Skip to main content

Post pertama since aku practical..


Assalam semua ^_^

Lama juga ika tak update blog kan.... dan senang untuk di umumkan, ika bukan sengaja tak nak update blog walaupon ika tau ika ni hanya blogger bebas je.. takde trademark yang bole di kenali ramai.. tapi masih tetap berdiri untuk memberi entry yang terbaik untuk ika sendiri yang baca dan juga pada mereka mereka yang sudi menyinggah utk baca... =)

Ok since ika dah start practical ni ada la dlm 4 hari ika baru mula.. Jadi ika banyak gunakan masa untuk study lebih yang berkaitan dengan practical ika buat sekarang ni... Tapi takdela all the time ika spend masa study je kan... adalah selingan selingan sikit... heheh yang tu biasa la dok on9 ke, geledah sana sini ke, and macam macam la yang ika buat kan... so kerana itu la ika belum berkesempatan nak post..

Kadang kadang tu ika ada masa pon ika bukan nya tak nak post tapi takde idea untuk di ceritkan.. so baik berdiam dari merapu post yang bukan bukan kan? So setakat 4 hari ika mula ber'practical' ni ika masih bole cop la dengan apa yang advisor ika ajarkan.. just nak berkomunikasi dengan orang je masih perlukan improvement ... Advisor ika siap cakap lagi bila dia bole dengar ika buat on call face to face depan dia... wooohhhhhh!!!! sangat belum bersedia ika di buat nya...gerun+takut+cuak+ and plus plus plussss!!!!

Ni pon ika tengah dok slow slow belajar benda yang ika belum pandai lagi... iaitu berkomunikasi dengan orang... hhuuuu kawa kawan semua doakan la ika ye.... =)

Comments

  1. gudluck practical!! brape lme? 6 bulan?

    ReplyDelete
  2. heheheh thx mr.randy... eh!! silap... not so randy... =)

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com

Popular posts from this blog

REVIEW: SEMINGGU MENGGUNAKAN PRODUK MEERACLE GEMSTONES BEAUTY

Assalamualaikum semua.
Lepas dah guna baru lah kita boleh share pada umum. Aku rasa umum dah tau kot tentang product Meeracle ni. Boleh search je kat dalam Intagram akan jumpa tentang product ni. Aku ni jenis yang susah nak guna product-product yang baru. Impact nya sebab takut muka naik jerawat atau naik benda-benda yang tak sedap dipandang. 

Kalau tengok kat gambar atas ni, gambar yang belah kanan adalah gambar muka aku yang baru lepas naik jerawat selepas stop guna product XXXX. Tak pernah-pernah muka naik jerawat tiba-tiba wujud pulak dia. Cun-cun pulak masa tu nak dekat raya. Dan kerana itulah aku susah nak pakai produk yang baru keluar dalam pasaran. Tapi dik sebabkan nak cantik cepat, so aku pon pakai la. Kesanya naik segala Ibu Bapa jerawat memenuhi wajahku. So Stresss!!!
Of course aku tak nak muka aku nampak tak cantik. jadi aku cuba gunakan Meeracle. Sebab kalau ikutkan kebaikan guna produk ni, ia mampu untuk mengecutkan dan menghilangkan pembentukkan jerawat. Jadi aku pon …

PENGALAMAN MESYUARAT DI NOVA HIGHLANDS RESORT & RESIDENCE, CAMERON HIGHLANDS

Pengalaman Mesyuarat Di Nova Highlands Resort & Residence, Cameron Highlands | Assalamualaikum  semua. Alhamdulillah  selesai mesyuarat bersama semua Pegawai Pentadbir jabatan tempat aku bekerja sekarang selama 3 hari 2 malam di Nova Highlands Resort & Residence, Cameron Highlands. 
Actually, jujurnya aku tak suka pergi 2 tempat. Pertama Genting Highlands. Kedua Cameron Highlands. Kenapa? Haaa sebab jalan dia bengkang-bengkok. Aku ni dah lah spisis cepat pitam dan mual. Ya Allah... Ya Rabbi... pening dan mual nya aku masa tu rasa macam tak boleh nak di bendung. Dalam hati "cepat lah sampai, cepat lah sampai". Lagi nak sampai ke destinasi makin galak pulak rasa mual aku masa tu. Angin dalam perut usah cakap lah. Kalau aku sedawa ni bukan angin je keluar. Dengan isi-isi nya sekali aku rasa akan keluar nanti.
(ok! stop kisah sadis aku ni!!!) 
Selama 6 jam lebih perjalanan (sampai agak lewat sebab cuaca hujan. So bas bawa slow sikit), kami pun sampai ke destinasi yang di…

ORANG DIET PUN BOLEH MINUM DAIRY GO TEH TARIK

ORANG DIET PUN BOLEH MINUM DAIRY GO TEH TARIK  | Tiada Kolestrol. Tiada Bahan Pengawet. Tiada Pewarna.  Assalamualaikum semua. Sesejak aku mengamalkan tempoh berdiet since setahun yang lalu, until now sebenarnya aku berjaga-jaga nak  ambil sebarang makanan dan minuman. Mostly nya dari segi minuman lah. Makanan? Hahahah jangan tanya lah. But I'm still control ok. Hahahah...

Sebab kalau ikut pembacaan aku, pengambilan air manis yang terlalu banyak, lagi cepat menjadikan gula tersebut transform kepada lemak kalau tak dibakar. Dan aku pon takdelah hard sangat workout. Buat tu memang buat tapi takut tak cukup lagi effort. So sia-sia la usaha aku control segala nya kan. Jadi jalan yang terbaik tak payah amik lansung.
Teh Tarik. 

Ramai aku rasa yang minat teh tarik kan? Mostly rakyat Malaysia suka kan teh tarik. Siap order teh tarik kaww la! Teh tarik panjang-panjang la! Teh tarik buih lebih la! Macam-macam la version teh tarik. Lagi-lagi sekarang ni makin mencanak-canak naik market teh t…