Skip to main content

Posts

Showing posts from December, 2010

Kenangan kelakar masa PMR aku...

Ok la aku tak nak bagi intro panjang2 sebab aku nak create mood kelakar ni... dengar ye semua... Mase tu tak silap aku exam mathematic... paper math ni kira paper kedua mase hari tu... exam pertama aku tak ingat lak paper ape... xpe ignore kan je..tak penting nak tau pon... ok ! time rehat aku dok la but review jap buku math aku kan... yela dh cuak kot.. aku ni bap calculation ni lampi sikit.. slow to mmg tahap slow dari kura-kura la... 
mase rehat tu aku dh rase dh nk terkencing.. tapi aku tak g pon kencing... tahan je sbb tak rse nk kencing sgt..tp ade la sikit kan... bajet nak kencing pas habis exam tu... wah! dasyat kan aku..bole nak main bajet2 tu...
then beberapa minit kemudian kitorang dah masuk bilik peperiksaan n exam pon bermula.... haaa baru aku ingat time ni exam math paper 1. masa utk jwb exam ni hanya ade 40 minit, soalan objektif ok... 40 soalan! tibe2 x semena2 aku rase dh tak tahan giler nak kencing... try gak cover2 ni,... terkecut2 aku menahan supaya jernihan air oren …