Skip to main content

Maaf sbb entri ni masih lagi ttg awk...=|

Salam...awak...
awak,,awak,,,tadi siangkan..adik awak ika bagi msj kat saya..dia ckp nak ckp sesuatu dgn saya...
tapi saya x sempat nak angkat calling tu..pastu saya kol balik umah awak...
then ibu awak yang angkat...rupa2nya..panggilan tu bukan ika yang nak ckp dgn saya..
tapi ibu...

Awak mesti nak tau kan ape ibu awak ckp...kan2??
Ibu awak ckp kat saya..." ni ika ye?" saya jawab " a'a saya ika.." ibu awak ckp lagi " ika...sepanjang kwn dgn arwah, dia ada tak hutang ape2 dgn ika?" saya jawab " takde la makcik.." ibu ckp lagi " bagus la,makcik ingat kalo ade ape2 yang die hutang makcik nak selesaikan" saya jwb plak " xde makcik die xde hutang ape2 dgn saya" pastu ibu awak ckp lagi " kalau arwah ade buat ape salah..maafkan la die ye.."

mase tu suara ibu awk dh mcm sayu2 nak nangis je...saya x sampai hati dgr...
saya terkejut bile ibu awk nak ckp perkara tu dgn saya...
awk..saya sebenrnya sampai ke harini masih tak bole bygkan awk dh x de kat dunia ni..
awk sekarang dh duduk kat dunia yg sebenar,,

memang saya xbole terus menerus utk sedih dgn pemergian awk..yela..sape la saya ni..saya hanya kenangan lalu awk...awk mungkin dh kurang ingat pada saya..tapi saya xdpt lupakan awk...
hari ni..dh 3 hari awk pergi tinggalkan kami semua...tapi terasa baru semalam saya knl awk...

awak..saya xtau bile saya bole stop utk kenang ketiadaan awk ni...awk jgn marah saya ye kalo saya menagis kenang kan awk...yeee awk...

awk...sya terlalu rindu awk...walau awk jauh sekarang..ape yg saya bole buat..saya hanya sedekah kan
AL-FATIHAH pd awk lepas saya solat..
awk..dlm hati saya..saya dh x mrh ape2 pada awk..cume saya menyesal sbb x berhubung dgn awk...maafkan saya awk..yee...

Comments

Popular posts from this blog

REVIEW: SEMINGGU MENGGUNAKAN PRODUK MEERACLE GEMSTONES BEAUTY

Assalamualaikum semua.
Lepas dah guna baru lah kita boleh share pada umum. Aku rasa umum dah tau kot tentang product Meeracle ni. Boleh search je kat dalam Intagram akan jumpa tentang product ni. Aku ni jenis yang susah nak guna product-product yang baru. Impact nya sebab takut muka naik jerawat atau naik benda-benda yang tak sedap dipandang. 

Kalau tengok kat gambar atas ni, gambar yang belah kanan adalah gambar muka aku yang baru lepas naik jerawat selepas stop guna product XXXX. Tak pernah-pernah muka naik jerawat tiba-tiba wujud pulak dia. Cun-cun pulak masa tu nak dekat raya. Dan kerana itulah aku susah nak pakai produk yang baru keluar dalam pasaran. Tapi dik sebabkan nak cantik cepat, so aku pon pakai la. Kesanya naik segala Ibu Bapa jerawat memenuhi wajahku. So Stresss!!!
Of course aku tak nak muka aku nampak tak cantik. jadi aku cuba gunakan Meeracle. Sebab kalau ikutkan kebaikan guna produk ni, ia mampu untuk mengecutkan dan menghilangkan pembentukkan jerawat. Jadi aku pon …

PENGALAMAN MESYUARAT DI NOVA HIGHLANDS RESORT & RESIDENCE, CAMERON HIGHLANDS

Pengalaman Mesyuarat Di Nova Highlands Resort & Residence, Cameron Highlands | Assalamualaikum  semua. Alhamdulillah  selesai mesyuarat bersama semua Pegawai Pentadbir jabatan tempat aku bekerja sekarang selama 3 hari 2 malam di Nova Highlands Resort & Residence, Cameron Highlands. 
Actually, jujurnya aku tak suka pergi 2 tempat. Pertama Genting Highlands. Kedua Cameron Highlands. Kenapa? Haaa sebab jalan dia bengkang-bengkok. Aku ni dah lah spisis cepat pitam dan mual. Ya Allah... Ya Rabbi... pening dan mual nya aku masa tu rasa macam tak boleh nak di bendung. Dalam hati "cepat lah sampai, cepat lah sampai". Lagi nak sampai ke destinasi makin galak pulak rasa mual aku masa tu. Angin dalam perut usah cakap lah. Kalau aku sedawa ni bukan angin je keluar. Dengan isi-isi nya sekali aku rasa akan keluar nanti.
(ok! stop kisah sadis aku ni!!!) 
Selama 6 jam lebih perjalanan (sampai agak lewat sebab cuaca hujan. So bas bawa slow sikit), kami pun sampai ke destinasi yang di…

ORANG DIET PUN BOLEH MINUM DAIRY GO TEH TARIK

ORANG DIET PUN BOLEH MINUM DAIRY GO TEH TARIK  | Tiada Kolestrol. Tiada Bahan Pengawet. Tiada Pewarna.  Assalamualaikum semua. Sesejak aku mengamalkan tempoh berdiet since setahun yang lalu, until now sebenarnya aku berjaga-jaga nak  ambil sebarang makanan dan minuman. Mostly nya dari segi minuman lah. Makanan? Hahahah jangan tanya lah. But I'm still control ok. Hahahah...

Sebab kalau ikut pembacaan aku, pengambilan air manis yang terlalu banyak, lagi cepat menjadikan gula tersebut transform kepada lemak kalau tak dibakar. Dan aku pon takdelah hard sangat workout. Buat tu memang buat tapi takut tak cukup lagi effort. So sia-sia la usaha aku control segala nya kan. Jadi jalan yang terbaik tak payah amik lansung.
Teh Tarik. 

Ramai aku rasa yang minat teh tarik kan? Mostly rakyat Malaysia suka kan teh tarik. Siap order teh tarik kaww la! Teh tarik panjang-panjang la! Teh tarik buih lebih la! Macam-macam la version teh tarik. Lagi-lagi sekarang ni makin mencanak-canak naik market teh t…