Skip to main content

Lagu utk awk...=(

Awak....saya ada lagu utk awk ni....
awak ingat x dlu..mase kite sama2...kite suka bagi lagu2 nasyid utk tunjuk kan perasaan saya pd awk...
ni haa lagu die...

Bila sendirian fikiranku buntu
Mengingati dirimu
Dikau tiada lagi di sisiku
Hatiku sayu bertambah pilu

Kasih kau inspirasiku
Kau mengajarku erti kehiduran ini
Takkan ku lupakan nasihatmu
Kerna ianya berguna untukku

Seringkali aku berdoa pada-Nya
Agar tabah menyusuri hidup ini
Ya Allah berilah ku kekuatan
Untuk tempuhi dugaan yang mencabar

Sekiranya ku mendapat pengganti
Ku harapkan insan sepertimu oh kasih
Banyak membantu dan mendorongku
Menjadi hamba yang taat kepada-Nya

Sekiranya ku mendapat pengganti
Ku harapkan insan sepertimu oh kasih
Banyak membantu dan mendorongku
Menjadi hamba yang taat kepadaNya, 

Walau dirimu tiada lagi
Tapi hatiku tetap kepadamu
Kenangan bersamamu subur mewangi
Takkan luput dari ingatanku

Awak..saya bukan x bole terima takdir dan ketentuan ALLAH bahawa mmg masa awk dah tiba utk Dia amik awak kembali...tapi semua ni terlalu awal awak...awal sehingga tiada kesempatan buat saya bertemu awak kembali...awak..pagi tadi masa saya dgr lahu ni..saya nangis...awak mesti tak nampak kan saya nangis...saya terlalu rindu awk...saya takde tempat nak citer....ape yang saya rasa setelah awk pergi...ape yang say bole buat,,,dgn luahkan segal2nya kat blog ni...dan kenangkan awk...

setiap kali saya lepas solat...saya tak kan lepaskan masa utk sedekah AL-FATIHAH utk awk...saya nak awk tenang kat sana...saya doa pada ALLAH supaya awk jauh dari segala kesengsaraan......saya doa awk tenang je di sana...

awak...mungkin kesempatan saya kenal dan bertemu awak hanya selama 3tahun masa kiter bersama...saya doa pada ALLAH...semoga suatu hari yang kekal nnt...saya akn bertemu awk kembali...dan masa tu...kite akan kenal kembali semula seperti waktu2 dulu...

sebab sekarang...saya perlu teruskan hidup saya...masa saya masih panjang lagi...saya perlu teruskan hidup dan peluang yang ALLAH dah beri pada saya,saya xbole nak sia2kan...dan saya tak bole melukai perasaan org yang sayang saya..saya kena hargai dia...sbb saya tak nak kekecewaan saya berulang kembali selepas pemergian awk...

ape yang saya nak awk tau...saya sayang dan rindu awk...sampai bila2...saya nak minta halal ape yang awk penah bagi pd saya..dan ape yang ade pd saya yang bole mengingat kan saya dgn awk...saya akan kenang sampai bile2....


Comments

  1. ika.. sbnrnye..kte takk bape nak paham.. sbnrnye..sape awak ni?? arwah syafiq tu ek?? teman ika kew?? sory da lame tk jengUk blOg ika ni..

    ReplyDelete
  2. eemmm..ika nak jwb cm ne ye...ika ni ika la...arwah syafiq tu adalah insan yang ika syg dlm diam...sbb tu pemergian dia ni bagi kesan pada ika...knp ye?

    ReplyDelete
  3. oohh..takde sbb kte tak paham..huhu sori laa..kalo kte tye awk tak sukew.. sbb tetibe jew ade pOst sedey2..kte cam nak taw la cite sbnr .. tu jew.. sori eh..

    ReplyDelete
  4. eh xla...kite x mrh pon...mmg post minggu ni agak sedih..heheheh

    ReplyDelete
  5. aah tula..takziah tuk kawan awk tu.. ye..
    kte nak jOin contest budi bahasa tu..stil de lg kan huhu

    ReplyDelete
  6. heheheh..ade2...dh lme kot sy buat contest tu..nnt sy update kan cikit2..sy bgtau awk yee...

    ReplyDelete
  7. ok awk..bole la join..u will be my first contestant...

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com

Popular posts from this blog

REVIEW: SEMINGGU MENGGUNAKAN PRODUK MEERACLE GEMSTONES BEAUTY

Assalamualaikum semua.
Lepas dah guna baru lah kita boleh share pada umum. Aku rasa umum dah tau kot tentang product Meeracle ni. Boleh search je kat dalam Intagram akan jumpa tentang product ni. Aku ni jenis yang susah nak guna product-product yang baru. Impact nya sebab takut muka naik jerawat atau naik benda-benda yang tak sedap dipandang. 

Kalau tengok kat gambar atas ni, gambar yang belah kanan adalah gambar muka aku yang baru lepas naik jerawat selepas stop guna product XXXX. Tak pernah-pernah muka naik jerawat tiba-tiba wujud pulak dia. Cun-cun pulak masa tu nak dekat raya. Dan kerana itulah aku susah nak pakai produk yang baru keluar dalam pasaran. Tapi dik sebabkan nak cantik cepat, so aku pon pakai la. Kesanya naik segala Ibu Bapa jerawat memenuhi wajahku. So Stresss!!!
Of course aku tak nak muka aku nampak tak cantik. jadi aku cuba gunakan Meeracle. Sebab kalau ikutkan kebaikan guna produk ni, ia mampu untuk mengecutkan dan menghilangkan pembentukkan jerawat. Jadi aku pon …

PENGALAMAN MESYUARAT DI NOVA HIGHLANDS RESORT & RESIDENCE, CAMERON HIGHLANDS

Pengalaman Mesyuarat Di Nova Highlands Resort & Residence, Cameron Highlands | Assalamualaikum  semua. Alhamdulillah  selesai mesyuarat bersama semua Pegawai Pentadbir jabatan tempat aku bekerja sekarang selama 3 hari 2 malam di Nova Highlands Resort & Residence, Cameron Highlands. 
Actually, jujurnya aku tak suka pergi 2 tempat. Pertama Genting Highlands. Kedua Cameron Highlands. Kenapa? Haaa sebab jalan dia bengkang-bengkok. Aku ni dah lah spisis cepat pitam dan mual. Ya Allah... Ya Rabbi... pening dan mual nya aku masa tu rasa macam tak boleh nak di bendung. Dalam hati "cepat lah sampai, cepat lah sampai". Lagi nak sampai ke destinasi makin galak pulak rasa mual aku masa tu. Angin dalam perut usah cakap lah. Kalau aku sedawa ni bukan angin je keluar. Dengan isi-isi nya sekali aku rasa akan keluar nanti.
(ok! stop kisah sadis aku ni!!!) 
Selama 6 jam lebih perjalanan (sampai agak lewat sebab cuaca hujan. So bas bawa slow sikit), kami pun sampai ke destinasi yang di…

ORANG DIET PUN BOLEH MINUM DAIRY GO TEH TARIK

ORANG DIET PUN BOLEH MINUM DAIRY GO TEH TARIK  | Tiada Kolestrol. Tiada Bahan Pengawet. Tiada Pewarna.  Assalamualaikum semua. Sesejak aku mengamalkan tempoh berdiet since setahun yang lalu, until now sebenarnya aku berjaga-jaga nak  ambil sebarang makanan dan minuman. Mostly nya dari segi minuman lah. Makanan? Hahahah jangan tanya lah. But I'm still control ok. Hahahah...

Sebab kalau ikut pembacaan aku, pengambilan air manis yang terlalu banyak, lagi cepat menjadikan gula tersebut transform kepada lemak kalau tak dibakar. Dan aku pon takdelah hard sangat workout. Buat tu memang buat tapi takut tak cukup lagi effort. So sia-sia la usaha aku control segala nya kan. Jadi jalan yang terbaik tak payah amik lansung.
Teh Tarik. 

Ramai aku rasa yang minat teh tarik kan? Mostly rakyat Malaysia suka kan teh tarik. Siap order teh tarik kaww la! Teh tarik panjang-panjang la! Teh tarik buih lebih la! Macam-macam la version teh tarik. Lagi-lagi sekarang ni makin mencanak-canak naik market teh t…