Skip to main content

Posts

Showing posts from August, 2012

SELAMAT KEMBALI KE DUNIA BLOG : PELANCARAN OFFICIAL LOGO

AWAS!!!!!!

Ucapan ini bukan untuk anda, tetapi ianya di tujukan khas buat owner blog ini CIK NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI , I/C NUM: 880413-10-....... ( heeee cari la sendiri.... ).
Dengan rasminya pada malam ini, Jam di laptop menunjukkan 10.32 PM, yang bertarikh 27/8/2012, Ika dengan senang hati ingin melancarkan OFFICIAL LOGO blog ika. Simple dan menepati citarasa ika yang cuba ika tonjolkan kepada semua yang melihat. 
Di mana saat ika mereka/design logo ini , ika hanya mahu ianya kelihatan simple dan cantik serta ada ciri-ciri keperempuanan di situ. Walau mungkin ianya tidak la sehebat mereka yang lagi arif menggunakan adopt photoshop, dan ika hanya bergantung dengan menggunakan application PAINT yang ada dalam laptop ini.
Sebagai tanda ika mengharapkan sokongan anda semua untuk sentiasa mengingati ika dalam dunia blog ini, (MOOD sangat meray sokogan anda semua... sob sob sob) ... anda semua boleh amik LOGO BLOG ika yang ada di sebelah kanan blog.. dengan cara :
1) Right clik and copy…

Pengalaman menjadi MAK ANDAM sambilan kata lain ialah UNOFFICIAL CAREER.

Tak pernah termimpi dan bermimpi untuk MENEPEK foundation, blusher, eye liner, lipstick , eye shadow dan segala alat barangan make up ke muka orang lain yang mana orang ini adala BAKAL PENGANTIN melainkan ke muka sendiri je.
Salah letak karang gantong diri la jawab nya ika nanti.. tapi nasib baik IBUtercinta sanggup menemankan anak nye yang memang takde lansong darah seni mengandam ni untuk menjalan kan tugas nya. Selepas menerima pelawaan dari sahabat dan kenalan ika MASS MOHAMAD jadi ika pon free free kan mind ni haaa dan terima bolat bolat tugasan itu...
Tapi kesian la pada si muka yang menerima tepekkan ika yang sangat kasar sampai dia perasan yang ika ni sangat la neves... heeee sooo... lepas itu la baru si ibu tadi membantu ika meletakkan acuan make up ke muka pengantin. Wahai akak pengantin JANNAH ZAHARIMAN thanks sebab percaya pada ika untuk menepek nepek dan mengerjakan muka anda pada hari sabtu lalu... heee ... dan nasib baik juga la sebab pengantinnya memang tak nak di make …

IT NOT ABOUT SIZE : mynameika.blogspot.com kini lebih MATURED.

MATURED KE????


itu lah soalan yang akan di war-warkan oleh pen"jeles" dan pen'dengki" di luar sana kepada ika. 

Assalam semua ^_6

sedang semua di buai mimpi malam indah ika pula menghabiskan masa yang sangat panjang di waktu malam sebegini meng"edit" , mengubah, menukar, dan segala 'me' la hanya semata-mata buat si blog yang dicintai ini. sangat lama sebenarnya wahai sahabat sekalian ika tidak mengupdate dan menconteng blog ini. dan impact nya traffic blog ini menjadi sangat sangat hancussss yee....
ape idaknya, tak di isi nye citer citer dalam blog mana la gamaknya traffic ni naik kan... habiskan mengumpat kat FB je... haaaa... buat pengetahuan kawan kawan semua, ika juga ada MINI BLOG di FB yang ika buat hanya semata mata sekiranya ika malas nak on blog.. so jalan short cut adalah melalui FB je la tempat ika nak mengumpat tu.
Dan pasti anda semua tertanya tanya di mana MINI BLOG ika berada... kan? ika gunakan bahagian NOTE sebagai mini blog ika. so k…