Skip to main content

Hidup manusia ni hanya untuk 'seks' je ke?

Assalam semua ^_^

Pada yang dah tido tu, silakan tido ye... tapi yang masih belum beradu tu ni haaa ika nak story morry sikit... yang dah nyenyak tu esok kalau u all dah bangun bole la baca entry ika yang agak tertanya-tanya ni.. Ok ika sebenarnya baru terbaca dari blog Eeverything Is Here cerita tentang orang Amerika yang bijak selalu ni dok create robot untuk seks... hello??? takde ke benda lain yang diorang ni nak buat... ?? diorang yang bole dapat je free free seks dengan sesape yg diorang nak pon nak cipta alat2 ni kan? hhmmm haaiii apa manusia ni hayat nye hanya untuk lempias nafsu je ke??



Tapi ika sure la ramai yang akan setuju dengan pertanyaan ika tu... bayangkan la kalau manusia ni tak pikir tentang seks, takkan la akan ada kes rogol ke, liwat ke,dengan haiwan ke, ada tu pulak dengan bayi 23 hari kan... haaa memang giler la manusia2 ni... Sampai kadang kadang tu ika rasa manusia ni dah hilang dah nilai kemanusiaan yang boleh membezakan manusia dengan makhluk makhluk yang lain... 

** and bayangkan, kalau product diorang ni di terima di MALAYSIA... konpom jalan raya, shopping complex,tengah bandar akan sunyi... sebab semua lebih suka dok umah je layan patung patung ni... waahh otak gatal lak ika ni... =) JANGAN PIKIR BUKAN2 YE... BERCANDA DI MALAM HARI JE.. =p

Comments

  1. benda yg orang suka..
    depa pun buat la...
    orang lain rosak...
    depa kaut untung.. hm...

    ReplyDelete
  2. Ish...giler la diorg ne, mcm xde benda lain lah nak ciptakan...

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com

Popular posts from this blog

REVIEW: SEMINGGU MENGGUNAKAN PRODUK MEERACLE GEMSTONES BEAUTY

Assalamualaikum semua.
Lepas dah guna baru lah kita boleh share pada umum. Aku rasa umum dah tau kot tentang product Meeracle ni. Boleh search je kat dalam Intagram akan jumpa tentang product ni. Aku ni jenis yang susah nak guna product-product yang baru. Impact nya sebab takut muka naik jerawat atau naik benda-benda yang tak sedap dipandang. 

Kalau tengok kat gambar atas ni, gambar yang belah kanan adalah gambar muka aku yang baru lepas naik jerawat selepas stop guna product XXXX. Tak pernah-pernah muka naik jerawat tiba-tiba wujud pulak dia. Cun-cun pulak masa tu nak dekat raya. Dan kerana itulah aku susah nak pakai produk yang baru keluar dalam pasaran. Tapi dik sebabkan nak cantik cepat, so aku pon pakai la. Kesanya naik segala Ibu Bapa jerawat memenuhi wajahku. So Stresss!!!
Of course aku tak nak muka aku nampak tak cantik. jadi aku cuba gunakan Meeracle. Sebab kalau ikutkan kebaikan guna produk ni, ia mampu untuk mengecutkan dan menghilangkan pembentukkan jerawat. Jadi aku pon …

PENGALAMAN MESYUARAT DI NOVA HIGHLANDS RESORT & RESIDENCE, CAMERON HIGHLANDS

Pengalaman Mesyuarat Di Nova Highlands Resort & Residence, Cameron Highlands | Assalamualaikum  semua. Alhamdulillah  selesai mesyuarat bersama semua Pegawai Pentadbir jabatan tempat aku bekerja sekarang selama 3 hari 2 malam di Nova Highlands Resort & Residence, Cameron Highlands. 
Actually, jujurnya aku tak suka pergi 2 tempat. Pertama Genting Highlands. Kedua Cameron Highlands. Kenapa? Haaa sebab jalan dia bengkang-bengkok. Aku ni dah lah spisis cepat pitam dan mual. Ya Allah... Ya Rabbi... pening dan mual nya aku masa tu rasa macam tak boleh nak di bendung. Dalam hati "cepat lah sampai, cepat lah sampai". Lagi nak sampai ke destinasi makin galak pulak rasa mual aku masa tu. Angin dalam perut usah cakap lah. Kalau aku sedawa ni bukan angin je keluar. Dengan isi-isi nya sekali aku rasa akan keluar nanti.
(ok! stop kisah sadis aku ni!!!) 
Selama 6 jam lebih perjalanan (sampai agak lewat sebab cuaca hujan. So bas bawa slow sikit), kami pun sampai ke destinasi yang di…

ORANG DIET PUN BOLEH MINUM DAIRY GO TEH TARIK

ORANG DIET PUN BOLEH MINUM DAIRY GO TEH TARIK  | Tiada Kolestrol. Tiada Bahan Pengawet. Tiada Pewarna.  Assalamualaikum semua. Sesejak aku mengamalkan tempoh berdiet since setahun yang lalu, until now sebenarnya aku berjaga-jaga nak  ambil sebarang makanan dan minuman. Mostly nya dari segi minuman lah. Makanan? Hahahah jangan tanya lah. But I'm still control ok. Hahahah...

Sebab kalau ikut pembacaan aku, pengambilan air manis yang terlalu banyak, lagi cepat menjadikan gula tersebut transform kepada lemak kalau tak dibakar. Dan aku pon takdelah hard sangat workout. Buat tu memang buat tapi takut tak cukup lagi effort. So sia-sia la usaha aku control segala nya kan. Jadi jalan yang terbaik tak payah amik lansung.
Teh Tarik. 

Ramai aku rasa yang minat teh tarik kan? Mostly rakyat Malaysia suka kan teh tarik. Siap order teh tarik kaww la! Teh tarik panjang-panjang la! Teh tarik buih lebih la! Macam-macam la version teh tarik. Lagi-lagi sekarang ni makin mencanak-canak naik market teh t…