Skip to main content

FAKRI SAARANI

 Wohooo... apa hal la ika dok buat ni ye... enttri dengan title FAKRI SAARANI... hellloooo... marah kang fans si football player ni... heheh entri ni bukan nak  kutuk kutuk ye.. sebenarnya.... eemmm sebenarnyaaa.... aaaa.... eeemmm.... uuisshhh!! awat susah la dak ika nak cakap ni... ok2 sebenrnya ika tak pernah pon kenal dak FAKRI ni... sebelum sukan sea tu ke... selepas ke atau sebelum sebelum ni, memang ika tak kenal... al-maklumla pompuan kan... mana la nak rajin sangat tengok tengok bola sepak ni...

So di pendek kan cerita yang memang la pendek ni.... heheh soo... masa tengok game yang sukan sea tu, ika still tak kenal sape dia la player ni... tapi masa tengok kat TV tu memang la mata ika ni dok kerap fokus kan player ni... dalam hati dok siap berbisik bisik lagi tu even tengok kat umah dengan adik je... wahhh player ni hensem gak... hehehe haaa ika bukan la dok puji dia je dalam game tu... player2 indonesia pon ika dok puji haa sweet nye die, comel lak orang ni, haa yang ni hensem sikit dan berbagai la pujian yang kuar dari mulut ika ni... hehehehhe 

Bagus kan ika ni... orang dok tengok game nak tengok menang ke kalah, tapi ika dok menggatal mata ni... ok2.. dah jauh cerita dak FAKRI ni... ok berbalik ke tajuk yang asal tu, pastu bila habis je game malam tu masa MALAYSIA DI NOBATKAN sebagai juara, kat FB dok ramai la marah kat dak nama FAKRI tu.. ika ni dok pikir pikir la sape yang diorang semua ni marah2... rupa2 nya si FAKRI ni la diorang marah, and dia la orang yang ika doka perhatikan masa game tu... dia ni memang takde ciri2 jantan machoolahhh!!! tapi dia ni nampak  kelakian yang tersendiri...  heheh ooppss!! puji jauh sangat dah ni... kontroversi kanggg... dann kalo u all nak tau nama ika suka dia, sebab dia TINGGI.... alamak malu ika uuuiiii.... =)

Comments

  1. wahhh ni kira silent admirer la kan...x pe...demi Malaysia..ye tak??mama pon sokong jugak Harimau Muda

    ReplyDelete
  2. orang benci dia coz banyak peluang dia tak blh nak score..cian dia..

    follow sini^^

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com

Popular posts from this blog

REVIEW: SEMINGGU MENGGUNAKAN PRODUK MEERACLE GEMSTONES BEAUTY

Assalamualaikum semua.
Lepas dah guna baru lah kita boleh share pada umum. Aku rasa umum dah tau kot tentang product Meeracle ni. Boleh search je kat dalam Intagram akan jumpa tentang product ni. Aku ni jenis yang susah nak guna product-product yang baru. Impact nya sebab takut muka naik jerawat atau naik benda-benda yang tak sedap dipandang. 

Kalau tengok kat gambar atas ni, gambar yang belah kanan adalah gambar muka aku yang baru lepas naik jerawat selepas stop guna product XXXX. Tak pernah-pernah muka naik jerawat tiba-tiba wujud pulak dia. Cun-cun pulak masa tu nak dekat raya. Dan kerana itulah aku susah nak pakai produk yang baru keluar dalam pasaran. Tapi dik sebabkan nak cantik cepat, so aku pon pakai la. Kesanya naik segala Ibu Bapa jerawat memenuhi wajahku. So Stresss!!!
Of course aku tak nak muka aku nampak tak cantik. jadi aku cuba gunakan Meeracle. Sebab kalau ikutkan kebaikan guna produk ni, ia mampu untuk mengecutkan dan menghilangkan pembentukkan jerawat. Jadi aku pon …

PENGALAMAN MESYUARAT DI NOVA HIGHLANDS RESORT & RESIDENCE, CAMERON HIGHLANDS

Pengalaman Mesyuarat Di Nova Highlands Resort & Residence, Cameron Highlands | Assalamualaikum  semua. Alhamdulillah  selesai mesyuarat bersama semua Pegawai Pentadbir jabatan tempat aku bekerja sekarang selama 3 hari 2 malam di Nova Highlands Resort & Residence, Cameron Highlands. 
Actually, jujurnya aku tak suka pergi 2 tempat. Pertama Genting Highlands. Kedua Cameron Highlands. Kenapa? Haaa sebab jalan dia bengkang-bengkok. Aku ni dah lah spisis cepat pitam dan mual. Ya Allah... Ya Rabbi... pening dan mual nya aku masa tu rasa macam tak boleh nak di bendung. Dalam hati "cepat lah sampai, cepat lah sampai". Lagi nak sampai ke destinasi makin galak pulak rasa mual aku masa tu. Angin dalam perut usah cakap lah. Kalau aku sedawa ni bukan angin je keluar. Dengan isi-isi nya sekali aku rasa akan keluar nanti.
(ok! stop kisah sadis aku ni!!!) 
Selama 6 jam lebih perjalanan (sampai agak lewat sebab cuaca hujan. So bas bawa slow sikit), kami pun sampai ke destinasi yang di…

ORANG DIET PUN BOLEH MINUM DAIRY GO TEH TARIK

ORANG DIET PUN BOLEH MINUM DAIRY GO TEH TARIK  | Tiada Kolestrol. Tiada Bahan Pengawet. Tiada Pewarna.  Assalamualaikum semua. Sesejak aku mengamalkan tempoh berdiet since setahun yang lalu, until now sebenarnya aku berjaga-jaga nak  ambil sebarang makanan dan minuman. Mostly nya dari segi minuman lah. Makanan? Hahahah jangan tanya lah. But I'm still control ok. Hahahah...

Sebab kalau ikut pembacaan aku, pengambilan air manis yang terlalu banyak, lagi cepat menjadikan gula tersebut transform kepada lemak kalau tak dibakar. Dan aku pon takdelah hard sangat workout. Buat tu memang buat tapi takut tak cukup lagi effort. So sia-sia la usaha aku control segala nya kan. Jadi jalan yang terbaik tak payah amik lansung.
Teh Tarik. 

Ramai aku rasa yang minat teh tarik kan? Mostly rakyat Malaysia suka kan teh tarik. Siap order teh tarik kaww la! Teh tarik panjang-panjang la! Teh tarik buih lebih la! Macam-macam la version teh tarik. Lagi-lagi sekarang ni makin mencanak-canak naik market teh t…