Skip to main content

Posts

Showing posts from July, 2012

Tamat Praktikal dan VIVA is done!

Assalamualaikum semua...
Selamat membaca kembali coretan saya yang dah berkurun tak di update. Maklumlah kesibukan dengan praktikal dan thesis yang perlu di utamakan dahulu dari segala-gala yang ada sekarang. Jadi kerana itulah ika tak sempat nak update apa-apa dekat blog ika ni. Walaupon ika tahu yang takkan ada yang perasan ika ni rajin update story ke tak kat blog ni (maklumlah orang bukan glamer sangat pon kan, sape nak perasan. ye tak? =P ) tapi terpaksa la buat-buat perasan ada yang tunggu post-post dari ika kan. ngee.. 
Disebabkan ika dah lama tak update story morry kat sini, so nak buat lum sum story terus la. Jimat masa dan tenaga sikit nak citer kan. So ika mulakan cerita tentang tamat praktikal dulu :
Pada 22 June 2012, adalah hari terakhir ika tamat praktikal bersama company INNO-PLATINUM SDN BHD.So dah alang-alang buat post ni, ika nak ucapkan terima kasih banyakbanyak kepada Company tu terutama boss yang dah kongsikan banyak ilmu dengan ika tentang apa yang ika perlu buat d…