Skip to main content

PROMOSI UMRAH 2012 !!!!

PROMOSI PAKEJ UMRAH 2012

RM 4550
ASSALAM SEMUA ^_^

Hai semua.. maaf la ika dah lama tak update blog. Sekarang memang waktu kritikal bagi ika sebab ika tengah busy dengan waktu.. mana tak nya nak kejar kan masa nak study lagi and macam macam komitmen yang perlu ika selesaikan. Tapi kesempatan yang ika ada ni, ika nak promote la sikit buat mereka yang merancang nak mengerjakan umrah pada tahun hadapan. Even ika tak tau normally price charge pergi umrah berapa biasanya, tapi ika tetap akan promote package yang agak agak mampu bagi mereka yang ingin mengerjakan umrah. 

Mesti ramai yang tertanya tanya apa yang mereka akan dapat dengan harga yang di tetap kan dia atas tu kan? betul tak? Ok now u all semua tengok ek apa yang u all semua akan dapat dari harga yang di offer tu ye :

Dengan harga RM4550 termasuk lah :

1) TIKET PENERBANGAN pergi-balik menaiki pesawat ROYAL BRUNEI AIRLINE @ setaraf.
2) Penginapan di hotel ( 3-5 orang sebilik)
3) Sarapan pagi, makan tengah hari, makan malam di tempat penginapan.
4) Pengangkutan seperti didalam aturcara lawatan.
5) Beg besar, beg kecil, buku panduan umrah dan air zam zam (10 liter)
6) Kos visa umrah MUASSASAH 
7) Forum atau kuliah subuh di Mekah dan Madinah.
8) Airport TAX , INSURAN penerbangan dan fuel charge.
9) PERKHIDMATAN BIMBINGAN MUTAWWIF yang diketuai oleh 
USTAZ DR AHAMAD ASMADI BIN SAKAT, Jabatan pengajian AL-QURAN dan SUNNAH, UKM.
10) Kursus bimbingan umrah & kelas bahasa arab PERCUMA

**MAKLUMAT TAMBAHAN :

-Dengan penerbangan ROYAL BRUNEI @ setaraf yang di tempah khas untuk jemaah kami.
-Jemaah juga akan disediakan sebuah BAS EXECUTIVE yang telah di insurankan serta mempunyai tandas
- Penginapan di Madinah - HOTEL AL SYRKU @ setaraf ( 80-100 meter dari Masjid Nabawi)
-Pengianapan di Mekah - HOTEL AL ZUHUR @ setaraf ( 200 meter dari Masjid Al Haram)

RIGHT WING HOLIDAY SDN BHD ( 642683-A) NO.KKKP: 4334
Dengan kerjasama IdrichclubTVI EXPRESS.

:- Untuk Maklumat Lanjut hubungi : PN.SOHAINI KAMSI 
    Telephone : 013-3067900

[ NAK TAU TAK ROJAK PALING BEST KAT MANA?] 

Comments

  1. Selamat Tahun baru 2012 yer, A very happy new year.. 2011 Lots of sweet memory, let's create new experience in 2012..

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com

Popular posts from this blog

REVIEW: SEMINGGU MENGGUNAKAN PRODUK MEERACLE GEMSTONES BEAUTY

Assalamualaikum semua.
Lepas dah guna baru lah kita boleh share pada umum. Aku rasa umum dah tau kot tentang product Meeracle ni. Boleh search je kat dalam Intagram akan jumpa tentang product ni. Aku ni jenis yang susah nak guna product-product yang baru. Impact nya sebab takut muka naik jerawat atau naik benda-benda yang tak sedap dipandang. 

Kalau tengok kat gambar atas ni, gambar yang belah kanan adalah gambar muka aku yang baru lepas naik jerawat selepas stop guna product XXXX. Tak pernah-pernah muka naik jerawat tiba-tiba wujud pulak dia. Cun-cun pulak masa tu nak dekat raya. Dan kerana itulah aku susah nak pakai produk yang baru keluar dalam pasaran. Tapi dik sebabkan nak cantik cepat, so aku pon pakai la. Kesanya naik segala Ibu Bapa jerawat memenuhi wajahku. So Stresss!!!
Of course aku tak nak muka aku nampak tak cantik. jadi aku cuba gunakan Meeracle. Sebab kalau ikutkan kebaikan guna produk ni, ia mampu untuk mengecutkan dan menghilangkan pembentukkan jerawat. Jadi aku pon …

PENGALAMAN MESYUARAT DI NOVA HIGHLANDS RESORT & RESIDENCE, CAMERON HIGHLANDS

Pengalaman Mesyuarat Di Nova Highlands Resort & Residence, Cameron Highlands | Assalamualaikum  semua. Alhamdulillah  selesai mesyuarat bersama semua Pegawai Pentadbir jabatan tempat aku bekerja sekarang selama 3 hari 2 malam di Nova Highlands Resort & Residence, Cameron Highlands. 
Actually, jujurnya aku tak suka pergi 2 tempat. Pertama Genting Highlands. Kedua Cameron Highlands. Kenapa? Haaa sebab jalan dia bengkang-bengkok. Aku ni dah lah spisis cepat pitam dan mual. Ya Allah... Ya Rabbi... pening dan mual nya aku masa tu rasa macam tak boleh nak di bendung. Dalam hati "cepat lah sampai, cepat lah sampai". Lagi nak sampai ke destinasi makin galak pulak rasa mual aku masa tu. Angin dalam perut usah cakap lah. Kalau aku sedawa ni bukan angin je keluar. Dengan isi-isi nya sekali aku rasa akan keluar nanti.
(ok! stop kisah sadis aku ni!!!) 
Selama 6 jam lebih perjalanan (sampai agak lewat sebab cuaca hujan. So bas bawa slow sikit), kami pun sampai ke destinasi yang di…

ORANG DIET PUN BOLEH MINUM DAIRY GO TEH TARIK

ORANG DIET PUN BOLEH MINUM DAIRY GO TEH TARIK  | Tiada Kolestrol. Tiada Bahan Pengawet. Tiada Pewarna.  Assalamualaikum semua. Sesejak aku mengamalkan tempoh berdiet since setahun yang lalu, until now sebenarnya aku berjaga-jaga nak  ambil sebarang makanan dan minuman. Mostly nya dari segi minuman lah. Makanan? Hahahah jangan tanya lah. But I'm still control ok. Hahahah...

Sebab kalau ikut pembacaan aku, pengambilan air manis yang terlalu banyak, lagi cepat menjadikan gula tersebut transform kepada lemak kalau tak dibakar. Dan aku pon takdelah hard sangat workout. Buat tu memang buat tapi takut tak cukup lagi effort. So sia-sia la usaha aku control segala nya kan. Jadi jalan yang terbaik tak payah amik lansung.
Teh Tarik. 

Ramai aku rasa yang minat teh tarik kan? Mostly rakyat Malaysia suka kan teh tarik. Siap order teh tarik kaww la! Teh tarik panjang-panjang la! Teh tarik buih lebih la! Macam-macam la version teh tarik. Lagi-lagi sekarang ni makin mencanak-canak naik market teh t…