar atas ni, gambar yang belah kanan adalah gambar muka aku yang baru lepas naik jerawat selepas stop guna product XXXX. Tak pernah-pernah muka naik jerawat tiba-tiba wujud pulak dia. Cun-cun pulak masa tu nak dekat raya. Dan kerana itulah aku susah nak pakai produk yang baru keluar dalam pasaran. Tapi dik sebabkan nak cantik cepat, so aku pon pakai la. Kesanya naik segala Ibu Bapa jerawat memenuhi wajahku. So Stresss!!!
Of course aku tak nak muka aku nampak tak cantik. jadi aku cuba gunakan Meeracle. Sebab kalau ikutkan kebaikan guna produk ni, ia mampu untuk mengecutkan dan menghilangkan pembentukkan jerawat. Jadi aku pon …

PENGALAMAN MESYUARAT DI NOVA HIGHLANDS RESORT & RESIDENCE, CAMERON HIGHLANDS

Pengalaman Mesyuarat Di Nova Highlands Resort & Residence, Cameron Highlands | Assalamualaikum  semua. Alhamdulillah  selesai mesyuarat bersama semua Pegawai Pentadbir jabatan tempat aku bekerja sekarang selama 3 hari 2 malam di Nova Highlands Resort & Residence, Cameron Highlands. 
Actually, jujurnya aku tak suka pergi 2 tempat. Pertama Genting Highlands. Kedua Cameron Highlands. Kenapa? Haaa sebab jalan dia bengkang-bengkok. Aku ni dah lah spisis cepat pitam dan mual. Ya Allah... Ya Rabbi... pening dan mual nya aku masa tu rasa macam tak boleh nak di bendung. Dalam hati "cepat lah sampai, cepat lah sampai". Lagi nak sampai ke destinasi makin galak pulak rasa mual aku masa tu. Angin dalam perut usah cakap lah. Kalau aku sedawa ni bukan angin je keluar. Dengan isi-isi nya sekali aku rasa akan keluar nanti.
(ok! stop kisah sadis aku ni!!!) 
Selama 6 jam lebih perjalanan (sampai agak lewat sebab cuaca hujan. So bas bawa slow sikit), kami pun sampai ke destinasi yang di…

ORANG DIET PUN BOLEH MINUM DAIRY GO TEH TARIK

ORANG DIET PUN BOLEH MINUM DAIRY GO TEH TARIK  | Tiada Kolestrol. Tiada Bahan Pengawet. Tiada Pewarna.  Assalamualaikum semua. Sesejak aku mengamalkan tempoh berdiet since setahun yang lalu, until now sebenarnya aku berjaga-jaga nak  ambil sebarang makanan dan minuman. Mostly nya dari segi minuman lah. Makanan? Hahahah jangan tanya lah. But I'm still control ok. Hahahah...

Sebab kalau ikut pembacaan aku, pengambilan air manis yang terlalu banyak, lagi cepat menjadikan gula tersebut transform kepada lemak kalau tak dibakar. Dan aku pon takdelah hard sangat workout. Buat tu memang buat tapi takut tak cukup lagi effort. So sia-sia la usaha aku control segala nya kan. Jadi jalan yang terbaik tak payah amik lansung.
Teh Tarik. 

Ramai aku rasa yang minat teh tarik kan? Mostly rakyat Malaysia suka kan teh tarik. Siap order teh tarik kaww la! Teh tarik panjang-panjang la! Teh tarik buih lebih la! Macam-macam la version teh tarik. Lagi-lagi sekarang ni makin mencanak-canak naik market teh t…