Skip to main content

'LOVE FOOD CATERING' - 7P ENTERPRISE

Assalam semua ^_^



Salam tengah hari dan salam Februari buat kawan kawan semua... Ok now ika kembali mengupdate blog ika yang belom terbengkalai lagi ni.. sebab tuan nya masih sayangkan dia lagi... so officially blog ni masih bertuan ye... Ok mungkin ramai yangwartawan dan pembaca semua tertanya tanya kenapa ika sunyi dalam beberapa hari ni.. (ade ke???)

Ok sekarang ika nak jawab gosip gosip yang mengatakan ika pergi tuuuutttttt!!! untuk tenangkan fikiran... ok sama sekali tidak sebab ika ada je kat umah ni haaa... dok layan kucing , TV, Handphone baru.. so mana ika ada masa nak pergi ke tempat tttuuuuuuuuttt!! tu... =P (ok merepek sudahhhh)



Ok focus pada tajuk ika tu... dalam beberapa hari ni ika tengah sibuk menguruskan bisnes ika yang baru nak bermula... walaupon degree tak habis lagi, and next week baru nak start practical, tapi kalo kita bercakap tetntang kerjaya masing masing yang memang kita bermimpi untuk mewujudkan nya,,, tak perlu tunggu habis belajar ke, tunggu dah besar ke, and apa apa jela... semua tu adalah hak kita..kita bebas memulakan apa yang kita impikan selagi ianya tak salah dari segi agama dan undang undang negara... 



So apa yang ika maksudkan di sini ialah,, ika baru je memulakan secara kecil kecilan untuk berniaga dalam bidang makanan atau CATERING... it quit new for me la kan... sebab ika belom ade experience buat semua ni.. but ALHAMDULILAH.... LOVE FOOD CATERING yang bernaung di bawah SEVENS P ENTERPRISE bakal melebarkan sayap nye kelak... dan ika akan study bagaimana nak perbesarkan lagi bisnes family ika ni... =) dan setakat ni, ramai yang dah bole mula terima kehadiran kami dalam industri perniagaan makan kami ni... 



So special for mereka yang berada around lembah klang... new style of CATERING akan mengegarkan dunia makanan anda... nak tau??? Insyaallah... masih dalam proses planning... doakan kejayaan ika dan keluarga ya...

Comments

  1. Awesome entry indeed..

    btw i just voted for you for Worlds Bloggers And Social Media Awards 2012.. All the best ya... =)

    Plsssss vote me back for THE WORST BLOG OF THE YEAR @http://socialmediaweek.com.my/awards/category.php?id=33 "click vote di link www.bicaramakdara.com ye Thank youuuu =)

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com

Popular posts from this blog

REVIEW: SEMINGGU MENGGUNAKAN PRODUK MEERACLE GEMSTONES BEAUTY

Assalamualaikum semua.
Lepas dah guna baru lah kita boleh share pada umum. Aku rasa umum dah tau kot tentang product Meeracle ni. Boleh search je kat dalam Intagram akan jumpa tentang product ni. Aku ni jenis yang susah nak guna product-product yang baru. Impact nya sebab takut muka naik jerawat atau naik benda-benda yang tak sedap dipandang. 

Kalau tengok kat gambar atas ni, gambar yang belah kanan adalah gambar muka aku yang baru lepas naik jerawat selepas stop guna product XXXX. Tak pernah-pernah muka naik jerawat tiba-tiba wujud pulak dia. Cun-cun pulak masa tu nak dekat raya. Dan kerana itulah aku susah nak pakai produk yang baru keluar dalam pasaran. Tapi dik sebabkan nak cantik cepat, so aku pon pakai la. Kesanya naik segala Ibu Bapa jerawat memenuhi wajahku. So Stresss!!!
Of course aku tak nak muka aku nampak tak cantik. jadi aku cuba gunakan Meeracle. Sebab kalau ikutkan kebaikan guna produk ni, ia mampu untuk mengecutkan dan menghilangkan pembentukkan jerawat. Jadi aku pon …

PENGALAMAN MESYUARAT DI NOVA HIGHLANDS RESORT & RESIDENCE, CAMERON HIGHLANDS

Pengalaman Mesyuarat Di Nova Highlands Resort & Residence, Cameron Highlands | Assalamualaikum  semua. Alhamdulillah  selesai mesyuarat bersama semua Pegawai Pentadbir jabatan tempat aku bekerja sekarang selama 3 hari 2 malam di Nova Highlands Resort & Residence, Cameron Highlands. 
Actually, jujurnya aku tak suka pergi 2 tempat. Pertama Genting Highlands. Kedua Cameron Highlands. Kenapa? Haaa sebab jalan dia bengkang-bengkok. Aku ni dah lah spisis cepat pitam dan mual. Ya Allah... Ya Rabbi... pening dan mual nya aku masa tu rasa macam tak boleh nak di bendung. Dalam hati "cepat lah sampai, cepat lah sampai". Lagi nak sampai ke destinasi makin galak pulak rasa mual aku masa tu. Angin dalam perut usah cakap lah. Kalau aku sedawa ni bukan angin je keluar. Dengan isi-isi nya sekali aku rasa akan keluar nanti.
(ok! stop kisah sadis aku ni!!!) 
Selama 6 jam lebih perjalanan (sampai agak lewat sebab cuaca hujan. So bas bawa slow sikit), kami pun sampai ke destinasi yang di…

ORANG DIET PUN BOLEH MINUM DAIRY GO TEH TARIK

ORANG DIET PUN BOLEH MINUM DAIRY GO TEH TARIK  | Tiada Kolestrol. Tiada Bahan Pengawet. Tiada Pewarna.  Assalamualaikum semua. Sesejak aku mengamalkan tempoh berdiet since setahun yang lalu, until now sebenarnya aku berjaga-jaga nak  ambil sebarang makanan dan minuman. Mostly nya dari segi minuman lah. Makanan? Hahahah jangan tanya lah. But I'm still control ok. Hahahah...

Sebab kalau ikut pembacaan aku, pengambilan air manis yang terlalu banyak, lagi cepat menjadikan gula tersebut transform kepada lemak kalau tak dibakar. Dan aku pon takdelah hard sangat workout. Buat tu memang buat tapi takut tak cukup lagi effort. So sia-sia la usaha aku control segala nya kan. Jadi jalan yang terbaik tak payah amik lansung.
Teh Tarik. 

Ramai aku rasa yang minat teh tarik kan? Mostly rakyat Malaysia suka kan teh tarik. Siap order teh tarik kaww la! Teh tarik panjang-panjang la! Teh tarik buih lebih la! Macam-macam la version teh tarik. Lagi-lagi sekarang ni makin mencanak-canak naik market teh t…