Skip to main content

Selamat datang ATIKAHNORBAKI.COM. Dalam kenangan MYNAMEIKA.BLOGSPOT.COM

Pertama sekali syukur Alhamdulillah, aku dah melangkah setapak yang akan membawa aku ke tapak yang seterusnya. Terima kasih Namia Blog atas pertolongan yang sangat sangat besar yang dah awak berikan pada saya untuk dapatkan Domain tetap blog ni. Kedua terima kasih kepada Suaidah Norbaki atas sponsorship yang di hulurkan kepada blog ini dan sekali gus memberikan green light pada aku untuk ke traffic seterusnya. 

Dengan rasa berdebar-debar, aku nak ucapkan selamat datang kepada atikahnorbaki.com ke rumah It Not About Size. Dan setelah sekian lama juga, mynameika.blogspot.com berkhidmat untuk aku, dalam hampir 4 Tahun. Jatuh bangun Blog aku ni, nama itu lah yang selalunya memberi aku semangat. Dan takkan aku lupakan sampai bila. Dari nama mynameika.blogspot.com tu la aku mengorak langkah aku dalam Dunia Maya aku ni.

Tapi dengan kehadiran atikahnorbaki.com ini bukan bermakna aku buang mynameika.blogspot.com jauh jauh. Aku akan semadikan Frame khas untuk dia, supaya aku sentiasa ingat pahit maung nya aku nak bangunkan blog aku sehingga ketahap yang aku sendiri tak sedar.

** AGEN DROPSHIP : Bagaimana menjana pendapatan Tanpa Modal & Tanpa Promosi dengan hanya satu lubuk Dropship >>> Gergasi Dropship Dot Com

P/S: Ada sesiapa boleh tolong aku tak macam mana nak dapatkan balik FOLLOWER @ Google Friend Connect dengan komen untuk entri aku? Sebab lepas tukar domain ni, 2 benda tu problem pulak. 

URGENT: Sesiapa yang join Contest: Selamat Harijadi Mynameika. Tema: Hidup untuk memberi boleh tak re-send balik link penyertaan korang ke entri tersebut. Komen-komen saya semua terpadam. Tak silap aku ada 4 orang blogger yang submit.


Comments

  1. kalau dh tukar domain, utk GFC tu cuba, delete dulu widget tu, kmudian add balik yg baru... klau tak jadi juga, cuba clear cache browser, n buat balik step di atas...

    untuk g+ comment, disadv ia bergantung kpd url blog. klau url berubah, komen tak boleh migrate. mungkin dh dipadam..

    tak tahu jadi ke tak, cuba disable dulu domain tu, jgn redirect. kira pkai url mynameika. tgk ada lg tak komen2 g+ tu. kalau takda, itu maknya komen2 tu dh kene auto delete time kita enable disable system g+ komen tu... tak boleh nk buat apa dh

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com

Popular posts from this blog

REVIEW: SEMINGGU MENGGUNAKAN PRODUK MEERACLE GEMSTONES BEAUTY

Assalamualaikum semua.
Lepas dah guna baru lah kita boleh share pada umum. Aku rasa umum dah tau kot tentang product Meeracle ni. Boleh search je kat dalam Intagram akan jumpa tentang product ni. Aku ni jenis yang susah nak guna product-product yang baru. Impact nya sebab takut muka naik jerawat atau naik benda-benda yang tak sedap dipandang. 

Kalau tengok kat gambar atas ni, gambar yang belah kanan adalah gambar muka aku yang baru lepas naik jerawat selepas stop guna product XXXX. Tak pernah-pernah muka naik jerawat tiba-tiba wujud pulak dia. Cun-cun pulak masa tu nak dekat raya. Dan kerana itulah aku susah nak pakai produk yang baru keluar dalam pasaran. Tapi dik sebabkan nak cantik cepat, so aku pon pakai la. Kesanya naik segala Ibu Bapa jerawat memenuhi wajahku. So Stresss!!!
Of course aku tak nak muka aku nampak tak cantik. jadi aku cuba gunakan Meeracle. Sebab kalau ikutkan kebaikan guna produk ni, ia mampu untuk mengecutkan dan menghilangkan pembentukkan jerawat. Jadi aku pon …

PENGALAMAN MESYUARAT DI NOVA HIGHLANDS RESORT & RESIDENCE, CAMERON HIGHLANDS

Pengalaman Mesyuarat Di Nova Highlands Resort & Residence, Cameron Highlands | Assalamualaikum  semua. Alhamdulillah  selesai mesyuarat bersama semua Pegawai Pentadbir jabatan tempat aku bekerja sekarang selama 3 hari 2 malam di Nova Highlands Resort & Residence, Cameron Highlands. 
Actually, jujurnya aku tak suka pergi 2 tempat. Pertama Genting Highlands. Kedua Cameron Highlands. Kenapa? Haaa sebab jalan dia bengkang-bengkok. Aku ni dah lah spisis cepat pitam dan mual. Ya Allah... Ya Rabbi... pening dan mual nya aku masa tu rasa macam tak boleh nak di bendung. Dalam hati "cepat lah sampai, cepat lah sampai". Lagi nak sampai ke destinasi makin galak pulak rasa mual aku masa tu. Angin dalam perut usah cakap lah. Kalau aku sedawa ni bukan angin je keluar. Dengan isi-isi nya sekali aku rasa akan keluar nanti.
(ok! stop kisah sadis aku ni!!!) 
Selama 6 jam lebih perjalanan (sampai agak lewat sebab cuaca hujan. So bas bawa slow sikit), kami pun sampai ke destinasi yang di…

ORANG DIET PUN BOLEH MINUM DAIRY GO TEH TARIK

ORANG DIET PUN BOLEH MINUM DAIRY GO TEH TARIK  | Tiada Kolestrol. Tiada Bahan Pengawet. Tiada Pewarna.  Assalamualaikum semua. Sesejak aku mengamalkan tempoh berdiet since setahun yang lalu, until now sebenarnya aku berjaga-jaga nak  ambil sebarang makanan dan minuman. Mostly nya dari segi minuman lah. Makanan? Hahahah jangan tanya lah. But I'm still control ok. Hahahah...

Sebab kalau ikut pembacaan aku, pengambilan air manis yang terlalu banyak, lagi cepat menjadikan gula tersebut transform kepada lemak kalau tak dibakar. Dan aku pon takdelah hard sangat workout. Buat tu memang buat tapi takut tak cukup lagi effort. So sia-sia la usaha aku control segala nya kan. Jadi jalan yang terbaik tak payah amik lansung.
Teh Tarik. 

Ramai aku rasa yang minat teh tarik kan? Mostly rakyat Malaysia suka kan teh tarik. Siap order teh tarik kaww la! Teh tarik panjang-panjang la! Teh tarik buih lebih la! Macam-macam la version teh tarik. Lagi-lagi sekarang ni makin mencanak-canak naik market teh t…