Skip to main content

DERMAGIC SIMPLYSITI: seriously awesome!!!!


Assalamualaikum dan selamat malam,

As usual, ika kalau sampai tengah malam mood-mood nak menaip dan idea yang lintang pukang ni baru la nak menjelma so that why la ika baru menulis sekarang. Sambil tangan menaip dan telinga mendengar dialog cerita CAPTEN AMERICA dan mata memandang screen laptop ni dan sedaya upaya memfokuskan kepada penulisan yang tak seberapa ini kan.

Topik perbualan maya kali ini ika nak berborak tentang produk baru yang Simplysiti keluarkan sekarang. DERMAGIC. Dan jujurnya memang memberi sesuatu yang magic dan menakjubkan bila memakainya. Actually ika tak tau sangat function produk ni. (Boleeeeee, beli tapi xtau function sebenarkan) Tapi baru 3 hari pakai ika dapat rasa something kat muka ni.

Kulit muka ika nampak sekata dan bersihnya sangat luar biasa. Sebagai seorang Fan yang sangat Fanatikkkkk! terhadap SITI NURHALIZA dan perasaan yang selalu ingin cantik seperti dia memang mendorong ika membeli produk yang dia keluarkan. (bUt, tak semua ika beli sebab mahal and sikit la... beli yang mana mampu je....chhooyyyyy!)

Actually produk DERMAGIC ni dia ada barang pelengkap yang lain selain krim kat atas tu. Dia ada cleanser, serum dan macam-macam lagi. So kalau u all beli barang yang lengkap maybe kesannye lebih dari apa yang ika dapatla. So di sebabkan ika hanya beli krim itu sahaja, ika hanya dapat effect kulit muka licin dan sekata saja la. So untuk dapat kesan menarik, beli je la 1 set DERMAGIC tu.

Ok Gurls! muka belum layak untuk dijadikan sebagai testimoni berjaya tapi nak juga tepek kat sini. Amacam boleh gantikan TokTi tak untuk produk yang akan datang. (berangannnn la kauuu!)


XOXO~

Comments

  1. Salam..dah pakai dermagic ni setaun lebih..alhamdulillah serasi..b4 dis pakai ST hancus muke...simplisity la tlg recover balik.. ^_^ skang dri pncuci muke,toner,krim malam,set dermagic,bedak,blusher,eyeliner etc sume pon simpisity..heee

    ReplyDelete
  2. Salam..dah pakai dermagic ni setaun lebih..alhamdulillah serasi..b4 dis pakai ST hancus muke...simplisity la tlg recover balik.. ^_^ skang dri pncuci muke,toner,krim malam,set dermagic,bedak,blusher,eyeliner etc sume pon simpisity..heee

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com

Popular posts from this blog

REVIEW: SEMINGGU MENGGUNAKAN PRODUK MEERACLE GEMSTONES BEAUTY

Assalamualaikum semua.
Lepas dah guna baru lah kita boleh share pada umum. Aku rasa umum dah tau kot tentang product Meeracle ni. Boleh search je kat dalam Intagram akan jumpa tentang product ni. Aku ni jenis yang susah nak guna product-product yang baru. Impact nya sebab takut muka naik jerawat atau naik benda-benda yang tak sedap dipandang. 

Kalau tengok kat gambar atas ni, gambar yang belah kanan adalah gambar muka aku yang baru lepas naik jerawat selepas stop guna product XXXX. Tak pernah-pernah muka naik jerawat tiba-tiba wujud pulak dia. Cun-cun pulak masa tu nak dekat raya. Dan kerana itulah aku susah nak pakai produk yang baru keluar dalam pasaran. Tapi dik sebabkan nak cantik cepat, so aku pon pakai la. Kesanya naik segala Ibu Bapa jerawat memenuhi wajahku. So Stresss!!!
Of course aku tak nak muka aku nampak tak cantik. jadi aku cuba gunakan Meeracle. Sebab kalau ikutkan kebaikan guna produk ni, ia mampu untuk mengecutkan dan menghilangkan pembentukkan jerawat. Jadi aku pon …

PENGALAMAN MESYUARAT DI NOVA HIGHLANDS RESORT & RESIDENCE, CAMERON HIGHLANDS

Pengalaman Mesyuarat Di Nova Highlands Resort & Residence, Cameron Highlands | Assalamualaikum  semua. Alhamdulillah  selesai mesyuarat bersama semua Pegawai Pentadbir jabatan tempat aku bekerja sekarang selama 3 hari 2 malam di Nova Highlands Resort & Residence, Cameron Highlands. 
Actually, jujurnya aku tak suka pergi 2 tempat. Pertama Genting Highlands. Kedua Cameron Highlands. Kenapa? Haaa sebab jalan dia bengkang-bengkok. Aku ni dah lah spisis cepat pitam dan mual. Ya Allah... Ya Rabbi... pening dan mual nya aku masa tu rasa macam tak boleh nak di bendung. Dalam hati "cepat lah sampai, cepat lah sampai". Lagi nak sampai ke destinasi makin galak pulak rasa mual aku masa tu. Angin dalam perut usah cakap lah. Kalau aku sedawa ni bukan angin je keluar. Dengan isi-isi nya sekali aku rasa akan keluar nanti.
(ok! stop kisah sadis aku ni!!!) 
Selama 6 jam lebih perjalanan (sampai agak lewat sebab cuaca hujan. So bas bawa slow sikit), kami pun sampai ke destinasi yang di…

ORANG DIET PUN BOLEH MINUM DAIRY GO TEH TARIK

ORANG DIET PUN BOLEH MINUM DAIRY GO TEH TARIK  | Tiada Kolestrol. Tiada Bahan Pengawet. Tiada Pewarna.  Assalamualaikum semua. Sesejak aku mengamalkan tempoh berdiet since setahun yang lalu, until now sebenarnya aku berjaga-jaga nak  ambil sebarang makanan dan minuman. Mostly nya dari segi minuman lah. Makanan? Hahahah jangan tanya lah. But I'm still control ok. Hahahah...

Sebab kalau ikut pembacaan aku, pengambilan air manis yang terlalu banyak, lagi cepat menjadikan gula tersebut transform kepada lemak kalau tak dibakar. Dan aku pon takdelah hard sangat workout. Buat tu memang buat tapi takut tak cukup lagi effort. So sia-sia la usaha aku control segala nya kan. Jadi jalan yang terbaik tak payah amik lansung.
Teh Tarik. 

Ramai aku rasa yang minat teh tarik kan? Mostly rakyat Malaysia suka kan teh tarik. Siap order teh tarik kaww la! Teh tarik panjang-panjang la! Teh tarik buih lebih la! Macam-macam la version teh tarik. Lagi-lagi sekarang ni makin mencanak-canak naik market teh t…