Skip to main content

Bila Fisrt TIME tengok teater... 'Badai Semalam"

Assalam semua ^_^


Bak kata kawan ika semalam, biasanya dok beratur nak beli tiket wayang tapi sekarang beratur nak beli tiket teater.... Wooowww!! amat tak percaya sangat la ika dapat tengok teater semalam... dan pengalam dan rasa teruja tu tak dapat nak di gambarkan lagi la.... tambahan pula pelakon pelakon teater tu bukan la dari calang calang pelakon... semuanya yang ternama.... 

 On the way nak sampai Istana Budaya semalam agak slow sikit la sebab masa tu dalam pukol 5.30 lebih gak kitorang gerak.. waktu waktu orang semua balik keje pluss 
hujan pulak... tapi semua tu tak membuat kan kitorang patah semangat tapi bertambah tak sabar nak tengok... hehhehe

Actually masa nak pegi tengok teater ni ika tak tau menahu lansung apa citer yang diorang diorang ni nak tengok, and tak tau pon sape yang berlakon dalam teater ni.. tapi... bila sampai je and tengok banner yang tergantung... waahhh!!! Aaron Aziz!! Erra Fazira!!! Umie Aida!!! apakah ika bakal berjumpa artis nanti??? sangat sangat tak sabar ketika tahu yang ika bakal jumpa artis... ngengenge....


Haaa gambar kat atas ni antara gambar dari sumber google ika.... heheh semalam tak bole nak amik gambar kan... nanti hp kena rampas, so dok pinjam la gambar mereka mereka ni.... sebenarnya rancangan teater ni ika tak berapa nak tau la cz ika firstime tengok kan... kalau di ikut kan tarikh teater ni dari 11-20 November ni... means adakah mereka ni akan terus berlakon semua ni sampai habis tarikh tu.. haaa ika tak pasti la... tapi semalam ending nye macam ni la juga... huhuhu so betul la tu kot... 

 Lakonan Erra and Aaron semalam memang menjadi sangat sangat... sangat suka tau,... sangat berkesan pada watak yang di beri kepada kedua pelakon ternama ni... Erra bole nangis dengan spontan nya..and lagi masa part aaron marah tu... hoooo takut juga... tapi teruja giler bila dapat tengok diorang depan2,,,even kat semalam dok seat atas kan.. tapi tak kisah la... janji dapat jumpe artis... heheheh 

**tapi ika masih menyimpan hasrat nak jumpe DATO'SITI NURHALIZA depan-depan... sape bole bawak ika???? please please please.... =)






Comments

Popular posts from this blog

REVIEW: SEMINGGU MENGGUNAKAN PRODUK MEERACLE GEMSTONES BEAUTY

Assalamualaikum semua.
Lepas dah guna baru lah kita boleh share pada umum. Aku rasa umum dah tau kot tentang product Meeracle ni. Boleh search je kat dalam Intagram akan jumpa tentang product ni. Aku ni jenis yang susah nak guna product-product yang baru. Impact nya sebab takut muka naik jerawat atau naik benda-benda yang tak sedap dipandang. 

Kalau tengok kat gambar atas ni, gambar yang belah kanan adalah gambar muka aku yang baru lepas naik jerawat selepas stop guna product XXXX. Tak pernah-pernah muka naik jerawat tiba-tiba wujud pulak dia. Cun-cun pulak masa tu nak dekat raya. Dan kerana itulah aku susah nak pakai produk yang baru keluar dalam pasaran. Tapi dik sebabkan nak cantik cepat, so aku pon pakai la. Kesanya naik segala Ibu Bapa jerawat memenuhi wajahku. So Stresss!!!
Of course aku tak nak muka aku nampak tak cantik. jadi aku cuba gunakan Meeracle. Sebab kalau ikutkan kebaikan guna produk ni, ia mampu untuk mengecutkan dan menghilangkan pembentukkan jerawat. Jadi aku pon …

PENGALAMAN MESYUARAT DI NOVA HIGHLANDS RESORT & RESIDENCE, CAMERON HIGHLANDS

Pengalaman Mesyuarat Di Nova Highlands Resort & Residence, Cameron Highlands | Assalamualaikum  semua. Alhamdulillah  selesai mesyuarat bersama semua Pegawai Pentadbir jabatan tempat aku bekerja sekarang selama 3 hari 2 malam di Nova Highlands Resort & Residence, Cameron Highlands. 
Actually, jujurnya aku tak suka pergi 2 tempat. Pertama Genting Highlands. Kedua Cameron Highlands. Kenapa? Haaa sebab jalan dia bengkang-bengkok. Aku ni dah lah spisis cepat pitam dan mual. Ya Allah... Ya Rabbi... pening dan mual nya aku masa tu rasa macam tak boleh nak di bendung. Dalam hati "cepat lah sampai, cepat lah sampai". Lagi nak sampai ke destinasi makin galak pulak rasa mual aku masa tu. Angin dalam perut usah cakap lah. Kalau aku sedawa ni bukan angin je keluar. Dengan isi-isi nya sekali aku rasa akan keluar nanti.
(ok! stop kisah sadis aku ni!!!) 
Selama 6 jam lebih perjalanan (sampai agak lewat sebab cuaca hujan. So bas bawa slow sikit), kami pun sampai ke destinasi yang di…

ORANG DIET PUN BOLEH MINUM DAIRY GO TEH TARIK

ORANG DIET PUN BOLEH MINUM DAIRY GO TEH TARIK  | Tiada Kolestrol. Tiada Bahan Pengawet. Tiada Pewarna.  Assalamualaikum semua. Sesejak aku mengamalkan tempoh berdiet since setahun yang lalu, until now sebenarnya aku berjaga-jaga nak  ambil sebarang makanan dan minuman. Mostly nya dari segi minuman lah. Makanan? Hahahah jangan tanya lah. But I'm still control ok. Hahahah...

Sebab kalau ikut pembacaan aku, pengambilan air manis yang terlalu banyak, lagi cepat menjadikan gula tersebut transform kepada lemak kalau tak dibakar. Dan aku pon takdelah hard sangat workout. Buat tu memang buat tapi takut tak cukup lagi effort. So sia-sia la usaha aku control segala nya kan. Jadi jalan yang terbaik tak payah amik lansung.
Teh Tarik. 

Ramai aku rasa yang minat teh tarik kan? Mostly rakyat Malaysia suka kan teh tarik. Siap order teh tarik kaww la! Teh tarik panjang-panjang la! Teh tarik buih lebih la! Macam-macam la version teh tarik. Lagi-lagi sekarang ni makin mencanak-canak naik market teh t…