Skip to main content

Kalau la takdir membenarkan aku jadi penyanyi, aku nak sangat penyanyi ni yang jadi MENTOR aku.....

Berangan?Bermimpi?Fantasi? 
Tak mauuuuuuuuuuu!!!! nak ianya jadi kenyataan... tapi sure la ianya akan jadi angan-angan je kan? 


Haaa tengok cara amik gambar pon macam dah praktis je kalo wartawan nak amik gambar nanti... (hahahah dah sakit betol otak ika ni.... ) amacam?style kan? oopss!! saya memang suka perasan sendiri... jangan la ada yang dengki ye di luar sana.... 

TAPI  serius... ika memang dari azali dah minat nyanyi-nyanyi ni... cam ne bole minat?ika pon tak tau... yang ika tau, dlu masa kecik2 ika , akak ika, and dua orang cuz ika... yang kini kami semua dah besar2 panjang ye.. selalu gak la main2 pertandingan menyanyi ni... dan JUARA selalu ika la.. hehehhe bukan nak berlagak... tapi memang ika la yang menang ( alamak! hati jgn riak ye )

So sejak dari itu... ika minat sangat menyanyi... kat umah tu.. pantang ada masa je... KAROKE la memanjang sampai adik2 kat umah tu dah bebel dah soh senyap... tapi... 'ada aku kisah?' hehehhe lagi galak menyanyi ada lah.... Dan ika selalu berangan yang ika akan dapat la berduet dgn penyanyi yang ika FAN giler2 derrr.... 

sape lagi kalo bukan........ 


** actually dulu akak ika yang minat DATO CT ni... tapi entah cm ne ika lak sekarang yang fanatik habissss**

MENTOR???

WALAUPON..... ini hanya la cerita kosong dari ika, tapi ika nak sangat sangat sangat!!!! mereka-mereka ni turunkan ilmu nyanyian kat ika..... oooooo.... dapat ke agak nye ek??


PILIHAN UTAMA =)


Maria Carey.
waoo!!! tinggi nye taste kamu ika.... (gegegge)


whitney houston 
 oopppsss!!! berangan lagi ika.....

:
:

:
:
finally.............
:


:
:
:
:
:


Haaaa Celine Dion pon ok gak voice die... so masuk list gak la sebagai MENTOR ika nii....

" MASA BERMIMPI DI SIANG HARI DAH TAMAT!!!! SILA BANGUN IKA"

eemmmmm akan jadi KENYATAAN ke??




Comments

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com

Popular posts from this blog

REVIEW: SEMINGGU MENGGUNAKAN PRODUK MEERACLE GEMSTONES BEAUTY

Assalamualaikum semua.
Lepas dah guna baru lah kita boleh share pada umum. Aku rasa umum dah tau kot tentang product Meeracle ni. Boleh search je kat dalam Intagram akan jumpa tentang product ni. Aku ni jenis yang susah nak guna product-product yang baru. Impact nya sebab takut muka naik jerawat atau naik benda-benda yang tak sedap dipandang. 

Kalau tengok kat gambar atas ni, gambar yang belah kanan adalah gambar muka aku yang baru lepas naik jerawat selepas stop guna product XXXX. Tak pernah-pernah muka naik jerawat tiba-tiba wujud pulak dia. Cun-cun pulak masa tu nak dekat raya. Dan kerana itulah aku susah nak pakai produk yang baru keluar dalam pasaran. Tapi dik sebabkan nak cantik cepat, so aku pon pakai la. Kesanya naik segala Ibu Bapa jerawat memenuhi wajahku. So Stresss!!!
Of course aku tak nak muka aku nampak tak cantik. jadi aku cuba gunakan Meeracle. Sebab kalau ikutkan kebaikan guna produk ni, ia mampu untuk mengecutkan dan menghilangkan pembentukkan jerawat. Jadi aku pon …

PENGALAMAN MESYUARAT DI NOVA HIGHLANDS RESORT & RESIDENCE, CAMERON HIGHLANDS

Pengalaman Mesyuarat Di Nova Highlands Resort & Residence, Cameron Highlands | Assalamualaikum  semua. Alhamdulillah  selesai mesyuarat bersama semua Pegawai Pentadbir jabatan tempat aku bekerja sekarang selama 3 hari 2 malam di Nova Highlands Resort & Residence, Cameron Highlands. 
Actually, jujurnya aku tak suka pergi 2 tempat. Pertama Genting Highlands. Kedua Cameron Highlands. Kenapa? Haaa sebab jalan dia bengkang-bengkok. Aku ni dah lah spisis cepat pitam dan mual. Ya Allah... Ya Rabbi... pening dan mual nya aku masa tu rasa macam tak boleh nak di bendung. Dalam hati "cepat lah sampai, cepat lah sampai". Lagi nak sampai ke destinasi makin galak pulak rasa mual aku masa tu. Angin dalam perut usah cakap lah. Kalau aku sedawa ni bukan angin je keluar. Dengan isi-isi nya sekali aku rasa akan keluar nanti.
(ok! stop kisah sadis aku ni!!!) 
Selama 6 jam lebih perjalanan (sampai agak lewat sebab cuaca hujan. So bas bawa slow sikit), kami pun sampai ke destinasi yang di…

ORANG DIET PUN BOLEH MINUM DAIRY GO TEH TARIK

ORANG DIET PUN BOLEH MINUM DAIRY GO TEH TARIK  | Tiada Kolestrol. Tiada Bahan Pengawet. Tiada Pewarna.  Assalamualaikum semua. Sesejak aku mengamalkan tempoh berdiet since setahun yang lalu, until now sebenarnya aku berjaga-jaga nak  ambil sebarang makanan dan minuman. Mostly nya dari segi minuman lah. Makanan? Hahahah jangan tanya lah. But I'm still control ok. Hahahah...

Sebab kalau ikut pembacaan aku, pengambilan air manis yang terlalu banyak, lagi cepat menjadikan gula tersebut transform kepada lemak kalau tak dibakar. Dan aku pon takdelah hard sangat workout. Buat tu memang buat tapi takut tak cukup lagi effort. So sia-sia la usaha aku control segala nya kan. Jadi jalan yang terbaik tak payah amik lansung.
Teh Tarik. 

Ramai aku rasa yang minat teh tarik kan? Mostly rakyat Malaysia suka kan teh tarik. Siap order teh tarik kaww la! Teh tarik panjang-panjang la! Teh tarik buih lebih la! Macam-macam la version teh tarik. Lagi-lagi sekarang ni makin mencanak-canak naik market teh t…